HABERLER>GÜNCEL
25 Mayıs 2023 Perşembe - 17:10

CHP İzmir'de mazbata günü... Vekiller ne mesaj verdi?

14 Mayıs günü gerçekleştirilen milletvekilliği seçimleri sonrası parlamentoya girmeye hak kazanan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri bugün mazbatalarını aldı. Mazbata alımı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan siyasiler hükümete sert sözlerle yüklendi

CHP İzmir de mazbata günü... Vekiller ne mesaj verdi?

Oktay GÜÇTEKİN /EGEDESONSÖZ -Türkiye de 14 Mayıs günü gerçekleştirilen milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor.
Bir yandan 2'nci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdüren siyasiler, diğer yandan da sonuçlanan milletvekilliği seçimleri sonrası 28'ci dönem milletvekilleri mazbatalarını almaya devam ediyor. YSK'nın geçtiğimiz günlerde seçim sonucunu kesinleştirmesi ve Resmi Gazete'de sonuçların yayımlanması sonrası Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 28'nci dönem Milletvekilleri ve CHP listesinden seçilen ittifak partileri milletvekilleri bugün İl Seçim Kurulu'na gelerek mazbatalarını teslim aldı.

Teslim töreni sonrası  CHP İzmir Milletvekilleri ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu açıklamalarda bulundu.
ASLANOĞLU:  ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
İlk olarak değerlendirmelerde bulunan Şenol Aslanoğlu, "Bugün arkadaşlarımız mazbata alarak göreve başladılar. Türkiye'nin önünü açacak arkadaşlarımız olacaklar.  Bu dönemim ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum . Mazbatayı aldık ancak seçim devam ediyor. Pazar günü olacak seçim için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı sandığa gitmeye davet ediyorum" dedi.

ARSLAN: VATANDAŞ NE YAPARSA DOĞRU YAPAR
İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Ednan Arslan ise pazar günü gerçekleştirilecek seçimlere dikkat çekerken, "Bugün fiili olarak 28 nci dönem vekilliği seçimleri fiili olarak bitmiştir. Seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İkinci tur seçimi pazar günü var. İzmir kendine yakışanı yaparak sayın Kılıçdaroğlu'na büyük bir destek verecektir. İzmir demokrasi aşığı Atatürk ilke ve inkılaplarına sonuna kadar sahip çıkan bir il. 28 Mayıs'ta çıkacak sonuca saygı duyacağız. Vatandan ne yaparsa doğru yapar" diye konuştu.

POLAT: ÇANKAYA'YA ÇIKARACAĞIZ
İzmir ve Türkiye için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten Genel Başkan Başdanışmanı Mahir Polat, "Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de İzmir ve ülkemiz için çalışmaya durmadan devam edeceğiz ben görevlerimi kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk borçlu olduğumu biliyorum. İzmir ve Türkiye'nin menfaatleri için durmadan çalışacağız.biliyorum ki pazar günkü Kılıçdaroğlu mı Çankaya'ya Cumhurbaşkanı olarak çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

KILIÇ:  İZMİR HAKKINI ALACAK
TBMM Divan Katibi Sevda Erdan Kılıç, kadınların ve gençlerin sözcüsü olacak olmaktan mutluluk duyduğunu vurgularken, "28 dönemde de İzmir’in amazon kadınlarının, özgür gençlerini bir kez daha TBMM'de temsil edecek olmaktan gurur duyuyorum. Hepimiz sahada çalışmaya devam ediyoruz. Bu bir referandum. Karanlığa karşı aydınlık kazanacak. Milletvekillerimiz ve ittifak ortaklarımız ile Anadolu  her yerinde çalışmaya devam ediyoruz. 29 Mayıs'ta İzmir hakkını alacak" dedi.

GÖKÇEN: TÜRKİYE HAKİKATTEN YANA TERCİH YAPACAK
İzmir'den ilk kez vekil seçilen Gökçe Göçen ise HÜDAPAR üzerinden iktidara yüklenirken, "İzmirli seçmenlerimize teşekkür ediyoruz 28’nci dönem vekilleri olarak,  CHP'nin  Türkiye'deki en genç vekili olarak sesleniyorum. Birkaç gün içinde Türkiye çok önemli bir karar verecek.gençlerin hayal kuramadığı geleceğini planlayamadığı bir dönemden geçiyoruz. Biz bunları yaşarken karşımızda domuz bağı ittifakı var. Yapılacak seçimde otokrasi mi yoksa demokrasi mi seçimi olacak. Türkiye doğru seçimi yapılacaktır. Türkiye hakikaten yana tercih yapacak" ifadelerini kullandı.

TAŞKIN: İZMİR VEKİLİ OLMAK ÇOK BÜYÜK BİR ONUR
Son olarak konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel taşkın,"Mazbatamızı aldık.  Çok büyük onur ve sorumluluk İzmir vekili olmak... İzmir itiraz kültürü gelişmiş. Bunun nedeni demokrasisinin olmamdı ve yerel yönetimlerdeki CHP'li belediyelerimiz olmasından kaynaklı.bix bütün Türkiye'nin İzmir olması mücadelesini veriyoruz. Bu dönemi gelecekte yazarken ahlaki normlardan sapmadığımızı yazmak istiyorum. Türkiye'ye Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir cumhurbaşkanı çok yakışır. Biz bu zaferi kazanacağız. Biz kazanınca tüm ülke kazanacak.  Bunun için üstüme ne düşerse yapacağım" dedi.

 
Patlamada ağır yaralanmıştı… Hayata tutunamadı!
 
İletişim Başkanı Altun'dan CHP'ye sert sözler!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
26 Mayıs 2023 Cuma 00:02

Fotoğrafa bak beee İZMİR'in gururları!!!!

Yorumu oyla      2      3  
Izmirli 25 Mayıs 2023 Perşembe 20:41

Bir dahaki seçime kadar göremezsiniz,bir partili olarak aynı kişileri görmekten usandık ön seçim olmadığı için Izmır'de ikamet edenler milletvekili olamaz olanlarıda biliyoruz yoruma gerek yoktur değmez...

Yorumu oyla      8      3  
örgüt... 25 Mayıs 2023 Perşembe 17:55

Ne oldu hani 7 kişidik öbür ikisi ne oldu vekilerden... yazık örgütümüze...

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MSB duyurdu... Hızır Reis suya indi
Milli Savunma Bakanlığı, yeni tip denizaltı projesinin ikinci gemisi Hızır ...
Seçim nedeniyle bir gün öne çekilmişti... Semt pazarları gününde kurulacak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ...
Tarihi kalenin SİT kararı iptal
Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıkları ...
 
Hollanda'da tek başına bulundu: Türkçe konuşan depremzede çocuk gizemi
Hollanda, Maastricht şehir merkezinde yalnız halde bulunan, Türkçe konuştuğu ...
Horozları koruma derneğinde horoz dövüşü!
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Alman Hint Horozlarını Koruma ve Barındırma ...
Grip yüzünden kaçağı fark etmedi... Ölümden döndü!
Grip olduğu için gaz kaçağını fark edemeyen Orhan Deniz, ocağı yakmak ...
 
Afganistan uyruklu kaçak göçmenler gönderildi
Türkiye'ye kaçak yollarla giren 136 Afganistan uyruklu göçmen, bugün, ...
Feci kaza... Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı!
Konya'nın Seydişehir ilçesinde yolcu otobüsünün kamyona çarpması sonucu ...
Grip yüzünden gaz kaçağını fark etmedi... Ölümden döndü
Grip olduğu için gaz kaçağını fark edemeyen Orhan Deniz, ocağı yakmak ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva