HABERLER>GECE/GÜNDÜZ
21 Temmuz 2022 Perşembe - 12:19

Çeşme'de yaz başkadır!

Yaz aylarının gelişi ve havaların da ısınmasıyla magazin dünyasının ünlü isimleri soluğu İzmir'in gözde tatil beldesi Çeşme'de aldı. Kimleri yorgunluk atıp dinlenirken kimileri de deniz, kum ve güneşin tadını çıkardı. İşte ünlülerin Çeşme sahillerinden objektiflere yansıyan renkli görüntüleri...

Çeşme de yaz başkadır!

Yoğun bir sezonu geride bırakan ünlüler, soluğu Ege sahillerinde aldı. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ve yorgunluk atan ünlü isimlerden oyuncu Berkay Ateş, voleybolcu sevgilisiyle Çeşme'de görüntülendi. Eski basketbolcu İbrahim Kutluay da Demet Şener ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer ile tatil için Çeşme'yi tercih etti. Ekranların sevilen oyuncu ve sunucularından Esra Gezginci de Alaçatı sokaklarında objektiflere yansıdı. 

AŞIKLARIN DENİZ KEYFİ

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Sadakatsiz' adlı dizide 'Aras' karakterine hayat veren Berkay Ateş, sıcak yaz günlerinin acısını Çeşme’de çıkardı. Kız arkadaşı milli voleybolcu Simge Aköz ile birlikte Çeşme’ye gelen Ateş, denizde yüzüp serinledi.

Ünlü oyuncu, sonrasında sevgilisi ve arkadaş grubuyla suyun içinde sohbet etti. Keyifleri yerinde olan mutlu çift, muhabbetin geri kalanına şezlongda devam etti.

İLK KEZ YAN YANA GÖRÜNTÜLENDİLER 

2021 yılının son günlerinde aşk haberleriyle gündeme gelen ikili birlikte arkadaş ortamında görüntülenmiş ancak aşk iddialarına dair yorum yapmamıştı. Ardından ünlü çift, Arnavutköy’de bulunan bir mekana girerken görüntülenmişti. Karşılarında basın mensuplarını görünce bir anda ayrılan ikili, mekana ayrı ayrı girmişti. Ateş, muhabirlerin “Hayırlı olsun efendim yeni ilişkiniz, neler söylemek istersiniz?” sorularına aldırış etmeden hızlıca mekana girmeyi tercih etmişti.

Seti olmadığı dönemlerde Aköz'ü sahada izleyeme giden Ateş, 2022 yılına da arkadaşları ve sevgilisiyle girmişti. Ünlü çiftin, yılbaşı akşamı çekilen aşk pozları sosyal medyada ortaya çıkmıştı. Mutlu birliktelikleri tüm hızıyla devam eden çiftten Simge Aköz, geçtiğimiz aylarda Ateş ile çekilen pozunu 'İyi ki' notuyla paylaşarak adeta ilan-ı aşk etmişti.

BABA-OĞUL TATİLDE

İbrahim Kutluay, Demet Şener’le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer Kutluay ile birlikte Çeşme’de tatil yapıyor. Önceki gün The Beach Of Momo da görüntülenen baba-oğulun neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. Beraber denize giren Baba-oğul bir süre denizde yüzdükten sonra duş alarak localarına geçerlerken Ömer’in babasını boy olarak yaklaştığı görüldü.

YILLAR SÜREN KÜSLÜK SONA ERDİ

İbrahim Kutluay, 2018 yılında Demet Şener ile 13 yıllık evliliğini sonlandırmıştı. Boşandıktan sonra birbirlerinin yüzüne bile bakmayan ve haklarında söylemediklerini bırakmayan İbrahim Kutluay ve Demet Şener, beş yıl sonra barışmıştı.

Bu barış ise çiftin oğulları Ömer'in geçirdiği kaza vesile olmuştu. Geçtiğimiz yaz 15 günlüğüne çocuklarıyla Çeşme Ilıca’da tuttuğu sezonluk evde kalan İbrahim Kutluay, Ömer’in düşmesi sonrası ilk iş, eski eşini aramıştı.

DOĞAL GÜZEL ESRA

Yapım şirketi sahibi, oyuncu ve sunucu Esra Gezginci, bayram tatili için geldiği Çeşme’de ailesiyle bolca vakit geçirdi. Yoğun iş temposu nedeniyle kış döneminde tatile vakti olmayan İzmirli oyuncu, 10 gün boyunca Alaçatı’daki evlerinde yorgunluk atıp enerji topladı. Kitap almaya giderken objektiflere takılan Gezginci, doğal haliyle de güzel olduğunu kanıtladı.

 
İzmir’de üç çocuk annesi eski eş kurbanı… Artık yeter!
 
Ücretli yollardan geçiş cezalarına düzenleme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
47 yaşındaki Pınar Altuğ, teknede amuda kalktı
Havaların ısınmasıyla ailesiyle uzun bir tatile çıkan oyuncu Pınar Altuğ, ...
Yasmin Erbil'den plaj pozları
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in oyuncu Nergis Kumbasar ile evliliğinden ...
Mordoğan’da Ayta Sözeri fırtınası
Mordoğan Echopermancehall, Ayta Sözeri’nin sahne aldığı gecede 500 kişiyi ağırladı.
 
Önder Öztarhan'dan Çeşme'de kas şov!
Önder Öztarhan, Çeşme tatilinde görüntülendi. İşadamı, kaslı ve dövmeli ...
Çeşme ve Bodrum'da Kenan Doğulu rüzgarı
Bayram süresince KerkiSolfej organizasyonuyla konserlerine devam eden ...
Çeşme'de sıcak dakikalar... Demet ve Oğuzhan aşka geldi!
Evlilik hazırlığında olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, Çeşme’de tatil yapıyor.
 
Tatlıses'ten Çeşme'de çarpıcı mesajlar: Birbirinize sahip çıkın!
Uzun yılların ardından Çeşme'de ilk kez konser veren İbrahim Tatlıses, ...
Defne Samyeli'nden 50'nci yaş pozu
Şimdilerde şarkıcılık ve oyunculuk yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, ...
Ege'de Ambrosio rüzgarı!
Brezilyalı model Alessandra Ambrosio (41) hem tatil hem iş için Marmaris'e ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva