HABERLER>POLİTİKA
15 Kasım 2015 Pazar - 10:31

CHP'li vekillerden Güzelbahçe'ye teşekkür ziyareti

Aralarında Musa Çam, Tacettin Bayır, Özcan Purçu, Murat Bakan ve Ali Yiğit CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Kazım Çam, Belediye Başkanı Mustafa İnce, bazı belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin hazır bulunduğu ziyarette milletvekilleri partililere ve ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

CHP li vekillerden Güzelbahçe ye teşekkür ziyareti

İZMİR - Milletvekili Musa Çam; “Bizim 2019’a üç büyük seçime hazırlanmamız gerekiyor. Bizim kendi yol haritamızı 31 mart 2019’a hazırlamamız ve 2019 da Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmamız gerekiyor. Çünkü 2023 yılında onların da hesabı var, bizim de hesabımız var. Onların 2023 hesabı Atatürk’ün bizlere emanet ettiği laik demokratik cumhuriyeti yıkmak kendi cumhuriyetlerini kurmak. Bizim 2023 yılı hesabımız ise hem cumhuriyetimizin 100. Yılı hem de partimizin 100. Yılıdır. Cumhuriyet Halk Partisi 100. Yılında Türkiye’de Atatürk‘ümüzün bize emanet ettiği laik demokratik cumhuriyeti korumak kollamak ve partimizi iktidar yapmak zorundadır. Bu sebeplerle hepimize tarihi bir görev düşüyor. Bizden sonra gelecek olan çocuklarımıza ve torunlarımıza daha yaşanılabilir daha özgür bir Türkiye’yi emanet etmemiz gerekiyor” dedi.



BAKAN:VEKİL OLDUĞUMA SEVİNEMEDİM
1 Kasım seçim sonuçlarından memnun olmadığını söyleyen Milletvekili Murat Bakan;”Ben kendi adıma milletvekili olduğuma sevinemedim. Üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bu görevi hakkıyla yerine getirebilmek için elimizden geleni yapıp sizlerle birlikte hareket edeceğiz. İzmir de Türkiye’nin yüzünü ağarttığınız için, oylarımızı artırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

PURÇU:HÜKÜMETİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Milletvekili Özcan Purçu; “Sizlerin bize vermiş olduğu sorumluluğu aldık. Bizlere verdiğiniz yetkiyle meclis de gece gündüz çalışacağız. Sizlerin vekillik emanetini en iyi şekilde hizmet ederek hem Türkiye için hem partimiz için hem de sizler için yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Dakika dakika hükümetin takipçisi olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin, demokrasinin, insan haklarının, cumhuriyetin teminatıdır ve Atatürk’ün bizlere olan emaneti olan vatandır. Biz bu emanete sahip çıkmak için ne gerekirse yapacağız” diye konuştu.
ÇAM:HER YER GÜZELBAHÇE OLSUN
CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam ise 7 Haziran seçimlerinde Güzelbahçe olarak %60.17 olan oy oranını %63.50’ye çıkardıklarını belirterek, “Kendi ilçemizde bu sonucun sevincini yaşayamadık. Gönlümüz Türkiye genelinin de bir Güzelbahçe olmasını istiyordu. İzmir de en diri örgüt olarak Güzelbahçe kendisini göstermiştir. Bundan sonraki hedefimiz iktidar olmak ve  İzmir de 7+7 olan vekil sayımızı 10+10’a çıkarmak. Vekillerimize ve bizlere artık daha çok iş düşüyor, şimdiden çalışmalara başlamak zorundayız” dedi.
 
İNCE:PARTİME ÖMÜR BOYU BORÇLUYUM
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Sizleri tekrardan meclis de görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Partimize yaptığımız hiçbir şey övünülecek bir şey değil. Biz görevimizi yapıyoruz. Şahsen ben hayat boyu kendimi partime borçlu hissedeceğim. İzmir de olan iktidarımızı Türkiye genelinde yaşarsak en büyük mutluluğu o zaman yaşayacağım.  Her sorunumuz da sizlerin yanınızda olacağız, yolunuz açık olsun başarılar dilerim” di ye konuştu.
Bazı partililer milletvekillerine “Sizi her zaman aramızda görmek istiyoruz. Hepinizin en az Musa Çam kadar başarılı bir vekil performansı göstermesini bekliyoruz” dediler.
 

 
Karşıyaka’nın üniversite hayali gerçek oluyor
 
İzmir'in de kalbi Fransa'yla birlikte!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de son gün raporu: Kimler delege oldu/neler yaşandı?
CHP İzmir Örgütü delege seçim maratonunu tamamladı. Karşıyaka'da önemli ...
Arınç'tan 'paralel yapı' operasyonu yorumu: Bu insanlar...
Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'da bir TV programında gündeme ...
Kılıçdaroğlu'ndan Hollande'ye taziye mektubu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fransa'nın başkenti Paris'te yaşanan ...
 
Erdoğan Hollande’yi aradı: Yanınızdayız mesajı
Erdoğan Hollande ile telefonda görüştü.
Yıldırım’dan Erdoğan’a ‘buggy’ servisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya Başbakanı Rezak’ı kabul ettiği görüşmeye ...
HDP'den Paris açıklaması: Katliamı lanetliyoruz
HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, Fransa'da ...
 
Kılıçdaroğlu’ndan istifa çağrılarına yanıt: Aday olacak mı?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarını ve kurultay tartışmalarını ...
Dünya liderleri G20 zirvesi için Türkiye’de
G20 Liderler Zirvesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde ...
Flaş! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Paris’ açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'nın başkenti Paris'teki saldırılarla ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva