HABERLER>POLİTİKA
6 Mart 2024 Çarşamba - 16:22

CHP'li Kılıç yerel seçim çalışmalarına start verdi

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, TBMM’nin yasama çalışmalarına 31 Mart seçimleri nedeniyle ara vermesiyle birlikte, sahaya indi. Kampanya çalışmalarına Karadeniz’den başlayan Sevda Erdan Kılıç, Sinop, Samsun ve Kastamonu’da 31 Mart seçimleri için Partisine destek istedi. Kılıç, “Partimizin seçim çalışmalarına katkı koymak için sahadayız. Halkçı belediyeciliğin adını ülkemizin her yanına yazmaya kararlıyız” dedi.

CHP li Kılıç yerel seçim çalışmalarına start verdi

Sevda Erdan Kılıç’ın Karadeniz’deki ilk durağı Samsun oldu. Samsun’da ve Samsun’un Atakum ilçesinde partililerle bir araya gelen Kılıç, “Kurtuluş mücadelesinin ilk meşalesinin yandığı bağımsızlık şehri Samsun’dan selam olsun. Mustafa Kemal, 9. Ordu Müfettişi olarak atandığı Samsun’da milli mücadelenin başlatılmasına karar verdi; 19 Mayıs 1919’da bu topraklarda, bağımsızlık mücadelemizin tohumları atıldı. Aynı bağımsızlık ruhuyla, aynı inanç ve kararlılıkla biz de yerel seçim çalışmalarımızı Samsun’dan başlatıyoruz” diye konuştu.

Samsun’da da CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ ve il örgütü ile bir araya gelerek, yerel seçim süreci üzerine değerlendirmelerde bulunan Kılıç, “Samsun’u sosyal belediyecilikle tanıştırmak için çalışıyoruz” dedi. Kılıç, Samsun’un Atakum İlçesi’nde de CHP önceki dönem Genel Sekreteri ve 27. Dönem Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, 28. Dönem Milletvekili Murat Çan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel ile ilçe başkanımız Adem Kürek ve il örgütü üyeleri ile bir araya geldi.

SİNOP’UN MUTLULUĞUNU TÜM ÜLKEYE YAYACAĞIZ
Sevda Erdan Kılıç’ın ikinci durağı Sinop oldu. CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz’ün proje tanıtım toplantısına katılan Kılıç, burada yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin en mutlu şehri Sinopluların mutluluğunu tüm Türkiye’ye yayacağız” dedi. Kılıç, şunları söyledi:

“Unutmayın 31 Mart’ta Türkiye’de sadece iki fikir yarışacak. Cumhuriyet ve Atatürk sevdalıları ile Önderimiz Atatürk’ün kurup bize emanet ettiği Cumhuriyeti yıkmak isteyenler. Bizim tarafımız belli. Bizim tarafımız laiklik. Bizim tarafımız çağdaşlık. Bizim tarafımız Cumhuriyet. Ata’mızın izinde aydınlık bir Türkiye için sonuna kadar mücadele edeceğiz.”

“ŞEKER VATANDIR, SATILAMAZ”
CHP’li Kılıç, Karadeniz gezisi kapsamında Kastamonu’yu ziyaret etti. Kastamonu Şeker Fabrikası yemekhanesinde, işçilerle yemek yiyen Kılıç, işçilerin taleplerini dinledi.

Kılıç, “Elde kalan 15 şeker fabrikasından biri burası. Şeker fabrikaları bir bir özelleştirilirken yaptığımız yürüyüşle şirketlerin ihaleye girmesini engellemiştik. ‘Şeker Vatandır, Satılamaz’ dedik, sahip çıktık. Bugün de buradayız. Kastamonu Şeker Fabrikası’ndaki taşeron işçilerin kadro talepleri var, bu talepleri destekliyoruz. Mücadelelerini destekliyoruz” dedi.

“BİZİM HASAN” KASTAMONU’YA BAŞKAN
CHP İzmir Milletvekili Kılıç, Grup Başkanvekilimiz Gökhan Günaydın ile birlikte Kastamonu İl Başkanlığını da ziyaret etti. CHP Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin, CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, CHP Kastamonu Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı ile bir araya gelen Kılıç ve Günaydın, yerel seçim çalışmalarını değerlendirdi.

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın Kastamonu’da yurttaşlarca “Bizim Hasan” denilerek, anıldığını ve halkın büyük teveccüh gösterdiğini söyleyen Kılıç, “Eşit, şeffaf ve sosyal belediyecilik için yola çıktık, bereketli ve huzurlu bir Kastamonu yaratmak için  var gücüyle çalışan arkadaşlarımıza destek vermek için Kastamonu’dayız. Senin benim gibi insan, Bizim Hasan’a oyları istiyoruz” dedi.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Sevda Erdan Kılıç, “31 Mart’a kadar durmak, yorulmak yok. Partimizin seçim çalışmalarına katkı koymak için sahadayız. Halkçı belediyeciliğin adını ülkemizin her yanına yazmaya kararlıyız” dedi.

 
Çetin Doğan'ın eşi Nilgün Doğan: Müebbet hapis cezası, fiilen idam cezasına döndü
 
CHP Adayı Tugay'dan 'ayaküstü' transfer!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Bize kimse yapamaz diyemez bizler çılgın Türkleriz'
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Bize dediler ki 'siz uçak yapamazsınız', ...
CHP'den '7 ilde sandık görevlisi bulundurmama' kararı!
2023 Genel Seçimleri’nde CHP’nin seçime katılmadığı iller olduğu için ...
Samast savunma yaptı: Yasin yüzünden dahil oldum
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün ...
 
Cumhur'un adayı Dağ'dan esnaflara yüzde 50 su ve otopark indirimi vaadi!
Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, ...
AK Partili Saygılı'dan 'ulaşımda 120 dakika aktarma' için açıklama: Top kalede, çıkması mümkün değil!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Büyükşehir Belediye Başkan Tunç ...
İYİ Parti Muratpaşa adayından çekilme kararı
İyi Parti’nin Antalya Muratpaşa Belediye başkan adayı Turgut Bucak, adaylıktan ...
 
Yavaş, şeffaflık taahhütnamesini imzaladı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimleri ...
CHP'nin Karabağlar adayı Kınay: Hesabını soracağım çok şey var
Muhtarlarla buluşan Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan ...
Pehlivan'dan iddialı projeler: Menemen'e Miami sahili!
Görevde olduğu süreci ve 31 Mart sonrası yapacaklarını anlatan Cumhur ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gıdanın Geleceği: Dönüşüm; Yerel Mirastan Evrensel İşbirliğine
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Uyutalım’ derken vicdanlar uyumasın!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva