HABERLER>GECE/GÜNDÜZ
7 Temmuz 2022 Perşembe - 12:27

Defne Samyeli'nden 50'nci yaş pozu

Şimdilerde şarkıcılık ve oyunculuk yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, 50'nci yaş gününü yakın dostları ve ailesinin katılımıyla gerçekleşen bir organizasyonla kutladı. Partide tüy detaylı elbise tercih eden Samyeli'nin yaş gününde verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu.

Defne Samyeli nden 50 nci yaş pozu

Kariyerine şarkıcılıkla devam eden Defne Samyeli, iddialı sahne kostümleriyle olduğu kadar yaptığı açıklamalarla da sık sık adından söz ettirmeyi başarıyor.

Geçtiğimiz gün Bebek'te sabah sporu yaparken görüntülenen Defne Samyeli, bir yandan da görüntülü görüşme ile işlerini halletti. Telefonunu bir an olsun elinden düşürmeyen Samyeli, "Vakti iyi değerlendirmek gerekiyor. Malum işler yoğun" diyerek, yürüyüşüne kaldığı yerden devam etti. Şarkıcı, tüm bakışları üzerinde toplarken, fit haliyle gençlere taş çıkarttı.

DEFNE PLAJDA

Tüm bunların ardından sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından sıkça söz ettiren Defne Samyeli, sahil kenarında çekilen videosu gündem oldu. Tatil sezonunu açıp plaja inen Samyeli, yeşil bikiniyle objektif karşısına geçti.

Defne Samyeli, fit vücuduyla yine adından söz ettirdi. Spor tutkunu olan oyuncu, karın kaslarıyla da dikkat çekti. Temmuz ayında 50'nci yaşına girecek olan Samyeli'nin videosu yaklaşık 500 bin kişi tarafından izlendi.

"SENİ DÖVECEĞİM"

Oyuncu Gonca Vuslateri de iki çocuk annesi Samyeli'nin paylaşımına kayıtsız kalmadı ve esprili bir şekilde, "Defne döveceğim seni" yorumunu yaptı.

MEYDAN OKUDU

Yaşına rağmen spor yapmayı ihmal etmeyen ve vücut güzelliğine dikkat eden güzel oyuncu, son olarak bikinili pozuyla adeta meydan okudu. Bordo bikinisiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunan Samyeli'ye beğeni ve yorum yağdı. Takipçileri Defne Samyeli'nin paylaşımlarına ateş emojisi koymayı ihmal etmedi.

"SON DERECE YANLIŞ"

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda sahne kıyafetleri polemiğine dahil olan Samyeli, "Ben insanların sahnede, sokakta, günlük hayatlarında ya da herhangi bir yerde ne giydiklerine dair birilerinin ahlak bekçiliği yapmasını son derece yanlış buluyorum. Herkes ne istiyorsa onu giyer, birincisi bu" demişti.

"İkincisi ise ben külotla sahneye çıkıyor diye algılanan bazı isimleri çok başarılı buluyorum ve yakıştığını düşünüyorum" diyen ünlü isim, "Bana hiç garip gelmiyor. Dünyanın her yerinde şov denen bir şey var. Başkalarının üzerinden, başkalarının kılığı, kıyafeti, sahne performansı üzerinden böyle birinin kendini yorum ve yargı mercii olarak insanları görmesini çok garipsiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"KIZLARIMIN BABASI KIYAFETİME KARIŞIRDI"

Bir muhabirin "Şu an biriyle birlikte olsaydınız ve sahne kıyafetlerinize karışsa izin verir miydiniz?” sorusuna Samyeli, "Hayır kesinlikle izin vermezdim. Evli olduğum dönemlerde kızlarımın babası karışırdı ama öğrenerek bu yaşlara geldik. Bundan sonra öyle şeyler yok" demişti.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Ünlü şarkıcı, şimdi ise doğum günü pozlarıyla sosyal medyaya damga vurdu. Samyeli, 50'nci yaş gününü yakın dostları ve ailesinin katılımıyla gerçekleşen bir organizasyon ile kutladı. Partide tüy detaylı mini bir elbise tercih eden Samyeli'nin yaş gününde verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu.

 
'Helalleşme' turu: 28 Şubat mağdurunu ziyaret etti
 
İzmir'de DEAŞ baskını: MASAK raporu ortaya çıkardı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ege'de Ambrosio rüzgarı!
Brezilyalı model Alessandra Ambrosio (41) hem tatil hem iş için Marmaris'e ...
Hadid kardeşler Ege'ye geliyor!
Dünyanın en ünlü top modelleri Bella ve Gigi Hadid kardeşler, ağustos ...
Demet Akalın'ın mayolu pozunda tektaş detayı
Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve sekiz yaşındaki kızları Hira ile İzmir ...
 
Sayışman Ailesi'nin tatil keyfi
Beş yıl önce nikah masasına oturan ve ünlüler dünyasının popüler çiftlerinden ...
Deren Talu'dan tatil pozları
Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu (25), Alaçatı'da ...
Demet Özdemir, sezonu Çeşme'de açtı!
Son olarak Şükrü Özyıldız ile başrolünde yer aldığı 'Aşk Taktikleri' filminde ...
 
10 yıl sonra Çeşme'de denk geldiler... Ajda eski aşkına yüz vermedi!
Ajda Pekkan ve Enrico Macias hafta sonu Çeşme’de konser verdi ancak buluşmadı. ...
'Yaza merhaba' partisine ünlü isimler akın etti!
Talentco önceki akşam Nişantaşı Peers’te “yaza merhaba” daveti düzenledi. ...
Dizisi final yapınca soluğu tatilde aldı
Başrol oynadığı dizisi final yapan güzel oyuncu Cansu Dere, yoğun geçen ...
 
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva