HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
22 Haziran 2017 Perşembe - 11:35

Bornova Belediyesi’nden Kadir Gecesi’nde özel buluşma

Bornova Belediyesi’nin Türk Kızılayı Bornova Şubesi ile birlikte Ramazan Ayı boyunca her gün düzenlediği iftar yemeklerine katkı koyan hayırseverler, Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi’nde kurulan Dostluk Sofrası’nda bir araya geldi.

Bornova Belediyesi’nden Kadir Gecesi’nde özel buluşma

Bornova Belediyesi, Türk Kızılayı Bornova Şubesi ile işbirliğiyle her gün bir mahallede ve bir noktada sabit olmak üzere kurduğu iftar sofralarına katkı koyan hayırseverlere Kadir Gecesi’ndeki anlamlı buluşma ile teşekkür etti. Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi’nde kurulan, Dostluk Sofrası’nda birlik beraberlik mesajları verildi. Bornova’daki dayanışma, aynı gece Sahurda da devam etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ramazan Ayı boyunca Türk Kızılayı Bornova Şubesi işbirliğiyle kurdukları iftar sofralarına katkı koyan hayırseverlere teşekkür ederek, “Hepinizin Kadir gecesi kutlu, duaları kabul olsun. Ülke olarak hep birlikte birlik, beraberlik, barış ve huzur içinde yaşayalım” dedi.

Bornova Belediyesi’nin Türk Kızılayı Bornova Şubesi ile birlikte Ramazan Ayı boyunca her gün düzenlediği iftar yemeklerine katkı koyan hayırseverler, Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi’nde kurulan Dostluk Sofrası’nda bir araya geldi. Kadir Gecesi’ne özel olarak verilen iftar yemeğine; Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’nın önceki dönem Belediye Başkanlarından Ali Sözer, 25. Dönem Milletvekili Murat Koç, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, MHP Bornova İlçe Başkanı İbrahim Yayla, Türk Kızılayı Bornova Şube Başkanı Fahrettin Dokak, Bosna Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak, eski ve yeni meclis üyeleri, belediye bürokratları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve spor kulüplerinin temsilcileri ile Bornova Kent Konseyi’nin yürütme kurulu üyeleri de katıldı.

BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJLARI
Ramazan’ın birlik, beraberlik ve dayanışmanın öne çıktığı bir ay olduğunu ifade eden Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, başta Bornova Belediyesi olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Gündoğan, “Dostluk Sofrası’nda sizlerle olmak çok güzel. Buradaki birliktelik her zaman devam etsin. Birliğimiz, beraberliğimiz ve ağız tadımız hiç bozulmasın” diye konuştu.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ramazan Ayı boyunca Türk Kızılayı Bornova Şubesi işbirliğiyle kurdukları iftar sofralarına katkı koyan hayırseverlere teşekkür ederek, “Bir ay boyunca vatandaşlaramızla, muhtarlarımızla, hayırseverlerimizle Dostluk Sofralarımızda buluştuk. Çok güzel bir Ramazan geçirdik. Şimdi de bin aydan daha hayırlı olan bir gecedeyiz. Hepinizin Kadir gecesi kutlu, duaları kabul olsun. Ülke olarak hep birlikte birlik, beraberlik, barış ve huzur içinde yaşayalım” dedi.

Türk Kızılayı Bornova Şubesi Başkanı Fahrettin Dokak da Bornova Belediyesi ile üç yıl önce imzaladıkları protolü hatırlaratak, o günden bugüne titiz bir çalışmayla ilçedeki binlerce ihtiyaç sahibine ulaştıklarını, ulaşmaya da devam edeceklerini söyledi. Dost Market, kurban bağışı kampanyaları ve iftar sofralarına destek veren tüm hayırseverlere teşekkür eden Dokak, “Bu desteğin artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve Türk Kızılayı Bornova Şube Başkanı Fahrettin Dokak, Dostluk Sofralarına katkı koyan hayırseverlere teşekkür belgesi verdi.

OTİSTİK ÇOCUKLARDAN MİNİ KONSER
Özel mekandaki iftar buluşmasında Erke Özel Eğitim Okulu Müzik Korusu, dört şarkılık konser ile sahnedeydi. Otistik çocuklar ve gençlerden oluşan  koronun şarkılarına tüm davetleliler eşlik etti. Ayakta alkışlanan koro, mini konserini İzmir Marşı ile bitirdi. Konserde davetlilere hitap eden Kemal Bolduk adlı otistik genç sahnedeki tavırları ile profesyonel sanatçıları aratmadı.

KÜÇÜK PARK’TA SAHUR BULUŞMASI
Bornova Belediyesi’nin Ramazan Ayı boyunca, kentin birçok noktasında kurduğu Dostluk Sofraları sahur yemeğiyle taçlandı. Geçtiğimiz aylarda projesi tamamlanan ve bölgeye yeni bir renk getiren Küçük Park’ta düzenlenen sahur yemeğine başta Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Kızılay Bornova Şube Başkanı Fahrettin Dokak, Bornova Belediyesi Meclis Üyeleri, bürokratlar olmak üzere birçok Bornovalı katıldı. Küçük Park Sevgi Yolu Esnaf Dayanışma Derneği ve Bornova Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen yemekte kahvaltı ve çorba dağıtıldı.

Başkan Atila Ramazan’ın paylaşmak olduğunu ve düzenledikleri iftar yemekleriyle binlerce Bornovalı ile gönül sofralarında buluştuklarını vurguladı. Zor günlerin ancak birlik ve beraberlikle atlatılabildiğinin altını çizen Atila, Kadir Gecesi’nin hayırlara vesile olmasını diledi.

 

 

 
Kahraman polisin görev yaptığı kulübe yenileniyor
 
Pentagon'da skandal: Çöldeki askerlere orman kamuflajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kemalpaşalı muhtarlar iftarda buluştu
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçeye bağlı eski belde ve köyler ...
Karşıyaka'da 15 bin kişilik iftar 2 bin kişilik sahur
Ramazan ayının bereketini dev sofralara taşıyan Karşıyaka Belediyesi, ...
Buca'da kurulan Ramazan sofrasına yoğun ilgi
Buca Belediyesi’nin Kadir Gecesi’nde Ufuk Mahallesi’nde kurduğu iftar ...
 
İlber Hoca Sakin Şehir'e geliyor
Seferihisar Belediyesi’nin davetlisi olarak İzmir’e gelecek Ünlü Tarihçi ...
İzmir İtfaiyesi'ne yeni 'kule': Türkiye'nin en uzunu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yüksek yapılardaki yangın ve kurtarma faaliyetleri ...
Dev yüzme şampiyonası Foça’da yapılacak
Türkiye Yüzme Federasyonu - Deniz Ticaret Odası Açık Su Türkiye Yüzme ...
 
Bayındır halkı iftarda buluştu
Bayındır Belediyesi tarafından huzur, barış, birlik ve beraberliğin pekişmesi ...
Foça deniz seferleri yeniden başlıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir-Foça deniz seferlerine 26 Haziran Pazartesi günü başlıyor.
MHP'li Başkan'dan PETKİM notası: Beni sınamayın!
Türkiye’nin en büyük petrokimya şirketleri arasında yer alan PETKİM’de ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva