HABERLER>POLİTİKA
21 Kasım 2012 Çarşamba - 16:29

CHP İzmir öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla harekete geçen CHP İzmir İl Başkanlığı, 1783 okula kutlama mesajı gönderme kararı aldı. Genel Başkan Yardımcısı Keskin ve Tamaylıgil ise 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle programlarına sürpriz bir ziyaret ekledi.

CHP İzmir öğretmenleri unutmadı

Cihan DURAK/EGEDESONSÖZ - CHP İzmir Başkanlığı örnek bir davranışa imza atarak öğretmenleri unutmadı. 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle CHP İzmir İl Başkanlığı, İzmir içinde 1783 okula kutlama mesajı gönderme kararı aldı. Tüm ilçeler hatta köy okullarına dahi mesaj gönderileceğini belirten CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, senede bir gün dahi olsa ülkenin geleceğini belirleyecek nesilleri yetiştirecek olan öğretmenlerin unutulmaması gerektiğine dikkat çekti. Öğretmenlerin çok sayıda sorunu olduğuna dikkat çeken Başkan Engin, bu tarz sorunların çözümü için harekete geçilmesi gerektiğini vurguladı.
 
ÖĞRETMENLERİMİZİ HER GÜN HATIRLAMALIYIZ
CHP olarak öğretmenlerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Engin, “1783 okula Öğretmenler Gününü kutlama mesajı gönderdik. Öğretmenlerimizi bu süreçte unutmadık. Tabi ki öğretmenlerimiz ülkemiz için çok önemlidir. Geleceğimizi oluşturacak çocuklarımızı yetiştirecek öğretmenlerimizdir. Ama öğretmenlerimizin içlerinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar kentlerdeki yoğun baskı, kalabalık sınıflar ve özlük haklarının zayıflatılması gibi pek çok sorunları bulunmaktadır. Eğitim sisteminde bulanan öğretmenlerimizin görüşü alınmadan yapılan ani değişikler var. Atanamayan öğretmenlerimiz var. Ciddi sorunlar ile uğraşıyorlar. Ancak bu sorunlar Çağdaş ve Atatürkçü bir yapıdaki iktidar tarafından çözüleceğini düşünüyorum. Bu yüzden öğretmenlerimizi yani ülkenin aydınlarının bize destek olmalarını istiyorum. Eğitim sorunu öncelikli olarak ülkemizdeki sorunları çözmek istiyoruz. Öğretmenler gününün öğretmenlerimizin sorunlarının konuşulduğu hem de yeniden hatırlandığı bu sorunların gündeme getirildiği bir gün olarak düşünüyorum. Öğretmenlerimiz sorunlarının çözülmesi ve bunun için gerekli olan ne varsa yapılmasını umuyoruz” diye konuştu.

RABİA ÖĞRETMENİN ANISINA…
Öte yandan Metropol ilçe örgütlerini teftiş için kente gelecek olan Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle programlarına sürpriz bir ziyaret ekledi. 23 Kasım Cuma günü Gaziemir İlçe örgütü ile buluşacak olan ikili ardından Karabağlar’a geçerek özel bir ziyaret gerçekleştirecek. 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Keskin ve Tamaylıgil, İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde 8'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki H.K. tarafından ders sırasında öldürülen Fen ve Teknoloji öğretmeni 40 yaşındaki Rabia Sevilay Durukan’ın çalıştığı okul olan Nazire Merzeci İlköğretim Okulu ziyaret edecek. Eskiizmir Caddesi'ndeki Nazire Merzeci İlköğretim Okulu’nda öğretmenler günü kutlamasına katılacak olan ikili ardından ilçe örgütü ziyaretlerine devam edecek.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir’de Dikili zirvesi: Engin ilçeye gidiyor
CHP İl Başkanı Ali Engin, yarın Dikili’ye giderek Çiğli Belediye Başkanı ...
CHP İzmir'de üye krizi tam gaz: 7 bin kişi silindi
CHP’de Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın uyarısı ile üyelikten çıkartılanların ...
Arınç’tan salvoya devam: İnce istifa etsin!
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin, ...
 
AK Parti İzmir’de ‘koordinatör’ rotasyonu
AK Parti Ege Bölge Koordinatörü Mehmet Müezzinoğlu ve İzmir Koordinatörü ...
AB müsteşarından Akay’a ziyaret
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Siyasi İşler Basın ve Enformasyon Bölüm ...
Bakan Yıldırım’ın İzmir adaylığı şifresi!
Ulaştırma, Denizcilik Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 2014 yerel seçimlerinde ...
 
Güler: Geleceğimizi kurtarmanın başka yolu yok
CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler, memleketi ...
“Kılıçdaroğlu’nun İslam dünyasıyla ilişkisi yok”
Başbakan Erdoğan, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılarla ilgili CHP lideri ...
BDP'li Önder'den Bakan Şahin'e methiyeler
BDP'li Sırrı Süreyya Önder, TBMM Genel Kurulu'nda İçişleri Bakanı İdris ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva