HABERLER>POLİTİKA
5 Şubat 2024 Pazartesi - 19:25

Aslanoğlu'ndan liste eleştirilerine yanıt: CHP adayları AK Parti adaylarından 10 gömlek daha iyidir!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, aday belirleme sürecinde iletişim problemi yaşandığını belirterek, “adayları belirlediğimiz süreç MYK'nın önerisi ve PM'nin kararı ile olan bir şey. Burada iletişim ve değişimin nasıl olacağını daha iyi kurgulayabilirdik” dedi. CHP adaylarına yönelik eleştirilere ise Aslanoğlu "Herkes elini biraz daha parti vicdanına koymalı. Tek tek ilçeleride kıyaslayalım. CHP adayı ile Cumhur İttifakı adaylarını karşı karşıya koyalım. CHP adayları AK Parti adaylarından 10 gömlek daha iyidir" şeklinde konuştu.

Aslanoğlu ndan liste eleştirilerine yanıt: CHP adayları AK Parti adaylarından 10 gömlek daha iyidir!

EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu SONSÖZ TV’de Gazeteci Fatih Yapar’ın sorularını yanıtladı. Aslanoğlu, yerel seçimler öncesinde partisinin aday seçme yöntemine ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

‘BAŞKAN ADAYLARI KESİNLEŞTİ, BEKLENTİ İÇİNE GİRMEK DOĞRU OLMAZ’
İlçe belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından ilçelerden gelen itirazları değerlendiren Aslanoğlu, adayların bundan sonra değişmeyeceğini belirterek “Dün de genel başkanımızla görüştük. Genel itibari ile vatandaşlarımızın çeşitli ilçelerde başkan aday adayları gönlünden geçiyor olabilir. Buna ilişkin değerlendirme talebi oluyor. Genel itibari ile büyükşehir ve ilçelerimizin tamamında değerlendirmeler yapılmış durumda. Tabii ki bu MYK'da da vatandaşlardan, İzmirlilerden gelen öneriler varsa bunları hiç dikkate almazlar demek doğru değil. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız kesinleşmiş ve sahadadır. İlçe belediye başkan adaylarımız da kesinleşmiş ve sahadadır. Burada yeni beklentiler içinde olmak hayal kırıklığına neden olur. Bu nedenle PM'mizin yeni bir değerlendirme yapacağını düşünmüyorum. Beklenti içine girmenin doğru olmayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

‘NE DUYDUYSAM EĞİP BÜKMEDEN GENEL BAŞKAN’A AKTARDIM’
Yaşanan tartışmaların Özel’e yansıması hakkında gelen soruya yanıt veren Aslanoğlu, “Genel Başkanla olan diyalogların çok büyük kısmı kamuya kapalıdır. Benim de gördüğüm ilçelerde hemen hemen bütün ilçelerde neler olduğunu, İzmir'de neler yaşandığını, İzmir'de ilçe belediye başkan adayları ile ilgili yorumların tamamını eksiksiz, eğmeden bükmeden, kendi gönlüme göre değil, kentin aktörlerinden ne duyduysam genel başkanımıza aktardık” dedi.

‘ADAYLAR YANLIŞTIR’ DEMEK DOĞRU DEĞİL’
Adayların açıklanmasının ardından memnuniyetsizlik olduğunu kabul eden Aslanoğlu, ‘aday yanlıştır’ söyleminin doğru olmadığını belirterek, “Ben İzmir'in il başkanıyım. Mülakat yaparken, beyanat verirken de İzmirlilerin görüşlerini aktarırım parti disiplini içerisinde. Her görüşümüz, her görüşmemiz kamuya açık değildir. İl Başkanı partisi ile ilgili düşüncelerini basın üzerinden iletişim kurmaz. İzmirlilerin bir şaşkınlığını, genel anlamda kaygılarını gördüm. Söylediğim şey de o. İzmir'de adaylar açıklandıktan sonraki süreçte tam anlamıyla yüzde 100 memnuniyet içinde olmadığını gördük ve bunu da ilettik. İlçelere ilişkin raporlar verilmiştir. Ne büyükşehir ve ilçe başkanlıkları için 'Adaylar yanlıştır, adaylar doğru değildir' gibi yorum kesinlikle yanlış bir yorum olur. Genel başkanımızın İzmir özelinde yapmak istediğin bir çalışma var. Müthiş bir gençleştirme ve kadın adaylara daha fazla görev verme çabasını görüyoruz. Bu İzmirli seçmende şaşkınlık yaratmış olabilir ancak bu çabayı görüyoruz. Bunun için hiçbirimiz yanlış diyemeyiz. Ancak genç ve kadın adayları bir anda gören İzmir'in de  ilk anda değişimi anlamakta ve değişimin nereye doğru yol aldığını kavramakta iyi iletişim kuramadığımız düşünüyorum” dedi.

‘İLETİŞİM VE DEĞİŞİMİN NASIL OLACAĞINI DAHA İYİ KURGULAYABİLİRDİK’
Mevcut belediye başkanlarının yerine yeni adayların belirlenmesi sürecindeki iletişim eksikliğine dair özeleştiride bulunan Aslanoğlu, “adayları belirleme sürecinde MYK'nın önerisi ve PM'nin kararı ile olan bir şey. Burada iletişim ve değişimin nasıl olacağını daha iyi kurgulayabilirdik. Sonuçta birçok belediye başkanlarımız var ve bayrak yarışında görevi devrediyorlar. Onlarla da iletişimi daha iyi kurabilirdik. Mevcut başkanların söylemlerine haksız da diyemiyorum. Mevcut başkanlarla daha iyi bir iletişim içinde olsak daha iyi olurdu. Arkadaşlarımızın yaşadığı gönül koymaları varsa bunları görmek ve çözmek il başkanın, il yönetiminin, partide aktif olan tüm yetkilerin, genel merkezin görevi. Hiçbir arkadaşımızın gönül kırgınlığına arkamıza dönemeyiz” açıklamalarında bulundu.

‘ADAY OLAMAYAN ARKADAŞLARI EN RAHAT ANLAYABİLECEK ARKADAŞLARDAN BİRİYİM’
Aday olarak gösterilmeyip küskünleşenler için değerlendirme yapan Aslanoğlu, benzer bir süreci 2014 ve 2019’da kendisinin Balçova’da yaşadığını belirtti. Aslanoğlu, “aday olamayan arkadaşlarımın ruh halini anlamaya çalışıyorum. En rahat anlayabilecek arkadaşlardan biriyim. 2014'de ve 2019'da aday oldum ve partimiz başka bir arkadaşımızı aday gösterdi. 2019'da aday oldum başka biri aday gösterildi ve sabah aday olan kişiyle kahvaltı yaptık. Sonrasında aday olan arkadaş yargı yolu ile aday olamayacağı ortaya çıkınca ben aday olmayı beklerken Mehmet Ali Çalkaya'nın eşi Fatma Çalkaya aday gösterildi. Buna çok üzüldüm. Birden çok kez bekleme ve olumsuz an yaşadım kişisel olarak. Bu nedenle bunu yaşayan arkadaşları anlıyorum ancak; bundan bir hafta önce ‘bu forma için ölürüm, bu renklere aşığım, CHP benim yuvam, ben CHP’nin en sağlam neferiyim’ dedikten sonra genel merkezin aldığı karar sonrasında 'ben renklere o kadar da aşık değildim' kısmının anlaşılır tarafı yok” dedi.

‘ELEŞTİRİLERİN YÜZDE 100 HAKLI YANI YOK’
Belirlenen adaylara yönelik olan gelen eleştirilere yanıt veren Aslanoğlu, “Bu eleştirilerin yüzde 100 haklı yanı yok, yüzde 100 haksızlar mı onu da söyleyemem. 170 bin üyemizin hakkını, hukukunu savunan noktada olmam lazım. Genel bir algı yaratmaya da doğru olmayan bilgilere de hayır bunlar doğru değil demem lazım. 30 ilçemizde sadece 1 arkadaşımız partinin daha öncesinde yer almayan arkadaşımız. –Karşıyaka adayı Yıldız İşçimenler Ünsal- Bu garip bir durum da değil. Belediye başkanlığı sürecinde parti dışında görev alan arkadaşlarımızın da görev almasının doğru olacağına yönelik düşünceniz olabilir. O arkadaşımız da  İzmir'in STK'larında tanınan bilinen biri. Daha önce başka bir partide çalışmasını olduğu doğrudur. Hepsini değerlendirmiştir genel merkez ve o ilçe için doğru olacağı kanaatine varmıştır. 1 arkadaş üzerinden 30 ilçede genelleme yapmak doğru değil. Arkadaşlarımızdan bazıları çok çok eski partilidir. Seferihisar, Torbalı, Çeşme gibi yerlerde arkadaşlarımız partide uzun süre emek vermiş isimlerdir. Bazıları da birkaç yıldır partide aktif olarak çalışan arkadaşlardır. CHP Genel Merkezi’nin böyle eleştiriye maruz kalmasını doğru bulmuyorum. Partili olmayanlar tarafından adaylar belirlenmiştir eleştirisi doğru değil” açıklamasında bulundu.

‘TUNÇ BEY İLE İLGİLİ SÜRECİ DAHA İYİ YÖNETMEMİZ GEREKİRDİ’
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in aday gösterilmeyerek çemberin dışında kalmadığını ancak bu sürecin daha iyi yönetilmesi gerektiğini söyleyen Aslanoğlu, “Bizim hiçbir yol arkadaşımızı dışarıda bırakma lüksümüz yok. Ben CHP İl Başkanıyım, Soyer mevcut İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız. Bizim rutin çalışmalarımızı devam ediyor. Benim Tunç Bey ile toplantılarım devam edecek. Geçen hafta içinde toplantı yapıp kahvemizi içtik. Sayın Soyer'in bir gönlünde yönetemediğimiz süreçle ilgili... Daha iyi yönetmemiz gereken bir süreçti. Tunç Bey bize, partimize emek vermiş biriydi. Cemil Tugay da çalışmalarla bize daha fazla emek katacağını düşünüyorum. Tunç Bey iyi bir CHP'lidir. Herkes birbirine atıp tutar, kendi partiliğini en iyi görür ancak verilen emeğe baktığımızda hakkını teslim etmemiz gereken arkadaşlarımızdan bir tanesi Tunç Bey, iyi bir partilidir. Bundan sonra CHP bayrağını da dalgalandıracağına inanıyorum. Her zaman partili olacağına inanıyorum. Kendisinin de bugüne kadarki tüm demeçleri böyle oldu. Haklıdır. Gönül kırgınlıklarını gidermekte sadece üyesinden genel başkana kadar hepimizin görevidir” dedi.

‘POLİTİKAYA LİSTELER OLARAK BAKMAM’
Politikaya bakış açısına değinen Aslanoğlu, “Birçok üyenin birçok görüşü var. Bu süreçlerde il başkanı ne İsa’ya ne Musa’ya yaranır. Onların sitemlerini aktarmadıkları için memnuniyetsizdir, bazı arkadaşlara yeterince anlatılmadı mı diye memnuniyetimizdir. Aday adaylığı süreçlerinde il başkanı olarak nasıl bakıyorum? İl başkanlığı adaya adaylığı süreci görevlerinin küçük bir parçası. Ben politikaya hayatım boyunca listeler olarak bakmadım. Fotoğraf karelerinde olmak isteyen siyasetçiler vardır, en önde oturmak isteyenler vardır. Ben öyle biri değilim ve hiç öyle olmadım. Hayatım boyunca benim hep birden fazla unvanım oldu. Sadece CHP İzmir İl Başkanı kimliğinde olan biri değilim. Kentte kabul gördüğünü düşündüğüm, entelektüelleri içinde işçi sınıfının içinde birçok unvanım var. Ben Şenol Aslanoğluyum. O yüzden koltuk hiç meraklısı olabileceğim yer değil. Koltuk her an bırakılabilir bir şey. Kendime geldiğimde bir sözüm vardı. Bir pastanede otururken İzmir'in tanınmış isimlerin gelip selam verdiği insanların selam verdiği biriydim ve görevi bıraktığımda da bunun böyle olmasını isterim. Bu nedenle listeler olarak görmem. Hayatı listeler olarak gören kendisi, sevdiği adam görevde olmadığı için dünyanın yıkılması gerektiğini söyleyenleri doğru bulmuyorum” diyerek kendisini anlattı.

‘İSTİFA EDERİM’ SÖYLEMİ KÜÇÜLTÜCÜ’
Kendisine Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal tarafından yöneltilen ‘en başarısız il başkanı’ ile bazı partililerden gelen ‘istifa etsin’ çağrılarına ise Aslanoğlu, “Tunç Soyer’i çok severim çok sayarım. Aramızda abi kardeş ilişkisi olduğunu düşünüyorum. Abdül Batur'dan Serdar Sandal'a… Benden daha küçük arkadaşlarımız var belediye başkanlığı yapan. Tabii ki herkesin bakış açısı ve doğru gördüğü şeyler var. Ben de kendime ait doğruları söyledim. Bunları söylerken 'bunlar benim doğrularım' dedim genel merkeze. Ancak bana iletilen fikirleri de eğip bükmeden ilettim. Adaylaşma süreci olmadığında 'istifa ederim' söylemini küçültücü olduğunu düşünüyorum. Benim il başkanlığım ya da partili kimliğim A isminin başkan adayı olup olmaması ile ilgili değil. İstifa edeceksem partinin ana işleyişi için istifa ederim” dedi.

CHP ADAYLARI AK PARTİ ADAYLARINDAN 10 GÖMLEK DAHA İYİDİR
Adaylar belirlendikten sonra kendisinin tutumunun daha sert olması gerektiğini söyleyenlerin
olduğunu belirten Aslanoğlu, ‘genel başkanın kapısını teklemeseydi’ diyenlere yönelik olarak, “Eski abilerden de atıp tutan, ‘il başkanı gidip genel başkanın kapısını tekmeleseydi’ diyenler oldu. Bu terbiyesizliktir. Genel Başkanın kapısı tekmelenmez, yüksek sesle de konuşulmaz. Böyle bir dünya yok. Kim gaza getiriyor bilmiyorum ama bu edepsizliktir. Ben birçok arkadaşa göre genç bir il başkanıyım. Geçmişte il başkanlığını yapmış tüm abilerim gelirler makamıma ve makama saygı gösterirler. Partide tüm tavırlar ilkesel duruş üzerinden ilerler. Seçime 45 gün kala sadece şu ilçenin adayının şu kişi olmadığı için istifa eden Şenol Aslanoğlu partiyi yüceltir mi, alçaltır mı? Tunç Soyer olmadı, Cemil Tugay oldu... Ne yapacağız gidip Hamza Dağ'a mı teslim edeceğiz Büyükşehir'i isteklerimiz yüzde 100 yerine gelmiyor diye? O arkadaşların da partili olduğunu sayıp sevdiğimizi unutmayın. Cemil Tugay bizim Karşıyaka Belediye Başkanımız. Daha önce ilçe yöneticiliğimizi yapmış yol arkadaşımız. Bu görevi de başarı ile yapacağımıza inandığımız bir arkadaşımız. Benden çok genç olan İrfan Önal, PM üyeliğimizi yapmış, 5 yıl büyükşehir belediye meclis üyeliği yapmış. Bu arkadaşlarımıza ne ben ne başka arkadaşlarımızı kıymetsiz diyebilir. Herkes elini biraz daha parti vicdanına koymalı. Tek tek ilçeleride kıyaslayalım. CHP adayı ile Cumhur İttifakı adaylarını karşı karşıya koyalım. CHP adayları AK Parti adaylarından 10 gömlek daha iyidir” eleştirilerinde bulundu.

KONAK VE KARABAĞLAR ADAYINA AYRI PARANTEZ
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve Karabağlar Belediye Başkan Adayı Emine Helil İnay Kınay’a ayrı bir parantez açan Aslanoğlu, adaylar hakkında “Aday adayı konuşacaksak... Nilüfer Hanım'ı arkadaşlar tanımıyorsa bu Nilüfer Hanım'ın suçu değil. Ben onu oda başkanlığı döneminden tanıyorum. Belediyemiz içinde görev yaptı sonrasında. Helil İnay Kınay genç bir arkadaşımız. Devlette çalışıyordu. Benim dönemimde devletten ayrılarak adaylaşan, milletvekilliği aday listemizde yer alan, listelerde yer aldığında çalışkan kimliği ile herkesin takdirini kazanmış birisiydi. Çevre Mühendisleri Odası başkanıydı kendisi. Atatürkçü çağdaş laik bir Türk kadını” dedi.

BELEDİYE MECLİS LİSTELERİ İÇİN DÖRTLÜ BİRLİKTELİK MESAJI
Belediye meclis üyeleri listesi ile İzmir listesi oluşturulabileceğini ve bu listeyi büyükşehir belediye başkan adayı, ilçe belediye başkan adayı, il başkanı ve ilçe başkanı olarak dörtlü bir birliktelik ile hazırlanması gerektiğine değinen Aslanoğlu, “Kimin olduğundan daha çok nasıl olduğu önemli. Buralarda söyleyeceklerimizin daha yüksek sesle söylenmesi gerektiğini düşünüyorum. İlçe kongreleri zamanında da dedim. Kimin kalemi kağıdı tuttuğu önemli olmalı. İlçelerde emekçileri en iyi bilen örgüttür, ilçe başkanıdır. CHP ilçe başkanlarının belediye başkan adayları ile sürecin aslını yönetiyor olması gerekiyor. İl Başkanı ve büyükşehir belediye başkan adayı şehrin dengesini kurup kurulmadığını gözlenmesi için 4'lü bir birliktelik ile belirlenmelidir. Tabii ki MYK'nın, genel merkezin önerisi olacaktır. İlgili arkadaşlarımız gelip fikirlerini söyleyecektir. Bizim için en büyük eşiğin bu olduğunu düşünüyorum. Şehirde adaylaşma sürecinde bence tamamen konuyu kapatacağımız yer meclis üyeleri listemiz. Listede 4 arkadaşımız kağıdı kalemi eline alsın babalarını oğlunu yazsınlar değil. Tüm STK'ların, hemşehri derneklerinin odaların görüşünü almak, tüm kanaat önderlerinin fikirlerini alıp listelere yansıtmak lazım. O zaman İzmir listesi haline gelir ve belediye başkanı kentin dinamikleri ile kenti yönetir. İl ve ilçe kongresi kurultay gibi düşüncelere kapılmak İzmirliyi mutsuz edecek noktaya taşır bizi. Bize düşen şehrin tamamını kucaklayan, herkesin kendini iyi hissedeceği listeler oluşturmak zorundayız” dedi.

 ‘İTTİFAK GENEL MERKEZİN TAKDİRİNDE’
Yerel seçim öncesi partinin ittifaklara yönelik tutumuna değinen Aslanoğlu, böyle bir çalışmanın genel merkezin takdirinde olduğunu belirterek, “Aday adaylığı sürecinde şu olur ben olmazsam gökyüzü çıplak kalır. Bunlar duygusal çıkışlar. 2-3 gün sonra gündem olmanın dışına çıkacak. İttifaklar genel merkezimin sorumluluğunda olan şeyler. Bizim il ve ilçe düzeyinde verilmiş yetkilerle yürüteceğimiz çalışmalar yok. Genel merkezimizin takdiridir. Bunun doğru olacağını düşünüyorlarsa ona göre davranırız. İzmir'de ittifaklarla seçime girmek bizi daha rahatlatacağı düşünülebilir. Her zaman öyle olmadığını 14 ve 28 Mayıs'ta gördük. İzmir'de ittifakla girdiğimizde. İzmir'deki gücümüzün farkındayız. İttifak olmadan mücadeleyi vereceğiz ve başarılı olacağımızı düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

‘KAYIPLAR OLACAK’ İDDİALARINA YANIT: CHP’LİLERE YAKIŞACAK BİR LAF DEĞİLDİR
‘İlçelerde kayıplar olacak’ iddialarına yönelik olarak cevap veren Aslanoğlu şunları söyledi:

Bunu dışardan söyleyen arkadaşların gözlemi fikridir. İçerden arkadaşlara yakışacak laf değildir. CHP'lilere yakışacak laf değildir. Maça başladığımız herhangi bir yerde maçı kaybedeceğimizi söylemek yakışır bir şey değildir. Biz kazanmak için elimizden geleni yapmakla sorumluyuz. Onun dışında hatalı gördüğümüz ne varsa seçimler bitince. Ben 14 ve 28 Mayıs seçimlerini seçimler bittikten sonra görüşlerimi genel merkeze giderek belirttim.

 
Çanakkale'de kök hücre kiti vurgunu: 2'si öğretim görevlisi, 5 gözaltı!
 
Kalp krizi geçiren il sağlık müdürü hayatını kaybetti
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
serpil 6 Şubat 2024 Salı 12:36

Siz CHP li iseniz biz CHP li değiliz zaten...Düşün yakamızdan..

Yorumu oyla      3      1  
Taka 6 Şubat 2024 Salı 08:02

Bu İzmir de chp ye 70 beden bol geldi Onun için içinde oynayıp duruyorsunuz.

Yorumu oyla      3      1  
Burak 6 Şubat 2024 Salı 05:09

İzmir in kurtukulu için 31 Mart son fırsat. Yoksa bunlar nezaketli palavralarına amansızca 5 yıl daha devam eder. Muhtemel bir zorluk prblem karşısında hiç bir sorumluluk almayıp derhal suçlamayı adet eden bu çapsızlardan bir hayır bir iş bekleyen varsa gerçekten aklına şaşarım.

Yorumu oyla      1      1  
İstifa 6 Şubat 2024 Salı 00:23

Sayın il başkanım eğer bu adayların belirlenmesinde bir dahliniz veya sonrasında beklentiniz yok ise en doğru karar acilen istifanızı sunmanızdır.

Yorumu oyla      3      1  
Partili 5 Şubat 2024 Pazartesi 22:36

İl başkanı konuştukça batıyorsunuz sessiz şekilde otur üç zamana kadar görevden alacaklar boşuna akıntıya kürek çekme,senin için çaba sarf eden SOYER diskalifiye edildi Kılıçdaroğlu çoktan götürdüler bu gidişle gelecek kurultayda hiçbir yerde bir yer bulamıyacaksın...

Yorumu oyla      9      1  
Amet 5 Şubat 2024 Pazartesi 22:12

Hadi ordan

Yorumu oyla      7      2  
MURTAZA BİNKAT 5 Şubat 2024 Pazartesi 21:40

Haklı söze ne denir Sayın Başkan. Sözün bittiği nokta.

Yorumu oyla      3      4  
Bornova li 5 Şubat 2024 Pazartesi 20:53

Sana yakışan istifa etmek,eviriyor ceviriyorsun söylesene bu adaylar aday olamaz diye ama diyemezsin,koltuk gider ama sen koltuk sevmiyorsun.meclis listeleri hazır sen goy goy yapıyorsun sanki biz bu partinin içinde değiliz hadi ordan derler adama, pardon adama....

Yorumu oyla      9      3  
Karsıyaka 5 Şubat 2024 Pazartesi 20:43

Başkan bi göz Dr git İzmir gitti elimizden sayende

Yorumu oyla      7      3  
Adaylardan Sıkkın İzmirli 5 Şubat 2024 Pazartesi 20:04

https://t24.com.tr/foto-haber/izmir-de-secim-anketi-akp-ile-chp-adayi-arasinda-dikkati-ceken-puan-farki,28929/2

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’den AK Parti’ye ‘logo’ sorusu: Neden korkuyorsunuz?
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Cumhur İttifakı ...
Çeşme’de saflar netleşiyor... Eski Başkan'dan yeni adaya destek!
Çeşme’de tartışmalara neden olan aday belirleme sürecinin ardından CHP’li ...
AK Parti adayı Dağ: İzmir'in şehr-i emini olmaya talibim!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, sadece büyükşehir ...
 
DSP'den İzmir kararı... Büyükşehir ve 30 ilçede aday!
Demokratik Sol Parti (DSP) İzmir İl Başkanı Bedri Ateş, yerel seçimlerde ...
CHP’li Aslanoğlu’ndan ültimatom: Başka partiden seçime girmek ihanettir!
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 31 Mart yerel seçimleri için partisinden ...
MHP, Yerel Seçim Beyannamesi'ni açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart'ta yapılacak 2024 Yerel Seçimleri ...
 
Ocak Partisi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu
Ocak Partisi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, partinin İzmir ...
İzmir adayları ne zaman vitrine çıkacak?
Cumhuriyet Halk Partisi’nde 29 Ocak tarihinde açıklanan İzmir adaylarının ...
AK Parti'nin adayı Tunç'tan eşitlik vurgusu: Herkes eşsiz belediyecilikle tanışacak!
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç seçim çalışmalarına ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva