HABERLER>SPOR
25 Mart 2011 Cuma - 08:36

G.Saray, Beşiktaş ve Baros'a ceza

Profesyonel Disiplin Kurulu Galatasaray ve Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, Galatasaraylı futbolcu Milan Baros'a da 3 maç oynamama cezası verdi.

G.Saray, Beşiktaş ve Baros a ceza

İSTANBUL - Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerine ceza yağdırdı.
 
PFDK, özellikle Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerine ağır ceza verdi. Kurul, Galatasaray Kulübü'ne Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynanan maçta taraftarların neden olduğu saha olaylarından dolayı 1 maçı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verdi.
 
Fenerbahçe maçının bitmesinin ardından hakem Fırat Aydınus'a yönelik hareketlerde bulunan ve kırmızı kart gören sarı-kırmızılı takımın Çek futbolcusu Milan Baros da 3 maç oynamama cezası aldı.
        
BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NE DE 1 MAÇ SEYİRCİSİZ
Kurul, Kayserispor ile oynanan lig maçında çirkin ve kötü tezahüratta bulunan taraftarlarının bu eylemini aynı sezon içerisinde 4. kez yapmasından dolayı Beşiktaş Kulübü'ne de 1 maçı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verdi.
 
Siyah-beyazlı kulübün ayrıca, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı 50 bin, çirkin ve kötü tezahüratı aynı sezon içerisinde 4. kez olması nedeniyle 60 bin ve takım halinde sportmenliğe aykırı hareket edilmesinden dolayı da 7 bin 500 lira para ile cezalandırılmasına karar verildi.
        
FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR'A PARA CEZASI
PFDK, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerine ise para cezası verdi.
 
Fenerbahçe'nin Galatasaray ile yaptığı derbi maçında taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle sarı-lacivertli kulübün 15 bin lira para cezası almasına karar verildi.
 
Trabzonspor'un Gençlerbirliği ile yaptığı maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları sonrası bordo-mavili kulüp de 10 bin lira para cezası aldı.
 
ÖNEMLİ MAÇLARI SEYİRCİSİZ OYNAYACAKLAR
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 1'er maç seyircisiz oynama cezası alan Galatasaray ve Beşiktaş, aldıkları cezalar nedeniyle önemli maçlarında taraftar desteğinden yoksun kalacak.
 
Taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerine 1'er maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verildi.
 
Fenerbahçe ile oynanan maçta çıkan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Galatasaray, bu cezasını Spor Toto Süper Lig'de 28. haftada Trabzonspor ile oynayacağı maçta çekecek.
 
Ligin 27. haftasında Medical Park Antalyaspor'a konuk olacak sarı-kırmızılı ekip, 28. haftada ise şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor'u konuk edecek. Ancak Galatasaray, aldığı seyircisiz oynama cezasından dolayı bu zorlu maçta taraftar desteğinden yoksun kalacak.
 
Galatasaray, geçtiğimiz sezonlarda aldığı 5 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle Beşiktaş ile kendi sahasındaki maçta da taraftarından uzak kalmıştı.
        
BEŞİKTAŞ, KUPA MÜCADELESİNDE DESTEKSİZ KALDI
Galatasaray gibi taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş ise bu cezasını bu sezon için kendisi adına hayati önem taşıyan Ziraat Türkiye Kupası'nda çekecek.
 
Kupada yarı finalde Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek siyah-beyazlı takım, bu maçta taraftarının desteği olmadan mücadele etmek zorunda kalacak.
 
Spor Toto Süper Lig'de 2 Nisan'da deplasmanda Sivasspor'un konuğu olacak siyah-beyazlı ekip, 6 Nisan'da ise kupanın yarı finalinde Gaziantepspor'u konuk edecek. Kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ligdeki bir maça denk gelmeyen Beşiktaş, bu sıkıntıyı kupa mücadelesinde yaşayacak.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Avrupa'da son kale de düştü: 71-89
FIBA Erkekler Eurochallenge Kupası çeyrek finalinde Pınar Karşıyaka sahasında ...
‘Hidolar’ evinde Knicks’i avladı
Milli oyuncumuz Hidayet Türkoğlu’nun formasını giydiği Orlando Magic, ...
Büyükşehirli kızlar kupa kralı oldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Maliye Milli Piyango'yu 27-26 yenerek, bayanlar ...
 
Tayfur olmasa da Scolari asla
Siyah-beyazlı kulüpten yerli ve yabancı basında Beşiktaş'ın Scolari ile ...
Ufukhan’dan kötü haber
Bank Asya 1. Lig'de Çaykur Rizespor ile pazar günü deplasmanda karşılaşacak ...
'Kendi kaderimizi kendimiz çizmeliyiz'
A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Avusturya maçıyla ilgili ...
 
‘Atletico Madrid Mesut Özil'ini arıyor’
"Atletico Madrid Mesut Özil'ini arıyor" diye yazan İspanyol spor gazetesi ...
Son sözü Kobe söyledi
Los Angeles Lakers, Staples Center’da ağırladığı Phoenix Suns’ı, yıldızı ...
Kaf-Kaf Arena'ya bıraktı: 73-78
FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası çeyrek final ilk maçında Pınar Karşıyaka, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yükselen trend; Ucuzluk
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İş ahlakı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir tatlı huzur almaya geldik ‘Göztepe’den!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva