HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
6 Aralık 2023 Çarşamba - 09:14

Çiğlili kadınlar işletecek... Manzara Flamingo Cafe açıldı!

Çiğli Belediyesi’nin ortağı olduğu Çiğli Flamingo Kadın Kooperatifi tarafından işletilecek olan Manzara Flamingo Cafe’nin açılış töreni Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü tarafından gerçekleştirildi.

Çiğlili kadınlar işletecek... Manzara Flamingo Cafe açıldı!

Kadınların sosyal ve ekonomik olarak daha güçlü ve aktif olması adına hizmet ve projeler üretmeye devam eden Çiğli Belediyesi, son olarak İzkent Mahallesi’nde projelendirilen Manzara Flamingo Cafe’yi düzenlediği törenle hizmete açtı. Çiğli Flamingo Kadın Kooperatifi tarafından işetilecek olan tesisin açılış törenine, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda Çiğlili kadın katılım gösterdi.

Başkan Gümrükçü: Bu hizmetler Çiğlili kadınlarla güzel
Açılış töreninde konuşan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Kadınların hayatın her alanında güçlü ve aktif olması adına çalışmalar yürütüyoruz. Belediyemizde müdürlüklerimizin çoğunluğunu kadınlara emanet ettik. İlçemizde faaliyet gösteren Kadın Kooperatifimizin her türlü ihtiyacında yanında oluyoruz. Bizler biliyoruz ki kadınların elinin değdiği her şey güzelleşir, kadınlar güçlenirse güçlü nesiller yetişir. Son olarak hizmete açtığımız Flamingo Manzara Cafe’yi de Çiğli Flamingo Kadın Kooperatifi işletecek. Göreve geldiğimiz günden bu yana buna benzer gibi birçok hizmet ve projeyi hayata geçirdik. Hizmetlerimiz Çiğlili kadınlar ile güzel” ifadelerini kullandı.

Eylem Özdemir: Bu bir başlangıç yapacak çok işimiz var
Çiğli Flamingo Kadın Kooperatifi Başkanı Eylem Özdemir, “Kadın Kooperatifimiz 2020 yılında kadın üreticilerin ekonomik, kültürel ve sosyal olarak güçlenmesi amacıyla kuruldu. İlçemizde ilk üretici kadın pazarını da Çiğli Belediyesi’nin desteği ile kurduk. 300 üretici kadınımız kooperatifimiz sayesinde güçlendi ve ekonomik olarak özgürlüğünü elde etti. Her yıl da korporatif olarak üç kız öğrenci okutuyoruz. Bu gerçekten bizler için büyük bir gurur. Bu hizmetlerimizin yanı sıra onkoloji hastalarımız için ücretsiz olarak peynir ürettik ve kendilerinin evlerine kadar götürdük. Bunlar sadece bir başlangıç yapacak çok işimiz var. Utku Başkanımıza da bize her daim destek olduğu için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Hatice Karaağaçlıgil: Mahallemize hayırlı olsun
İzkent Mahalle Muhtarı Hatice Karaağaçlıgil, “Bizler Çiğli Kadın Kooperatifi üyeleri olarak kafemizin açılışını Cumhuriyetimizin 100. yılında gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Manzara Flamingo Cafemizin hayata geçirilmesinde büyük bir özveri ile çalışan Çiğli Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü, Kooperatif Başkanımız Eylem Özdemir ve mahalle sakinlerimize minnet ve saygılarımı sunuyorum. Kafemiz mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 
Ayvalık'ta 47 düzensiz göçmen kurtarıldı
 
Polat çiftinin lüks aracı TMSF'de
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kaleli 7 Aralık 2023 Perşembe 23:49

Utku başkan önce vatandasin kendisine ulasabilmesini engellemek için 40 tane hendek atlatıyor önceleri belediye başkanın makamına gidebilmek çok çok mümkündü ama şimdi belediye icinde vatandasi engellemek icin güvenlik yetmiyormuş gibi demir parmaklıklarla cevrili oda yetmiyormuş gibi bırakın baskana ulasmayi birakin özel kaleme ulasmayi bırakın danışmanlarına ulaşmayı sıradan bir sekreter baskanlik katına çıkarılmadan sizi alt katda bekletiliyor buyurun baskan yok talebinizi bana söyleyin diyorlar talebinizi aldim baskana iletecegim diyor ve sizi oradan savıyorlar ve sizi değersizleştiriyorlar utku baskan bibloglarda boy göstereceğine halkin icinde olmaliydi 4.5 yılda bizi utkuyu tanıdık zamanı geldiginde degersiz gördüğü biz C.H.P. li üyeleri cok iyi tanıyacak. Biz bibloglarda boy gösteren belediye başkanı utkuyu istemiyoruz.

Yorumu oyla      2      3  
Sabri testem 7 Aralık 2023 Perşembe 20:32

4 yıldır ne yaptınız eylem hanım herşeyiniz tırıvırı boş işlerle ugraş AKIŞ öğütçü ilk okulun ve masal evinin arasındaki pisliği görün açılışınız şasalıydı sonrası

Yorumu oyla      2      3  
Ege yiğit 7 Aralık 2023 Perşembe 19:54

Bu CHP den bir şey olmaz izmir in geneli pislik içinde her yer bok içinde gerçekten büyük bir köy izmir pislik içinde izmir piiiiiissssslik içinde yaşatıyorlar yazık

Yorumu oyla      2      3  
mahalle sakini.fatma 7 Aralık 2023 Perşembe 12:14

hayırlı bereketli bol kazançlar dilerim

Yorumu oyla      2      3  
Selda Ersin 7 Aralık 2023 Perşembe 11:31

Utku başkanım eğer sizi tekrar aday göstermezlerse oy kullanmaya gitmeyeceğim umarım parti hizmetleriniz görüyordur.

Yorumu oyla      2      3  
Hasan sarmus 6 Aralık 2023 Çarşamba 20:46

Slm gümrükte bkd bdj olmazssn evvel partililere bana oy verin diye msg aradınız simdi yardima muhtaç Çinlilerin Car oy verenler jizilay ksk tardim götürüyorlar süte ihtiyaç olan yerlere 2-3 tane süt veril 1 ay sonra hafifliyor cigli çalışan kesim var yardim icin bekliyoruz tlf cvp vermiyorsunuz şimdide sira bizde oy yok size

Yorumu oyla      2      3  
Ali 6 Aralık 2023 Çarşamba 15:22

Birazda harmandaliya baksın sayın gümrükçü heryer filango gibi çöp poşet çöpün kokusuda çabası

Yorumu oyla      2      4  
YORGUN DEMOKRAT 6 Aralık 2023 Çarşamba 13:13

Temizlik işçilerinin ücretlerini alamadığı içi grev yapmasından çok uzun geçmemesine rağmen, çiğli belediyesinin intasgram sayfasında her gün çaylı kahvaltılı toplantılara dair paylaşımlar yapılıyor. Esnaflar ile, berberler ile, emlakçılar ile, eczacılar ile hemşeri dernekleri ile.. Para yok ise bu etkinliklerin masrafları nasıl karşılanıyor. Tezatla belediyesi ...

Yorumu oyla      3      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Engin'den Özel'e ziyaret
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ...
Aliağa'da yılın son meclisi toplandı
Aliağa Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı ...
Gaziemir’de ‘davet’ tartışması!
Gaziemir Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu ...
 
Kararını verdi... Başkan Batur, Büyükşehir'e talip oldu!
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı oldu.
Karabağlar'da asfalt seferberliği!
Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama ekipleri, sahadaki ...
Aliağa'dan istihdama destek
Aliağa Belediyesi Yetenek Akademisi, farklı alanlarda meslek edinmek isteyen ...
 
Özuslu'dan kadınlara çağrı: Tek çare örgütlenme
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, 5 Aralık Türkiye ...
Karabağlar'ın seçilmiş kadınları bir araya geldi
Karabağlar Belediyesi ve Karabağlar Kent Konseyi tarafından geleneksel ...
'En borçsuz belediyeyiz' dedi... Kırgöz, 2024 için yeniden aday!
Dikili Belediye Başkanlığına yeni dönemde bir kez daha aday olan Kırgöz, ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva