HABERLER>POLİTİKA
9 Mart 2024 Cumartesi - 21:03

CHP adayı Tugay'dan AK Parti'ye salvo: Takiye peşindeler!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit'in seçim ofisinde yurttaşlara seslendi. 1 Nisan'dan itibaren yeni bir sayfa açılacağını belirten Tugay, AK Parti’nin Türkiye’deki iktidarını bitirecek bir belediyecilik yapacağını söyledi. Tugay ayrıca rakibi olan Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'a takiye eleştirilerinde bulundu.

CHP adayı Tugay dan AK Parti ye salvo: Takiye peşindeler!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit'in seçim ofisini ziyaret etti. Başkan Tugay, yurttaşlar tarafından slogan ve meşalelerle karşılandı. Programa; CHP Parti Sözcüsü, İzmir Milletvekili Deniz Yücel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP’nin önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, CHP İzmir milletvekilleri Rıfat Nalbantoğlu, Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Erman Uzun, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, CHP Gençlik Kolları Ege Bölge Sorumlusu Ahmet Altıntop, CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, CHP eski İzmir Milletvekili Tacettin Bayır da katıldı.

'TAKİYE PEŞİNDELER'
Buradaki konuşmasında kenti kalkındırmak için çok çalışacaklarının sözünü veren CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, AK Parti’yi şu sözlerle eleştirdi:

“İzmir bugüne kadar hep aydınlık, özgür, laiklik olan yolu seçti. Halkçı olanı tercih etti. Altı okuyla temsil eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partiyi tercih etti. Buna gocunanlar, laf edenler var ama kendilerinin Atatürk’e, İsmet İnönü’ye nasıl saldırdıklarını iyi biliyoruz. Kimse unutmadı. Bugün takiye peşindeler. Anaokulu yapacaklarını söylüyorlar. Kemalpaşa’da belediyenin geçen dönem yaptığı ana okulunu AKP’li belediye başkanı devlete devretti. Onlar da kapattı. Geçmiş söylediğiniz yalanlarla dolu.”

'O DERSİ 31 MART AKŞAMI ALACAKSINIZ'
Başkan Tugay, AK Parti’ye yönelik eleştirilerini şu sözlerle sürdürdü:

“Bugün kılığınızla kıyafetinizle Barlar Sokağı’nda gezerek insanlara güya çağdaşlık vaat ediyorsunuz. Ama diğer taraftan ilkokula imam sokuyorsunuz. O imamlarla laikliği istemeyen bir nesil yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Yalan söylüyorsunuz yalan. Bu halk sizin kötü emellerinize izin vermeyecek. İzmir ve Türkiye’de hiçbir yol alamayacaksınız. Bizim İzmir’de kazanmama olasılığımızdan bahsedenler var. Adaylığımı açıkladıklarından beri sahadayım. İnsanlarla konuşuyorum, gözlerine bakıyorum. Ellerini sıkıyorum. Bizi evlatları gibi nasıl kucakladıklarını, kardeşleri gibi sahip çıktıklarını, inandıklarını görüyoruz. O yüzden o yalan dolan takımına diyorum; İzmir’de CHP kazanacak. Balçova’da CHP kazanacak. O dersi 31 Mart akşamı alacaksınız.”

'YENİ BİR SAYFA AÇACAĞIZ'
CHP'li başkanların kendilerinden beklenen belediyeciliği en iyi şekilde yapacaklarını anlatan Tugay, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel 'Ben AKP iktidarını bitiren CHP Genel Başkanı olarak tarihe geçeceğim' diyor. Ben de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevim esnasında AKP’nin Türkiye’deki iktidarını bitirecek bir belediyecilik yapacağım. Türkiye’de örnek gösterileceğiz. 1 Nisan'dan itibaren bu şehirde ve bu ilçede yeni bir sayfa açacağız. Bu hikayede bizim yoldaşımız olmaya var mısınız” diye sordu.

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit de hiç durmadan çalışacaklarını ifade ederek, “Balçova İzmir’in gözbebeği olacak. Burada size şeffaf belediyecilikten bahsetmek istiyorum. Hiç durmadan çalışacağız. Balçova Belediyesi çok şeffaf bir belediye olacak. Kimsenin aklına soru işareti kalmayacak” dedi.

CHP Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm ise CHP bayrağını dalgalandırmayı sürdüreceklerini belirtti. 

 
Bağdaş kurup sofraya oturdular... Rakiple samimi dakikalar!
 
Yeşilçam'ın usta oyuncusu hayatını kaybetti
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Karşıyakalı 10 Mart 2024 Pazar 12:33

Sayın Tugay Cengiz inşaat ile Izmır'de ilk önce siz tanıştınız fazla konuşma düşün bakalım daha neler çıkacak göreceğiz...

Yorumu oyla      1      0  
Ksk 9 Mart 2024 Cumartesi 22:24

Bu ne içiyorsa aynısını istiyorum Abi Karşıyaka Belediyesinın hali belli Rezil hüsran

Yorumu oyla      1      0  
Aktarma hakkı olmayan köylerimize ziyaret . 9 Mart 2024 Cumartesi 21:47

Kamu hizmeti olan toplu taşımada , İzmir kırsal ilçe otobüslerinde ; İzmir merkez ilçelerdeki metro , otobüs , vapur ve tramvaylarda uygulanan 120 dakika ücretli aktarma hakkı neden yok ? CHP Genel Başkanı sayın Özgür Özel dahil en alt kademedeki tüm CHP ‘si yetkililerilere soruyorum . Cevap , gözlerimiz kapalı görmedik , kulaklarınız tıkalı duymadık . Verecek cevabınız yok mu ? Vardır elbette . “ Kırsalda oturan vatandaşlarla şehir merkezinde oturan vatandaşlar arasında kira , harcama gibi farklılıklar var. Biz bunu adil bir şekilde uyguladığımızı düşünüyoruz .” Böyle düşünmeye devam .

Yorumu oyla      0      0  
Kskli 9 Mart 2024 Cumartesi 21:23

Karşıyakada ağlayan başkana bak vay be İzmir''e aday olunca kukremeye başlamış

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bağdaş kurup sofraya oturdular... Rakiple samimi dakikalar!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kınık Yayakent Dede Bayırı ...
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama
Türkiye ve ABD ortak açıklama yayımlayarak, "Türkiye ve ABD, ulusal güvenliklerini ...
CHP Karabağlar adayı Kınay saha çalışmalarını sürdürdü... 8 Mart ziyaretleri!
Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, ...
 
CHP’nin adayı Duman, projelerini anlattı: Buca’da neler değişecek?
CHP Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, projelerini anlattı. Projelerini ...
AK Partili Dağ Menemen'de konuştu: İzmir'i eşsiz hale getirmek istiyoruz!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir'i ...
MHP Çeşme adayı Tanık, 68 projesini duyurdu
Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, “4 Mevsim Yaşayan ...
 
CHP adayı Tugay'dan yeni dönem mesajı: Bir sonraki adaylığım ön seçimle olacak!
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Balçova'da ...
Bayraklı Adayı Önal projelerini duyurdu: Vatandaştan öte hiçbir şey görmeyeceğiz!
Projelerini kamuoyu ile paylaşan CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan ...
Özel: Türkiye ittifakından oy istiyoruz!
CHP lideri Özgür Özel, "Elbette sosyal demokratlardan oy istiyoruz, muhafazakar ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva