HABERLER>POLİTİKA
2 Nisan 2023 Pazar - 16:50

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar'da 97 tesisin toplu açılış töreninde konuşuyor. Seccade görüntüsü ile gündem olan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan, "Birileri seccadelerin üzerine ayakkabıları ile basabilir. Bunlar Pensilvanya'dan alıyor talimatı. Yapabilirler. Bunlara en güzel cevabı aziz millerim 14 Mayıs'ta verecektir." ifadelerini kullandı.

Erdoğan dan Kılıçdaroğlu na  seccade  tepkisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Ramazan'ın o manevi duygusuyla sizleri selamlıyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizleri özlemiştik.

KILIÇDAROĞLU'NA SECCADE TEPKİSİ
Bağcılar halkı ile birlikte tüm İstanbul'un Ramazan'ını tebrik ediyorum. Cumhur ittifakı ile birlikte bir yola çıktık. 14 Mayıs'ta sizler bir şahlanışa döndüreceksiniz. Durmak yok. Fazla kalmadı 40 gün. Bu 40 gün içinde birileri seccadelerin üzerine ayakkabıları ile basabilir. Bunlar Pensilvanya'dan alıyor talimatı. Yapabilirler. Bunlara en güzel cevabı aziz millerim 14 Mayıs'ta verecektir.

Cumhur ittifakı olarak hem deprem konutlarının temellerini attık hem de iftarı paylaştık. Milletimiz oruçla, kuranla nefis muhasebesi ile bu mübarek günleri idrak ederken deprem bölgesindeki kardeşlerini unutmuyor.

Bağcılar'ın bölgeye yaptığı yardımın tutarı 250 milyon lirayı aştı. Belediyemizi tebrik ediyorum. Şov peşinde koşmadan çalışan herkesten Allah razı olsun, diyorum. Yaralarımızı bir an önce sarıyoruz, saracağız. Depremin yıktığı şehirleri bir an önce ayağa kaldıracağız. Çadırların yanı sıra konteyner kentler ile barınma sorunlarını çözüyoruz. Alt ve üst yapıyı elden geçiriyoruz.

1 YIL İÇİNDE 319 BİN KONUTU TESLİM EDECEĞİZ
Deprem bölgesinde 31 bin 663 konutun temelini attık, 1 yıl müsaade istedik, bir yıl içinde 319 bin konutu depremzedelere teslim edeceğiz.Toplamda inşa edeceğimiz konut sayısı 650 bini bulacaktır. Tüm şehirlerimizi eski görkemine kavuşturana kadar durmayacağız. Depremzede vatandaşımızdan 1 yıl süre istedik.

Bay bay Kemal, sen İzmir'in milletvekilisin, belediye sende ne yaptın söyle bakalım. Çok çalışacağız, 14 Mayıs'ta gereken dersi vereceğiz.

Belediye hizmet binamızdan, hükümet konağına, yaşlı yaşam merkezine, park ve bahçelerden tam 97 kalem eseri bugün resmen hizmete açıyoruz. Toplam tutarı 3 milyar 412 milyon lirayı geçen bu hizmet ve yatırımların Bağcılar'a hayırlı olmasını diliyorum.

Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Bağcılar'ı asla ihmal etmiyoruz. Bağcılar'ın kalbimizde ayrı bir yeri var. Buranın Bakırköy'e bağlı olduğu dönemde buralarda çizme ile çok dolaştık.

Kahramanmaraş depremlerinde dönüşümün önemini gördük. Yıllardır CHP zihniyetinin acımasız şekilde eleştirdiği TOKİ binalarımız deprem imtihanından alnının akıyla çıktı. Buralarda hiçbir can kaybı, yıkıntı yaşanmadı.

AKŞENER'İN SALDIRI AÇIKLAMASINA TEPKİ
Hanımefendi, önce gel Çam Sakura'yı gör; Ankara'daki iki şehir hastanemizi gör. Allah düşürmesin ama eksikliğini de vermesin. Şehir hastanelerimiz olmasa kovidde biz ne yapardık. Bunları biz üç ayda bitirdik hanımefendi, 3 ayda. Beni çok asabi görmüş, bana papatya çayı tavsiye ediyor. Biz de kendisine rezene çayı tavsiye ettik. Bizim yönlendirmemiz şeklinde kurşunlandığı yalanını yaydı. Tayyip Erdoğan'ın hayatında bu tür ahlaksızlık, bu tür adilik olmamıştır. Senin geçmişinde varsa bilemem. Failler ortaya çıktı şimdi özür dileyebiliyor musun? Dileyemez, bu bir cibiliyet meselesidir. Özellikle hanım kardeşlerimden bu hanımefendiye bir ders vermenizi istiyorum. Çok çalışacağız ve sandıkları da inşallah patlatacağız.

DEMİRTAŞ'I VE TERÖRİST BAŞINI SERBEST BIRAKMA SÖZÜ VERDİ
42 gün sonra sandıklara gideceğiz ve nasıl bir siyasi anlayışla yönetileceğimizi tayin edeceğiz. Çok önemli bir karar alacağız. Siyaset sahnesinde yaşananları sizler de takip ediyorsunuz. Milletimizin karşısındaki tablo gayet açık ve nettir. Bir taraftan 15 Temmuz'da kurulan Cumhur İttifakı var, diğer tarafta çıkarlarının bir araya getirdiği 7'li koalisyon var. Bu terör örgütlerinin parlamentodaki uzantısı hangi parti? HDP. HDP'yi ziyaret etti mi bay Kemal, ne sözü verdi? Hadi açıkla... Ne diyor, Demirtaş'ı serbest bırakacakmış Terörist başını serbest bırakacakmış Bunları serbest bırakma gayretinde olanlara biz 14 Mayıs'ta gereken cevabı vereceğiz.

HER GÜN BİR ELEBAŞI BAY BAY KEMAL'E OY İSTİYOR
Hanımefendi ne diyordu, kumar masası. Noter masası diyordu... Şimdi ne oldu? Bir tarafta önce vatan, önce millet diyen hasbi bir birliktelik var. İşte burası o. Diğer tarafta Türkiye'nin güvenliğini pazarlık konusu yapan bir birliktelik var. Milletin iradesini ne yapıyor, o masada satıyor. Gördüğünüz gibi burada onlar yok. Her gün bir elebaşı bay bay Kemal'e oy istiyor. Ne kendisinin ne de masa arkadaşlarının gıkı çıkmıyor. İstemem yan cebime koy mahcubiyetinden de olsa bu duruma kimse itiraz etmiyor. Sandıkları patlatarak yola devam edeceğiz. Milletimiz 14 Mayıs'ta bu rezalete bir dur diyecektir. Artık gizleme gereği dahi duyulmayan bu duruma bir dur diyecektir. Bağcılar halkının ne kendi geleceğini ne de evlatlarının geleceğini arkası karanlık böyle bir yapıya teslim etmeyeceğine inanıyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Kılıçdaroğluna seccade tepkisi

ŞÜKÜR NAMAZINI BU SECCADEDE KILACAĞIZ
Kendisine hediye edilen seccadeyi kabul eden Erdoğan, vatandaşlara "Bu seccade ayakkabılarla basmak için değil. 15 Mayıs'ta şükür namazını bu seccadede kılabiliriz." diyerek seslendi.

 
TBMM'de 27'nci dönemin son mesai haftası!
 
YSK üyelerine hakaret içeren paylaşımlara soruşturma!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bucalı.. 3 Nisan 2023 Pazartesi 09:23

Camiye girişiniz onlarca korumalar hepiniz ayakkabı ile girip milletin namaz kıldığı yerde gezinmedin mi her cuma gittiğin camiler böyle değilmi. İnsanlar namazı bırakıyor imam namazı kesiyor sen girince. bunlar günah değilmi peki Şov yaparak kameralarla resimler çekilerek girmenize ne demeli

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TBMM'de 27'nci dönemin son mesai haftası!
TBMM 27'nci dönem 6'ncı yasama yılı faaliyetleri, bu hafta yapılacak çalışmaların ...
DEVA'dan Özdağ'a sahte afiş tepkisi!
Twitter'da dolaşıma sokulan ve DEVA Partisi'ne ait olduğu iddia edilen ...
İttifakların ve siyasi partilerin oy pusulasındaki yeri 8 Nisan'da belirlenecek
14 Mayıs seçimleri için takvim işliyor. Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki ...
 
Dışişleri'nden ABD'ye tepki: Anlaşmayı kınıyoruz
Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin New Jersey Eyaleti Milli Muhafızları'nın, ...
Seyyar sandıklarda oy kullanabilmek için başvurular bugün bitiyor
Hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmen, seyyar sandıklarda ...
'Kent merkezlerimizi yeniden inşa edeceğiz'
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Hatay, Adıyaman, ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan 'Afgan kaçaklar' çıkışı!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Afgan kaçakların ülkemize aktığının haberleri ...
Görme engelli seçmenler için her sandığa şablon
Oy pusulalarının şekli belirlenip basım aşamasına gelindikten sonra, oy ...
İYİ Partili Türkkan’dan İzmir'de 'temayül' çıkışı: Bu kadar demokrasiye biz alışık değildik!
Temayül yoklaması için görevli olduğu Bayraklı’da açıklamalarda bulunan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva