HABERLER>POLİTİKA
3 Kasım 2015 Salı - 10:55

CHP İzmir’den ‘Lidere’ ilk istifa çağrısı!

Basın, Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Eski Başkan Yardımcısı Berk Ulusal muhalefet partilerin liderlerine sosyal medya hesabından istifa çağrısında bulundu. Ulusal, “Türkiye çok önemli bir virajdayken ortadaki siyasi boşluğu dolduramayan tüm muhalefet siyasi liderleri acilen istifa etmeli” dedi. Ulusal gençlerin önünün açılmasını istedi.

CHP İzmir’den ‘Lidere’ ilk istifa çağrısı!

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - 1 Kasım seçim sonuçlarına muhalefet partilerinin eski temsilcileri, emektarlarından tepkiler devam ediyor.
 
Bir tepki de CHP İzmir Basın, Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Eski Başkan Yardımcısı Berk Ulusal’dan geldi. Ulusal, sosyal medya hesabından muhalefet partilerin liderlerine istifa çağrısında bulundu.
 
Daha önce de sosyal medya hesabından dile getirdiği tepkilerle bilinen Ulusal, 1 Kasım seçim sonuçlarının sorumlusu olarak muhalefet parti liderlerini hedef gösterdi.
 
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ulusal, “Türkiye çok önemli bir virajdayken ortadaki siyasi boşluğu dolduramayan tüm muhalefet siyasi liderleri acilen istifa etmeli ve Türkiye halkının önünü açmalı. Memleket yangın yeri, her gün insanlar ölüyor ama muhalefet liderlerine halk inanmıyor oy vermiyor. Açın yolu genç liderler gelsin Türkiye’nin önü açılsın. Biliyorum hepsi de ille de ben diyecek” ifadelerini kullandı.

 
Tatlıses ‘Bana oy atmayın’ dedi ama…
 
Flaş! TSK’dan Kuzey Irak’a hava harekatı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Metin ÇINAR 3 Kasım 2015 Salı 13:51

Genel Merkez ve Lider Kendi partililerine güven veremiyorsa Parti içinde verdiği sözleri yerine getirmiyorsa.Halka verdiği sözleri yerine getirmesinde halk inanmadı ki oy vermedi.Artık bilgi çağındayız partisini yönetemeyenlere ülkeyi yönetme yetkisini vermemesi gayet doğal.Örnekmi 10 ay boyunca partileri yarıştır genelgeler yolla sonrada badem bıyıklıları CHP den meclis üyesi yap.Genelgelere uymayanları belediye başkanı yap.Sonra Kim inanaır sana?

Yorumu oyla      15      5  
ARDA CEVAHİR 3 Kasım 2015 Salı 13:40

BU BERK KARDEŞ ONU KİMSE TANIMIYOR SANIYOR HERALDE BU PARTİDE HANGİ ABİLERİNİN YARDIMI İLE HANGİ GÖREVLERE GELMİŞTİR ÖNCE BİR ONLARI ANLATSIN. HANGİ MEZİYETLERİ VE HANGİ VASFI İLE HANGİ MAHALLENİN DELEGESİ OLARAK HANGİ KOMŞUSUNUN OYUNU ALARAK BU PARTİYE FAYDALI OLMUŞTUR. BİR KOMŞUSU TANIDIĞI VEYA TANIMADIĞI BİR TEK İNSAN VARMIDIR BERK BU PARTİDE BİZDE DESTEK OLALIM PARTİ BÜYÜSÜN DEMİŞMİDİR ACABA. İL YÖNETİCİLİĞİNE NASIL GETİRİLMİŞTİR. BİR DÖNEM İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI YAPAN BU ARKADAŞ HANGİ (PROJESİ) İLE İL GENÇLİK KOLLARI MAKAMINA LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜR.(KENDİSİ İLÇELERE O DÖNEM GENÇLİK BAŞKANI ATARKEN PROJESİ OLAN ARKADAŞLARI ATICAZ DİYİP DURUYORDU. DÖNÜP DOLAŞIP YALAKALARINDAN BİRİNİ ATAYIP GEÇİYORDU.)GEÇMİŞTE BU ARKADAŞA ABİLİK YAPAN YANINDA GEZDİREN BERABER POZ VEREN BÜTÜN SİYASİ ENKAZLARA AŞK OLSUN DİYORUM. BUNUMU BULDUNUZ BUNLARI SÖYLETMEK İÇİN SİZ SÖYLEYEMİYORMUSUNUZ ÇIKIP ASLANLAR GİBİ. BERK KARDEŞE BUNDAN SONRAKİ SİYASİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM. ÖZ KÜTLE ÖNEMLİ. REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ DİYEREKTEN BÖYLE İŞLERE BULAŞILMAZ.

Yorumu oyla      13      8  
İzmirli 3 Kasım 2015 Salı 13:07

Hem İzmirde hem de Türkiye genelinde milletvekili sayısını artıran sayın genel başkan oldukça başarılıdır. Hemen istifa denilmesi anlamsızdır.

Yorumu oyla      12      14  
Berk'e destek 3 Kasım 2015 Salı 12:08

Nasıl ki birkaç dönem şirketi kara geçiremeyen müdür veya birkaç maçta performansı düşen futbolcu kenara alınıyorsa;Kılıçdaroğlu da kenara çekilmelidir.Çünkü;2010 yılı Mayıs ayından beri; 1 referandum,1 C.Başkanlığı,2 genel ve 1 yerel seçim olmak üzere 5 kez kantara çıkan Kılıçdaroğlu maalesef yeterli ağırlığa ve etkinliğe ulaşamamıştır.Lütfen kenara çekilin ve gençlerin önünü açın!..

Yorumu oyla      29      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Adil Gür’den ‘zirvedeyken bırakma’ kararı!
1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin oy oranını yüzde 47.2 ile en yakın tahmin ...
İzmir’de sandık patlatanlar sandıktan çıkamadı!
Bir zamanlar sandıkları patlatan partiler şimdi sandıktan çıkamadı. Çok ...
Balbay’dan bir manidar yazı daha: Ya bir yol bulacağız…
CHP İzmir Milletvekili Cumhuriyet Gazetesi’ndeki 1 Kasım değerlendirmesini ...
 
CHP'li Sağlar: Biz yüzde 25'lik bir parti değliz...
CHP'nin seçim sonuçlarına CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar'dan sert tepkiler geldi.
Vaat paketinin maliyeti 22.3 milyar lira
AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesiyle şimdi gözler seçim öncesi ...
Flaş iddia: Bayramın 2. günü baş başa görüştüler
Yeniçağ yazarı Ahmet Takan, "Ankara'da derin kulislere hâkim olan çok ...
 
AK Parti'nin 'yüzde 49'unun 10 nedeni!
7 Haziran seçimlerinde 9 puan düşen AK Parti, 1 Kasım’da kendisinin bile ...
AK Parti MYK sonrası açıklama: Rövanş partisi değiliz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik seçim sonuçlarına ...
AK Partili Berber'den Bahçeli'ye teşekkür
AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, MHP'ye oy veren birçok kişinin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva