HABERLER>POLİTİKA
28 Eylül 2015 Pazartesi - 14:26

CHP İzmir’de hareketli hafta: 3 kritik zirve birden!

CHP İzmir’de bayram tatilinin ardından seçim maratonu başlıyor. Yoğun bir programa sahne olacak haftada örgüt aday tanıtım toplantısı için Ankara’ya gidecek. Seçim bildirgesi ve süreçte kullanılacak sloganın belli olacağı toplantının ardından il yönetim kurulu toplanacak.

CHP İzmir’de hareketli hafta: 3 kritik zirve birden!

EGEDESONSÖZ - Türkiye 1 Kasım’da yapılacak erken genel seçime kilitlenirken siyasi partiler de tatil sonrası çalışmalarına hız verdi.
 
CHP İzmir’de de bayram tatili sonrası ilk hafta oldukça yoğun geçecek.

ÖNCE TOPLU SONRA BİREBİR GÖRÜŞME…
İl örgütü öncelikli olarak Salı günü milletvekili adaylarıyla toplu bir şekilde araya gelecek ve ardından gerçekleşecek bire bir toplantılarda adayların bölgelerinde yapması gereken çalışmalar masaya yatırılacak. Ayrıca adaylara özel bir sunum da gerçekleştirilecek.
 
30 Eylül’de ise adres Ankara olacak. Adaylarla birlikte İl Başkanı Bedri Serter, ilçe başkanları ve il yöneticileri Ankara’da gerçekleşecek aday tanıtım toplantısına katılacak. Seçim bildirgesinin açıklanacağı toplantıda partinin propaganda sürecinde kullanacağı ‘Önce Türkiye’ sloganını da açıklaması bekleniyor.
 
Aday tanıtım toplantısının ardından ise il yönetim kurulu toplantısının gerçekleşeceği öğrenildi.


 
YENİ EĞİTİM YILIN MESAJI
Öte yandan CHP İl Başkanı Bedri Serter, verdiği mesajla tüm çocukların, öğretmenlerin ve velilerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı.  Serter, “yeni eğitim- öğretim sezonunda başlayan tüm çocuklarımıza ve öğretmenlerimize başarılar diler, tüm velilerimize sevgilerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

İşte o açıklama:
Uzun bir tatil sonrası çocuklarımız ve öğretmenlerimiz 2015-16 Eğitim Öğretim yılına başlıyor. Ülkemizi emanet edeceğimiz, yarınlarımız olan çocuklarımıza ve gençlerimize güveniyoruz. Onlara aydın, çağdaş ve yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için çalışıyoruz.
Her sene değişen müfredatlar, sınav sistemleri ve eğitim anlayışının çocuklarımızın ve velilerinin kafasını karıştırdığının, endişeye sevk ettiğinin bilincindeyiz. Bizler çocuklarımızın deneme tahtası olmaması, artık eğitim sistemimizin temel taşlarının belirlenmesi ve iktidarlara göre değişmemesi gerektiğine inanan herkesle aynı fikri paylaşıyor, bu sistemi kurarak gençlerimizin ezbere ve sadece sınavlara  çalışmaya   değil, araştırma ve özgürce kendilerini geliştirebilecekleri bir sistemin kurulmasını savunuyoruz. Bu sistemle birlikte, cumhuriyet ışığının aydınlatacağı yavrularımızın, cumhuriyete ve Atatürk ilkelerine daha da sahip çıkacaklarından hiç şüphe etmiyoruz.
CHP olarak gençlerimize, çocuklarımıza inanıyor, her alanda istedikleri fırsatların kendilerine verilmesini amaçlayan bir eğitim sisteminin hakim olmasını istiyoruz. Anne ve babalar çocukları için, çocuklarımız gelecekleri için, öğretmenlerimiz sistem için artık endişelenmesinler istiyoruz.
Yeni nesillerimiz bir yarışın içinde değil, bilimin, özgür ve çağdaş bir öğrenim sisteminin içinde büyüsün diye, kimsenin şahsi emelleri uğruna, hiç bir iktidarın saltanı uğruna, geleceğimiz tehdit edilmesin, çocuklarımız için okullar korkulacak kurumlar değil, tam anlamıyla bir eğitim yuvası haline gelsin diye çalışıyoruz.
Öğretmenlerimiz, derslere kafalarında soru işaretleriyle girmesin, ekonomik ve sosyal haklarını fazlasıyla alabilsin, müfredatla ilgili sıkıntılar yaşamasınlar diye çabalıyoruz.
Anne ve Babalar göz bebekleri gibi baktıkları yavrularının geleceğinden kaygı duymasın diye, Yaşanabilir bir Türkiye'de,  çağdaş ve modern bir eğitimde gençlerimiz, çocuklarımız kaygı duymadan, özgürce ve mutlu oldukları bir eğitim yaşamına sahip olsunlar diye, CHP olarak iktidara talibiz.
Yeni başlayan eğitim sezonunda, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dilerken, tüm velilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor, Başöğretmen Atatürk'ün yolundan gideceğine emin olduğumuz tüm çocuklarımızı, sevgiyle kucaklıyorum.

 
Erdoğan: Evladım Boğaziçi'ne gidebilecekken…
 
Manisa'da acı son: Ne yaptın Fatma?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Evladım Boğaziçi'ne gidebilecekken…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kadıköy Ahmet Sani Gezici Anadolu Kız ...
Yıldırım’la İzmir ve seçim: Çok konuşulacak mesajlar
Hafta sonu kente gelen AK Parti İzmir Adayı medya temsilcileriyle bir ...
Mustafa Kamalak'tan Zaytung'a 'teşekkür'lü cevap
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "seçim stratejisini ifşa ...
 
Seferihisar’da CHP Grubu’ndan Başkan’a destek, Nişancı’ya salvo!
Seferihisar Belediyesi CHP Meclis üyeleri, olağanüstü meclis toplantısında ...
Davutoğlu BM’de konuştu: Bunu yapmadığımız takdirde…
BM Genel Kurulunda Sürdürülebilir Kalkınma Zirvesi'nde konuşma yapan Başbakan ...
Demirtaş’tan CHP’yle koalisyon sinyalleri!
Avrupa ziyaretleri kapsamında Hamburg'da açıklama yapan HDP Eş Başkanı ...
 
AK Parti'nin 'milli uçağı'nda kriz çıktı
AK Parti Hükümeti’nin 7 Haziran seçimlerinden önce tanıtımını yaptığı ...
Selahattin Demirtaş: Baraj altı formülünü arıyorlar
HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, 1 Kasım’daki seçimde "HDP'yi barajın ...
Kılıçdaroğlu: Sorun silahla çözülmez
CHP lideri Kılıçdaroğlu mesajlarını Avusturya'da verdi. Gündeminde Suriye ve terörle mücadele vardı.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva