HABERLER>POLİTİKA
5 Şubat 2024 Pazartesi - 22:36

CHP İzmir'de kritik seçim zirvesi... Neler konuşuldu/hangi kararlar alındı?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay partisinin 30 ilçe başkanı ve belediye başkan adayı olan isimlerle bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda gündem 31 Mart seçimleri oldu.

CHP İzmir de kritik seçim zirvesi... Neler konuşuldu/hangi kararlar alındı?

Oktay GÜÇTEKİN/ EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay kritik bir zirve gerçekleştirdi.

30 ADAYDAN İLK BULUŞMA... 'KAPTAN' NE MESAJ VERDİ?

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İlçe belediye başkan adayları ve ilçe başkanları ile bir araya gelen Tugay saat 19:00 da başlayan ve yaklaşık 3 saat süren zirvede önemli mesajlar verdi.

PROJELERİNİ ANLATTI
Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda edinilen bilgilere göre Tugay projelerini katılımcılara anlattı. İlçe başkanları ve adaylardan önerileri de dinleyen Tugay'ın gerçekleştirdiği sunumun büyük beğeni topladığı ve bir çok ilçe başkanının 'hayata geçirebilirsek çok önemli işlerin altına imza atmış oluruz' dediği kaydedildi. Tugay'ın projelerinin lansman toplantısına kadar ve kendisi anlatana kadar paylaşılmamasını rica ettiği de edinilen bilgiler arasında...

KUCAKLAYIP EN İYİ SONUCU ALMALIYIZ
Toplantıda ayrıca Tugay ve Aslanoğlu'nun 'birlik' mesajı verdiği de öğrenildi. İlçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarının süreç içinde yaşanan her şeyi geride bırakması gerektiği belirtilen buluşmada tüm ilçelerde en iyi sonucu alabilmek için çalışma yürütülmesi gerektiği de belirtildi. Adayların koordineli çalışması gerektiğini belirten ikili, sık sık bir araya gelinerek fikir alışverişinde bulunulmasının önemine de vurgu yaptığı aktarıldı.

TÜM İLÇELERDE YOĞUN ÇALIŞMA
Geçmişte yapılan 'az oy alınan ilçelere özel ilgi' çalışmasının yanı sıra tüm güçlü olunan ilçeler dahil olmak üzere tüm ilçelerde yoğun çalışma yapılması kararlaştırılan toplantıda düşük oy alınan bölgelerde de neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Tugay'ın belediye başkan adayları ve ilçe başkanlarına her türlü öneri ve talebe açık olduğunu aktardığı bildirildi.

KÜSKÜNLER VE KIRGINLARA DİKKAT EDİN
Bir çok ilçede adayların açıklanması sonrası küskün ve kırgınların oluşabileceğine dikkat çekilen toplantıda, isimlerin tespiti ve onların yeniden partiye kazanılması için özel çalışmalar yürütülmesi gerektiği de toplantıda altı çizilen konular arasında yer aldı.

MECLİS ÜYELERİ İÇİN "TEMSİLİYET" VURGUSU
Meclis üyelerinin belirlenme sürecinin de masaya yatırıldığı toplantıda, ilçe başkanlarının belediye başkan adayları ve il yönetimi ile koordineli şekilde listeleri hazırlaması ve listelerde ilçe temsiliyetinin en üst seviyede sağlanması için çeşitli alanlardan isimlere yer verilmesi gerektiği vurgulandı 

ADAY TANITIMINA YOĞUN KATILIM SAĞLANSIN
14 Şubat'ta gerçekleştirilecek olan aday tanıtım toplantısında 30 ilçeden en yüksek katılımı beklendiği belirtilen toplantıda, her ilçenin getireceği en yüksek sayıya ulaşması ve Halkapınar Spor Salonu'nun tamamen doldurulmasının önemine vurgu yapıldı.

 
FAST ödemelerinde yeni dönem başladı
 
30 adaydan ilk buluşma... 'Kaptan' ne mesaj verdi?
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Objektif Yorum 6 Şubat 2024 Salı 11:44

Siz küskünlerin tespit edilip tekrar partiye kazandırılmasıyla uğraşıp durun, atı alan Üsküdar'ı geçti bile. Her halde siz yanınızda dolaşacak gerçek partili bulamıyorsunuz. Dolaşanlar ise iş umudu olan işsizlerdir. Hadi bakalım kolay gelsin size. 1 Nisandan sonra tarih 2. leri asla yazmayacak

Yorumu oyla      4      1  
menemenli 6 Şubat 2024 Salı 10:33

menemen belediye meclis üyelerini bu sefer adam gibi seçin... en büyük semt egekent-2'den meclis üyesi olmazsa oy moy vermeyiz,verdirmeyiz... akıllı olun..

Yorumu oyla      6      1  
.. 6 Şubat 2024 Salı 09:00

Gidabı yaratan sizlersiniz Bu girdantan git gide yok oluyorsunuz . İzmirin Başkanımı Bu partiye fazla geldi diğer Büyükşehirlerde Aynı Adaylar tekrar gösterildi. Bu İzmirliye Hakarettir Gereken cevabı Alacaksınız.

Yorumu oyla      8      2  
Haydi bree 5 Şubat 2024 Pazartesi 23:27

Hazırlanın 1 Nisanda da hepinizş İzmirliler gönderecek, siz halka rağmen istenmeyen adayları gösterdiniz onlarda gereğini yapacak. Özellikle seyredin Gaziemiri nasıl kayıp olacak Gaziemir Akp ye geçiyor haberiniz ola.

Yorumu oyla      15      6  
bostanlı halkı 5 Şubat 2024 Pazartesi 23:05

başarısız bir belediye başkanını büyükşehire aday yaptınız.karşıyaka da iyi partinin adayını gösterdiniz..size oy yok..büyük oy kaybı yaşayacaksınız..yok yakınken dönün bu yanlıştan..izmir i kaybedeceksiniz

Yorumu oyla      15      5  
Yazık oldu 5 Şubat 2024 Pazartesi 23:00

Önümüzdeki 5 yılın en büyük projesi Buca Metrosu olur; onun da parasını bulan, işi başlatan kişi kurultay cezası olarak görev verilmeyen Tunç Soyer'dir. 2030 öncesi İzmir'de başka bir metro hattı da yapılmaz. şimdiden geçmiş olsun. Anket sonuçları da gelmeye başladı. Yüzde 40'ın altına kadar oylar inmiş.

Yorumu oyla      6      8  
Eski Delege 5 Şubat 2024 Pazartesi 22:53

Şu an belediye başkan adayları yanında belediyelerde iş olanlar işe yerleştirme vaatleri alanlar destek veriyor ama halkın ilgisi yoktur çünkü genel merkezin tutarsız hareketlerini seçimde protesto edecektir ve oy vermeyi zinhar düşünüyor sizler mutlusunuz ama malesef halk ve seçmen her şeyin farkında kırgın ve kızgın...

Yorumu oyla      14      5  
Gaziemir 5 Şubat 2024 Pazartesi 22:52

Kolayca akmaz bilirsin bir erkeğin gözyaşları; ama eğer erkek ağlıyorsa, asla sahte olmaz gözyaşları.Bugün mezardaki babam ve ben ağlıyorsam,pardon ağlatılıyorsam! İNŞALLAH 31 Mart gecesi HEPİNİZ ağlarsınız ve yerle yeksan olursunuz İNŞALLAH.Başka türlü bu parti kuruluş ayarlarına GELMEZ.

Yorumu oyla      15      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeniden Refah İzmir'in 5 ilçede adayları netleşti
31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala ...
İzmir siyasetinde 'Soyer-logo' polemiği!
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyup Kadir ...
CHP’den aday gösterilmeyen Mesut Yar, bağımsız aday oldu
CHP’den Datça aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Mesut Yar, bağımsız ...
 
Aslanoğlu'ndan liste eleştirilerine yanıt: CHP adayları AK Parti adaylarından 10 gömlek daha iyidir!
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, aday belirleme sürecinde iletişim ...
CHP’den AK Parti’ye ‘logo’ sorusu: Neden korkuyorsunuz?
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Cumhur İttifakı ...
Çeşme’de saflar netleşiyor... Eski Başkan'dan yeni adaya destek!
Çeşme’de tartışmalara neden olan aday belirleme sürecinin ardından CHP’li ...
 
AK Parti adayı Dağ: İzmir'in şehr-i emini olmaya talibim!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, sadece büyükşehir ...
DSP'den İzmir kararı... Büyükşehir ve 30 ilçede aday!
Demokratik Sol Parti (DSP) İzmir İl Başkanı Bedri Ateş, yerel seçimlerde ...
CHP’li Aslanoğlu’ndan ültimatom: Başka partiden seçime girmek ihanettir!
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 31 Mart yerel seçimleri için partisinden ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva