HABERLER>POLİTİKA
24 Mart 2024 Pazar - 22:29

Cumhur İttifakı adayı Dağ'dan 'proje' vurgusu: 60 gündür yalvarıyorum!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “60 gündür yalvarıyorum neredeyse bütün adaylara, projelerinizi konuşun, projelerimizi tartışalım, projelerin üzerinden gidelim çünkü 4.5 milyon İzmirli yerel yönetimlerden hizmet bekliyor. Ancak ısrarla ve ısrarla seçim atmosferini farklı yere çekme gayretleri var. Bizi oraya çekemeyeceksiniz” dedi.

Cumhur İttifakı adayı Dağ dan  proje  vurgusu: 60 gündür yalvarıyorum!

Hamza Dağ, gece gündüz demeden seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu çerçevede Hamza Dağ, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı tarafından Balçova’da düzenlenen iftar programına katıldı. Programa MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Soner Erkan Yıldız, Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin, Cumhur İttifakı Balçova Belediye Başkan adayı Erol Eroğlu da katıldı. 

'BU SEFER İZMİR’DE HİZMET KAZANACAK'
Hemşehrilerime duygularını ve hedeflerini anlattığını vurgulayan Hamza Dağ, “Milletimiz de bize beklediğimiz işareti veriyor, bizi kucaklıyor. Milletin işareti açık ve nettir. Bunu çok iyi görüyor ve değerlendiriyoruz. Seçimlere 1 haftalık bir zaman kaldı. 1 haftalık zaman zarfında ben ilk defa seçime girmiyorum, ilk defa da yerel seçim ortamını İzmir’de yaşıyor değilim ama 1 haftalık süre zarfında ben İzmir’i gayet iyi bilen biri olarak değerli kardeşlerim inşallah bu sefer İzmir’de kesinlikle ve kesinlikle hizmet kazanacaktır, projeler kazanacaktır, bu şehre kim hizmet edecekse o kazanacaktır.” ifadelerini kullandı.

'BİZ İZMİR’E HİZMETÇİ OLMAYA TALİBİZ'
Hamza Dağ, 13 Şubat tarihinde 11 ana başlıkta projelerini açıkladığını belirterek, “Sadece o lansmanda değil o lansmandan sonra 2 tane tarım lansmanı yaptık, gençlik lansmanı yaptık, 8 Mart’ta kadın ve aile lansmanı yaptık. Yani biz İzmir’e şunu diyoruz: Kardeşim, biz İzmir’e hizmetçi olmaya talibiz. Bu şehrin 25 yıldır ötelenen ya da görmezden gelinen palliatif şekilde çözümler üretmek suretiyle güya çalışıyormuş gibi yapılan dönemler geride kalmıştır.” vurgusu yaptı. 

'60 GÜNDÜR ‘GELİN PROJELERİMİZİ TARTIŞALIM’ DİYE YALVARIYORUM'
İzmir’in kronik sorunlarının artık 5 yıl daha öteleme şansı olmadığını belirten Dağ, “Yerel seçimi gelin projeler üzerinden tartışalım. 50 gündür 60 gündür yalvarıyorum neredeyse bütün adaylara, projelerinizi konuşun, projelerimizi tartışalım, projelerin üzerinden gidelim çünkü dört buçuk milyon İzmirli yerel yönetimlerden hizmet bekliyor. Evet birileri bir şeyler yapacak belki ama palliatif çözümlerle netice alabilmeniz mümkün değil. 60 gündür yalvarıyorum birkaç tane billboardlarda bizim projelerden alınma projeler ama ısrarla ve ısrarla seçim atmosferini farklı yere çekme gayretleri var. Bizi oraya çekemeyeceksiniz.” dedi. 

'İZMİR EGE BÖLGESİNİN LİDERİ OLURSA TÜRKİYE KAZANIR'
Hamza Dağ, tek derdinin İzmir’deki dört buçuk milyon hemşehrisine hizmet olduğunu belirterek, “İzmirli arabaların alt takımları yapıtırmaktan yorulmuş. Hiç gezmiyor musunuz arka sokakları bırakın ana arterleri bile neredeyse yollarda araçlar kavislerden kaçarak gider noktada. Bunları tamir etmeyi bekliyor İzmirli. 1 Nisan’dan itibaren yarından tezi yok deyip hemen hızlıca bunlara başlayacağız. Bu şehir Ege bölgesinin incisi olmak zorunda. Ege bölgesinin lokomotifi olmak zorunda bu şehir. Eğer bu şehir Ege bölgesinin lideri olursa bundan Afyon, Uşak, Denizli, Aydın, Manisa, Balıkesir ve Çanakkale kazanır. Daha ötesinde ise Türkiye kazanır.” vurgusu yaptı. 

'İZMİR’İN POTANSİYELİNİ HER ŞEYE RAĞMEN HAREKETE GEÇİRECEĞİZ'
Hamza Dağ, konuşmasını şu cümlelerle tamamladı: 
“Biz bu milletin menfaatine ne varsa bugüne kadar arkasında olduk. Bundan sonra da arkasında olmaya devam edeceğiz. İzmir’in potansiyelini harekete geçirmemek için çabalayanlara İzmir’in potansiyelini her şeye rağmen harekete geçireceğiz.”

Hamza Dağ, iftar programının ardından yine Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen gençlerle buluşma programına katıldı.

 
Muğla'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
 
Netanyahu: Refah'a gireceğiz ve kesin zafere ulaşacağız
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BUCALI 25 Mart 2024 Pazartesi 11:02

Milletin derdi geçim,proje falan değil,gelin pazara birlikte gidelim,fiyatları görün sonra bize projelerini anlatırsınız,proje falan umrumuzda değil bizim,denetimsizlik had safhada gıda enflasyonu patlamış sen hala proje konuşalım diyorsun,emekli perişan olmuş yıllardır maaşları kuşa çevrilmiş bu kimin projesi?

Yorumu oyla      2      0  
MKC 25 Mart 2024 Pazartesi 10:18

Merkezi Butce kasasi tam takir, mega proje ... vs diye milleti kandirmayin. Turkiye son 4 senedir kademeli olarak partinizin sayesinde yoksullasiyor. Esasinda hic bir plan programiniz yok. Yapalim ihaleyi, alalim cukkayi, keselim vergiyi vatandasa! 31 Mart yurt genelinde sizin icin husran ve Kasim'da erken secim insallah...

Yorumu oyla      3      0  
izmir 25 Mart 2024 Pazartesi 09:47

chp kim proje kim. boş işlerle seçmenleri kandırıp kendileri ceplerini dolduyorlar. 20 yıldır izmir e hiç bir katkıları yok. burda ki torllerde hemen aç edebiyatı yapmaya başlarlar

Yorumu oyla      1      7  
ÇEDES PROJESİ 25 Mart 2024 Pazartesi 09:13

OKULLARA TARİKATLARI SOKAN, LAİKLİK İLKESİNİ AYAKLAR ALTINA ALAN ÇEDES PROJESİ SİZİN PROJENİZ DEĞİL Mİ, ŞİMDİ KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURT MİSALİ İZMİRLİLERDEN OY İSTEMEK AYIP OLMUYOR MU??

Yorumu oyla      12      4  
murat 25 Mart 2024 Pazartesi 09:09

proje karın doyurmuyor, emeklilere üç kuruş zam yapamayanlar açıkladıkları fantezi projeleri nasıl hayata geçirecek?

Yorumu oyla      12      2  
MURTAZA ŞİİRSEVER 25 Mart 2024 Pazartesi 08:52

Sayın DAĞ, Genel Başkanınız ERDOĞAN'ın dün ki İstanbul mitingini izledim ve Sayın ERDOĞAN'ın sayılar üzerindeki söylemini dinleyince ,aklıma nedendir bilinmez ama "sen misin bu hâllerde olmama sebep İnanmak gelmiyor içimden" adlı şarkı geldi nedense...

Yorumu oyla      10      2  
25 Mart 2024 Pazartesi 07:58

Asgari ücretli ve emekliler için en önemli proje kaynayamayan tencereler

Yorumu oyla      18      2  
SOKAK 25 Mart 2024 Pazartesi 07:35

Sayın DAĞ 20 yılı aşkındır tek başına iktidar olacaksınız bu saate kadar sesiniz çıkmayacak İzmir'de aday olunca mı bugüne kadar yapmadığınız ve de en gel olduğunuz projeler aklınıza gelecek. Şimdide bu anlamda yaygara kopararak, hani Anadolu'da söylendiği gibi " yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış" formatında kendinize avantaj sağlayacaksınız. İzmir bu ayak oyunlarını sayenizde edindiği deneyimlerle bu saatten sonra yemez Sayın DAĞ.

Yorumu oyla      21      6  
25 Mart 2024 Pazartesi 01:10

bar bar gezip, oy isteyenler proje diyor.

Yorumu oyla      15      2  
Izmir 25 Mart 2024 Pazartesi 00:48

Hüseyin Hamza da seçim öncesi sizden Balçova arsa mağdurlarının sesini dinlemenizi rica ediyoruz tek Umudumuz Sizsiniz yıllardır kandırılmaktan bıktık bir yuva hayaliyle yaşıyoruz Lütfen bu hayalimizi gerçekleştirin Bu son şansımız seçim öncesi somut çözümlerle gelirseniz bizde yaklaşık 50.000 kişiyi temsil ediyoruz size sözümüz olsun sizi destekleyeceğiz başımızı sokacak bir ev istiyoruz çok bir şey istemiyoruz emeğimizle aldığımız arsalarımıza kavuşmak istiyoruz Kimsenin malını istemiyoruz sadaka da istemiyoruz seçime bir hafta kaldı sizden bir açıklama bekledik bugüne kadar Ama herhangi bir şey duymadık bize bir sürpriz yapacağınızı düşünüyoruz

Yorumu oyla      3      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özel'den Bayraklı'da 'Filistin' mesajı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Bayraklı'da iftara katıldı.
CHP adayı Tugay Menderes'te iftara katıldı
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Menderes’te ...
Erbakan: Seçimden sonra 1 milyona ulaşacağız
Fatih Erbakan: Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi ...
 
Gün sonu raporu… Bir sonraki hedef 15 ilçeye kadın aday!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün gerçekleşen İzmir programında parti ...
CHP Lideri Özel'i bekliyorlardı... AK Parti adayı ile karşılaştılar!
İzmir’de Karşıyaka Çarşı girişinde Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel ...
Çiğli’de iktidarı hedef aldı: İzmir'e çökmek istiyorlar!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çiğli’de Halk Buluşması programında konuştu. ...
 
CHP adayı Tugay, 5 yılını anlattı: Gördüğüm baskıyı, ambargoyu bir ben bilirim!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, “5 yıl Karşıyaka'da ...
CHP Karabağlar adayı Kınay: Seçimde ders vermemiz gerekiyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, ...
Bakan Göktaş'tan İzmir mesajları: Şiddet karşısında asla taviz vermedik!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Cumhurbaşkanımızın ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva