HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
11 Temmuz 2016 Pazartesi - 08:00

Bornova'da mahallelere kesintisiz hizmet

Bornova Belediyesi, mahalle statüsü kazanan köylere yaptığı yatırımlarını sürdürüyor. Bornova’ya bağlı 45 mahallede vatandaşlardan gelen talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda devam eden yatırımlar mahalle sakinlerinin beğenisini kazanıyor.

Bornova da mahallelere kesintisiz hizmet

Bu doğrultuda Gökdere Mahalesi’nde Bornova Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle bir taraftan yollar asfaltlanırken diğer taraftan mahallelilerin günlük yaşamda kullanabilecekleri spor aletleri de vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bornova Belediyesi’ne bağlı 45 mahallede yaşayan vatandaşların talepleri ve ihtiyaçlar doğrultusunda fiziki yatırımlar aralıksız devam ediyor. Ortak akıl ve her yere eşit hizmet ilkesiyle çalışmalarını sürdüren Bornova Belediyesi, vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırıyor. Bu yatırımlarımlar kapsamında Gökdere Mahallesi’nde de önemli çalışmalara imza atılıyor.

Altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Bornova Belediyesi Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Gökdere Mahallesi’ne ulaşımı kolaylaştırmak ve güvenli yolculuk sağlamak için ilçeye bağlanan yollarda yenileme çalışmalarını tamamladı. Belediye ekipleri tarafından tespit edilen bölgelerde de İZSU, çalışma planı çerçevesinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Bornova Belediyesi ayrıca, mahalle sakinlerinin sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak amacıyla mahalle parkına spor aletleri yerleştirirken gençleri de spora teşvik etmek amacıyla voleybol sahasını da vatandaşların hizmetine sundu.

Sosyal yaşama katkı

Bornova Belediyesi fiziki yatırımların yanı sıra mahalle sakinlerinin gelenekleri doğrultusunda çeşitli etkinliklere de destek veriyor. Gökdere Mahallesi’nde geniş katılımla gerçekleştirilen Aşure Etkinliği’nin yanında Cumhuriyet Tarihi’nin en önemli kurumlarından olan Köy Enstitüleri’ni Köyde Anma etkinliği de Bornova Belediyesi ve Gökdere Muhtarlığı’nın ev sahipliğinde yapıldı. Mahalle sakinleri yapılan yatırımlar için başta Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gökdere Mahallesi Muhtarı Atanan Budak,  belediyeye iletilen isteklerin en kısa sürede değerlendirildiğini ve eksiklerin giderildiğini ifade ederek  yapılan yatırımlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtar Budak “Etkinliklerimizde Bornova Belediyesi ekipleri seferber olarak bize destek veriyor. Başta Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ediyor ve hizmetlerin devamını diliyorum” dedi.

Her mahalleye eşit hizmet

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise “Bornova Bizim Evimiz” sloganıyla hizmet ettiklerini ve Bornova’nın her mahallesine eşit hizmet götürmek için çalıştıklarını vurguladı. Başkan Atila “Bornova’nın her mahallesi evimizin bir parçası. Belediye olarak ayrım yapmadan her noktaya eşit hizmet götürüyoruz. Her vatandaşımızın hayatınızı kolaylaştırmak ve daha kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlamak amacıyla fiziki yatırımlarımızın yanında sosyal projelerimizi de sürdürüyoruz. Ayrıca mahalle statüsü kazanan eski köylerimizde tarımsal üretimi desteklemek adına tarımsal kalkınma hizmetlerine de önem veriyoruz. Ortak akıl çerçevesinde yürüttüğümüz çalışmalarımızda vatandaşlardan gelen talep ve öneriler de bizim için önemli. Onların ihtiyaçlarını en kısa sürede gidermek ve yeni yatırımlar yapmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” şeklinde konuştu.

 
Türk-Moğol turizm köprüsü kuruldu
 
Erdoğan'ın bu fotoğrafı ilk kez yayınlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca'daki nefes kesen turnuvada şampiyon Karadağ!
Uluslararası Buca Belediye Başkanlığı Bayanlar Tenis Turnuvası’nda kupa ...
Yaşadıkları kenti hissettiler!
İzmir'deki görme engelliler, kent gezisi ile yaşadıkları şehri daha yakından ...
İzmir’in kalkınma modeli Ege’ye taşınıyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal kalkınma modeli, Ege belediyelerine ...
 
Balonlarla dileklerini uçurdurlar!
Bornova Belediyesi, Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi ve İzmir Fenilketonuri ...
Konak'ta 'çevre' harekatı
Çevre temizliğine verdiği önemle dikkat çeken Konak Belediyesi, şehir ...
Şehirden 'Abla-Ağabey'leri geldi, dünya onların oldu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin örnek sosyal projelerinden “Abla-Ağabey-Kardeş”in ...
 
“Engelsiz bir dünya” için çizecekler!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından "Engelsiz İzmir 2016 Uluslararası ...
Karabağlarlı gençler Bocce'yi çok sevdi!
Karabağlar Belediyesi spor okullarında Türkiye’de giderek yaygınlaşan ...
Konak'ın merdivenleri barışa uzanıyor!
İzmir’in kalbi Konak’ın ünlü merdivenli sokakları Konak Belediyesi ile ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva