HABERLER>GÜNCEL
15 Mayıs 2021 Cumartesi - 13:40

Çocuklarının gözü önünde darp… İzmir’de hakkını isteyen kadına patron dayağı!

İzmir’in Menemen ilçesinde iddiaya göre, aktar dükkanında çalışan ve iş yerinin bir kısmında kar ortaklığı üzerine patronuyla anlaşarak parfüm satmaya başlayan Büşra A., ‘seninle çalışmak istemiyorum’ diyen patronu tarafından, aralarında çıkan tartışmanın ardından iki kızının gözleri önünde darp edildi. Hastaneye giderek darp raporu alan genç kadın, patronundan şikayetçi oldu.

Çocuklarının gözü önünde darp… İzmir’de hakkını isteyen kadına patron dayağı!

Olay, Menemen ilçesi Egekent-2 semtinde bulunan bir aktar dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir aktar dükkanında maaşlı çalışan olan 30 yaşında ve iki kız çocuk annesi Büşra A., geçtiğimiz haziran ayında iş yerinin geniş olması sebebiyle arka kısım da bulunan müsait alanı parfümeri yapıp kazandığı paranın yarısını patronu Hakan İ., ile paylaşma konusunda anlaştı. 28 Nisan tarihinde akşam saatlerinde iki kızı ile birlikte iş yerinde yemek yerlerken yanına gelen patronu Hakan İ., ile iş konuları üzerine konuştuktan sonra ikili arasında tartışma çıktı. Bunun üzerine Hakan İ’nin, ‘seninle çalışmak istemiyorum, işten ayrılmanı istiyorum’ demesinin ardından genç kadın, “kredi çekerek aldığım parfümleri alıp işten ayrılabilirim” sözlerini sarf etti.  Öfkelenen Hakan İ., çalışanına hakaret etmeye başladı ve genç kadını kızlarının gözleri önünde darp etti.

“KIRIK CAMLARIN ÜZERİNDE SÜRÜKLEDİ”
Kar ortaklığı üzerine patronuyla anlaşarak dükkanın arka kısmında parfüm satmaya başladığını ifade eden Büşra, A., patronu Hakan İ’nin kendisine ‘bayram sonuna kadar vaktin var, seni bu dükkanda istemiyorum’ dediğini, kendisinin ise parasını ödeyip aldığı malları almadan gitmeyeceğini söylemesi üzerine, patronunun kendisini kollarından tutup dükkandan dışarıya atmaya çalıştığını söyledi. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Büşra A., “Avuç içiyle göğsüme doğru vurup beni parfüm rafına doğru dayayarak darp etmeye başladı. Kızlarımın ‘yapma, anneme vurma’ diye bağırmasına rağmen darp etmeye devam etti. Daha sonra parfüm şişelerini yere atıp ‘Büşra neden parfümleri yere atıyorsun?’ diye bağırmaya başladı. Çocuklarımın yanında hakaretler edip, iftiralar atmaya başladı. Vurmaya devam ederken iteklemesi sonucu yerdeki cam parfüm şişesi kırıklarının üzerine düştüm. Kırık camların üzerinde beni dışarıya sürükledi ve vücudumda cam kırıklarından dolayı çok sayıda kesiler meydana geldi” dedi.

“NAMUSUM HAKKINDA İFTİRA ATARAK BENİ KÖTÜLÜYOR”
Bina sakinlerinin sesleri duyarak dışarıya çıktığını kendisinin ise parfümlerin parası olan 5 bin lira ile çantasını almak için iş yerinin içerisine girdiğini aktaran Büşra A., “İçeriye girdiğimde patronun paraları aldığını fark ettim. Ağlayarak tester olarak gönderilen parfümlere vurdum ve dışarıya çıkıp hastaneye gittim. Darp raporumu aldıktan sonra ise polis merkezine giderek ifade verdim. Ayrıca, ben darp edilirken içeriye gelen müşteri de o anlara şahit oldu. Müşteri daha sonra aileme ulaşarak ‘gördüğüm görüntüyü unutamıyorum, şahitlik etmek istiyorum’ demesi üzerine kızım ve müşteri de ifade vererek Hakan İ’den şikayetçi oldu. Annemin de tuhafiye işyeri Hakan İ.'nin işyerine çok yakın bugün dahi annemin yanına gittiğimde geçerken beni görüp yanındaki adamlarla birlikte bana hakaretler ederek gülüyor. Tüm komşularımıza ve benim ayrıldığımı bilmeyen müşterilerimize namusum hakkında iftiralarda bulunarak beni kötülüyor. Psikojik olarak bana şiddet uyguluyor. Allah’tan tek istediğim bir an önce psikolojik güç gösterisi yaparak beni hayattan yıldırmaya çalışan bu adamdan kurtulmak.” diye belirtti. 

“KADINA ŞİDDET BU KADAR BASİTE İNDİRGENMEMELİ”
8 yaşındaki kızının gördükleri karşısında psikolojisinin bozulduğunu, sonuna kadar haklarını savunacağını belirten Büşra A., “Ben açıkçası içerideki paramı, yapılmamış sigortamı ve yaptığım masraflarımı istiyorum. Kadına şiddet bu kadar basite indirgenmemeli. Adalete sonsuz güveniyorum ve gerekli her yere başvurumu yaptım. Ailem ve avukatım şahsın bazı tanıdıkları tarafından aranıyor. Ben çocuklarımla hayat mücadelesi veriyorum diye beni güçsüz olarak görüyor. İki kızımla birlikte yaşıyorum ve alınan paramı geri istiyorum” diye konuştu. 

OLAYA ŞAHİT OLAN KADIN KONUŞTU
Daha önce parfüm aldığı iş yerine anneler günü dolayısıyla bir tane daha almak için geldiğini ve dükkana girdiğinde çığlık sesleri duyduğunu ifade eden müşteri  Nuran K., “Ben içeri girdiğimde Büşra darp ediliyordu. Parfüm dolabına dayamış ve kızcağıza ağza alınmayacak hakaretler ediyordu. Büşra ise ‘yapma’ diye bağırıyordu. Hasta olduğum için oradan kaçarcasına çıktım. Büşra’nın annesine ulaşarak şahitlik yapmak istediğimi söyledim” şeklinde konuştu.

Annesinin darp edildiği korku dolu anları yaşayan B.S.K. (8) ise, Hakan İ’nin annesini darp ettiği ve kırılan parfüm şişelerinin üzerinden sürüklediğini ifade etti. (Menemen Haber)

 
Altay'da eldivenler yeniden değişiyor
 
Karşıyaka'da kongre tartışması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şehadetinin 102. yılı... Hasan Tahsin unutulmadı
15 Mayıs 1919 tarihinde İzmir’in işgali sırasında, işgal kuvvetlerine ...
Şampiyonluk kutlamalarına izin yok!
Süper Lig'de şampiyonluk düğümü bugün çözülecek. Kritik maçlar öncesi ...
İzmir'de kaza: İki trafik polisi yaralı!
İzmir'in Karabağlar ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı polis aracındaki ...
 
Drift meydan muharebesi: 3 yaralı
İstanbul'da drift yaparken kaza yapan otomobildekilere mahalle sakinleri ...
İzmir'de otomobil şarampole uçtu: Kaza sonrası arkadaş kazığı!
İzmir'in Karabağlar ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, ...
Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinden şehit haberi!
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde arama/tarama ...
 
Piknik dönüşü traktör faciası: 4 ölü, 18 yaralı
Ankara'nın Haymana illçesinde üzerinde piknikten dönen ailelerin bulunduğu ...
İsrail saldırılarında can kaybı 126'ya yükseldi
İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırıları sürüyor. İsrail ordusu bölgeyi ...
Altı katlı binada çökme tehlikesi!
İstanbul Şişli'de kolanlarında çatlama ve eğilme olduğu gerekçesiyle 6 ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva