HABERLER>POLİTİKA
12 Eylül 2018 Çarşamba - 14:52

CHP'li Sertel Kastamonu’daki temaslarını tamamladı

CHP İzmir'in iki milletvekili Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durumu anlatmak ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin çözüm önerilerini aktarmak üzere iki farklı ilde yoğun mesai yaptı.

CHP li Sertel Kastamonu’daki temaslarını tamamladı

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durumu anlatmak ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin çözüm önerilerini aktarmak üzere heyet başkanı olarak Kastamonu’ya giden İzmir Milletvekili Atila Sertel, iki gün boyunca oda, dernek, gazete, sendika ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan 16 kurumu ziyaret etti.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’e ziyaretlerde, CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Merkez İlçe Başkanı Uğur Alemdar ve il yöneticileri eşlik etti.16 KURUMU ZİYARET ETTİ
Kastamonu’daki temaslarına Gazeteciler Cemiyeti ile başlayan Sertel, günlük yayımlanan Açıksöz, Sözcü, Gündem, Doğrusöz ve Kastamonu gazetelerini de ziyaret etti. Atila Sertel beraberindeki heyetle birlikte Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası, Kastamonu Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kastamonu Barosu, Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi, Kastamonu Köy-Koop, Belediye-İş Sendikası, KESK Şubeleri Platformu, Türkiye Kamu-Sen Kastamonu İl Başkanlığı ve Eğitim-İş Sendikası başkan ve temsilcileriyle de bir araya geldi.

Ziyaretlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelttiği 13 öneriyi ve 9 soruyu kurum temsilcileriyle paylaşan Atila Sertel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak tarafından hazırlanan “Ekonomi Raporu”nu da takdim etti.“BU ÜLKE HEPİMİZİN”
İki gün süren yoğun temasların ardından kısa bir değerlendirme yapan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, şunları söyledi:

“Genel Merkez tarafından heyet başkanı olarak görevlendirmem ile birlikte Kastamonu’da il başkanımız, milletvekilimiz, ilçe belediye başkanımız ve partimizin Kastamonu yöneticileriyle birlikte yoğun ancak çok verimli ziyaretler gerçekleştirdik. Türkiye’nin içine düştüğü ekonomik darboğazı ve partimizin çözüm önerilerini anlattığımız ziyaretlerde oda, dernek, basın ve sendika temsilcilerinin de bu kötü gidişattan memnun olmadığını gördük. Sokaktaki vatandaş da, kurum temsilcileri de artık konuşmaya başlamış ve yaşadıkları sıkıntıları dile getiriyor. Biz din, dil, ırk ve siyaset ayrımı gözetmeksizin herkesi kucaklamaya ve önerilerimizi anlatmaya gayret ediyoruz. Bu ülke hepimizin. Ortada bir sıkıntı varsa bu sıkıntıları hep birlikte çözeceğiz. Ancak 16 yıldır iktidarda olan AKP, başta ekonomik sıkıntılar olmak üzere halkımızın yaşadığı sıkıntıları görmezden geliyor. Havuz medyası da ülkeyi güllük gülistanlık gibi gösteriyor. Biz bu süreçte il il dolaşacağız ve ülkemizin içinde bulunduğu kötü gidişattan kurtulması için ürettiğimiz çözümleri vatandaşlarımızla paylaşacağız. Bizlere güzel bir misafirperverlik örneği gösteren tüm Kastamonulu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

 
Kocaoğlu'ndan AK Partili başkanlarla kritik zirve!
 
CHP'li Kılıç Kahramanaraş'ta ekonomide çözümü anlattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na dava
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na, ...
CHP'li Yücel'den 12 Eylül mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel 12 Eylül 1980 Darbesinin ...
AK Partili Şengül'den Cemevi'ne ziyaret
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Muharrem ayının ilk gününde Buca ...
 
Cumhurbaşkanlığı'ndan yeni atama kararları
Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı ...
Kalın'dan emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin açıklama
Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili soruya cevap veren İbrahim Kalın, ...
Çavuşoğlu'ndan İdlib açıklaması: Teklifimiz açık!
Romanya'da düzenlenen Türkiye-Romanya-Polonya Dışişleri Bakanları toplantısında, ...
 
Başkan Yücel’den Kocaoğlu yorumu: Aday olmaması halinde…
İl Başkanı Yücel, adaylık kararını 1 Ekim’de verecek olan Başkan Kocaoğlu ...
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye Filistin tepkisi!
Dışişleri Bakanlığı'nın yapılan açıklamada, ABD'nin Filistin Kurtuluş ...
MHP İl Başkanı Karataş'ın acı günü
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın amcası İsmail Karataş vefat etti.
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva