HABERLER>POLİTİKA
17 Mart 2024 Pazar - 15:44

Erdoğan: CHP ile DEM gizli işbirliği halinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim mitinglerine Konya'da devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Geldiğimiz noktada artık her bakımdan yeni bir seviyeye çıkma, dünyanın en büyük ekonomileri, en büyük siyasi güçleri arasına girme safhasındayız.'' diye konuştu. Para sayma görüntüsü soruşturması üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) de eleştiren Erdoğan, ''CHP, Halkların Eşitlik ve Demokrasi (DEM) Partisi ile gizli saklı iş birliği halinde. Bu ara demet demet dolarları, avroları topluyorlar ve paylaşıyorlar.'' ifadesini kullandı.

Erdoğan: CHP ile DEM gizli işbirliği halinde

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya'da Kılıçarslan Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde ana muhalefet partisi vardı.

CHP'nin DEM Parti ile gizli saklı iş birliği halinde olduğu söyleyen Erdoğan, ''Sözde kent uzlaşması adı atında şehirleri, ilçeleri, belediye meclislerini paylaşıyorlar.'' dedi.

CHP'ye açılan para sayma soruşturmasına atıfta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu ara demet demet dolarları, avroları topluyorlar ve paylaşıyorlar. Şunların halinde bak bunlara bu ülke teslim edilir mi?'' diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Ülkemizi 2023 hedeflerine Konya ile birlikte taşıdık. İnşallah Türkiye Yüzyılı'nın inşasını da Konya ile birlikte kuracağız. Sizler asıl meselenin sadece seçim, sandık değil, kutlu bir davanın sancağını yüceltmek olduğunu dünyaya gösterdiniz. Emniyet'ten sordurdum meydanda ne kadar katılım var diye; 110 bin.

''HER BAKIMDAN YENİ BİR SEVİYEYE ÇIKMA, DÜNYANIN EN BÜYÜK SİYASİ GÜÇLERİ ARASINA GİRME SAFHASINDAYIZ''
Ülkemize yönelik sayısız saldırının önüne set çektik. Emperyalistlerin hedefindeki Türkiye'yi terörden gizli açık ambargolara kadar nice tuzaklardan kurtardık. Ülkemizi siyasi ekonomik askeri olarak güçlendirirken memleketin tüm potansiyelini kurtardık. Eski Türkiye ile bugünkü Türkiye arasındaki farkı en iyi Konya'da görmek mümkündür. Geldiğimiz noktada artık her bakımdan yeni bir seviyeye çıkma dünyanın en büyük ekonomileri en büyük siyasi güçleri arasına girme safhasındayız. Bu kritik sıçrayışı gerçekleştirecek durumdayız. Yeter ki güven ve istikrar iklimini devam ettirelim.

CHP'YE ELEŞTİRİ: DEM'LE YİNE GİZLİ SAKLI BİR İŞ BİRLİĞİ HALİNDE
CHP, yine DEM'le yine gizli saklı bir iş birliği halinde. Sözde kent uzlaşması adı atında şehirleri, ilçeleri, belediye meclislerini paylaşıyorlar. Bunu milletin gözünden kaçırmak için her gün yeni bir ifade buluyorlar. DEM, emirlere göre hareket ediyor, en çok oyu aldığı yerlerde bile örgütün emrinden çıkmayacak kukla isimleri aday gösteriyor, yani nereden, Kandil'den. Bu ara demet demet dolarları, avroları topluyorlar ve paylaşıyorlar. Şunların halinde bak bunlara bu ülke teslim edilir mi? Sırtını sadece konjonktüre dayamaktan başka sermayesi olmayanların akıbeti, yeni bir konjonktürle silinip gitmektir.'' (NTV)

 
Kamboçya'da çekiçli saldırıda can vermişti... Öntürk'ün cenazesi İzmir'e getirildi!
 
Yasa dışı bahis firarisi Aydın'da yakalandı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TC misafir 17 Mart 2024 Pazar 16:43

Trt ye osman öcalanın çıkmasına göz yumanların dediğine bak hele. Habur sınır kapısına teröristlerin ayağına kadar hakimleri de chp mi gönderdi? Konyalılar eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı görmek istiyorlarsa aralarındaki Suriyelileri saysınlar. Dolar 1.68 TL iken iktidar oldunuz dolar şimdi 32 TL neredeyse 20 katı oldu. Dünyanın en büyük ekonomileri arasına bu enflasyonla mı gireceğiz? Bulgar Levası bile neredeyse 18 TL olmuş hangi büyük ekonomiden bahsediyorsunuz? Almanyaya Deniz Yüceli, Amerikaya rahip Brunsonu söylediğinizin tam tersini yaparak bir istekte iade etmediniz mi? Somali cumhurbaşkanının oğlu göz göre göre trafikte cinayet işledi getirtip yargı önüne çıkartabildiniz mi? Cemal Kaşıkçı ülkemizde katledildi hesabını sorabildiniz mi? Teröristbaşı fetöyü abd den getirtebildiniz mi? Kazada ölüme sebep olan yazarın oğlunu bile abd den getirtemediniz neye göre dünyanın en büyük siyasi gücü oluyoruz madem bu kadar güçlüyüz durdurun o zaman Gazze işgalini. Chp nin para sayma görüntüleri 2019 yılına ait, madem suç unsuru taşıyor neden bu kadar zaman beklediniz? Para saymak suç oluyorsa 6 Şubat depremi öncesinde kaçak yapılara imar barışı adı altında yapı kayıt belgesi verip insanların ölümüne neden olanlar suç işlemiş olmuyor mu konuyla ilgili yargılanan kaç tane kamu yetkilisi var? ve ceza alan var mı? Bana bunları bir akp li çıksın açıklasın.

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ'ı eleştirmişti... Malatya'ya 'rozet' izni!
Cumhur İttifakı adayı Hamza Dağ’ı AK Parti logosu kullanmaması üzerinden ...
Özgür Özel: Herkese para var, emekliye yok!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ramazan, mübarek gündeyiz. Allah oruçlarınızı ...
Cumhur İttifakı adayı Öztekin'den gençlere ve emeklilere destek sözü!
Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin, sosyal belediyecilik ...
 
Bahçeli yeniden MHP Genel Başkanı seçildi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda, ...
CHP Adayı Tugay'dan termik santral tepkisi!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Karaburun'da ...
Erdoğan 10 ilde seçmenle buluşacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere 2 hafta kalırken, aralarında Diyarbakır'ın ...
 
CHP Gaziemir adayı Işık’tan raylı sistem müjdesi!
CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık ilçenin ulaşımını önemli ...
CHP adayı Tugay'dan rakip Dağ'a 'Kiraz' yanıtı: Hastanenin inşaatı kaçak!
Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ...
İmamoğlu ve Kurum’a ortak yayın teklifi!
Gazeteci Uğur Dündar, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva