HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
7 Şubat 2023 Salı - 10:52

Beydağ’dan ilk yardım kamyonu yola çıktı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen 10 ildeki depremzedeler için Beydağ’da da Beydağ Belediyesi tarafından toplanan yardım malzemeleri, bölgeye gönderildi. Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, yardım kampanyasının sürdüğünü söyledi.

Beydağ’dan ilk yardım kamyonu yola çıktı

Tüm yurdu sarsan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası vatandaşlar yardım için tek yürek oldu. Beydağ Belediyesi, Beydağlıların yardım elini bölgeye ulaştırıp yaraların sarılmasına katkı sunmak için başlattığı yardım kampanyası büyük destek gördü. 

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde Pazartesi günü saat 04.17'de meydana gelen deprem Kahramanmaraş ve çevresindeki illerde yıkımlara yol açtı. Beydağ Belediyesi tüm imkanlarını seferberlik için hazır duruma getirirken yaraların sarılmasına katkı sunmak için yardım kampanyası başlattı. 

Beydağ Belediyesi’nce Belediye Hizmet Binasında oluşturulan Yardım Merkezi'ne vatandaşlar akın etti. Kimi üreticiler zeytinyağı, kıyafet, battaniye, ısıtıcı getirdi, kimi vatandaşlar mutfağındaki gıda malzemelerini paylaştı.

Vatandaşlar, eşya, ısıtıcı, battaniye, giyim eşyası, halı, hijyen malzemeleri, çocuk ve hasta bezi gibi insani yardım malzemelerini Belediye Hizmet Binası’ndaki Yardım Merkezi’ne teslim etti. Belediye ekiplerince ve gönüllü vatandaşlarca hazırlanan 1 kamyon yardım malzemesi, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi İzfaş’a gönderildi. Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, zor bir süreçten geçildiğini söyledi. Yardım kampanyasına destek olanlara teşekkür eden Yılmazlar, vatandaşların kentte, bir kez daha birliğin ve beraberliğin önemini gösterdiğini ifade etti.

“BEYDAĞLILARIN GÖNLÜNDEN KOPANLARI ULAŞTIRACAĞIZ” 
Yardım kampanyasının devan ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “Yüreğimizi parçalayan büyük deprem felaketinin ardından vakit kaybetmeden başlattığımız yardım çağrısına Beydağ halkı büyük bir fedakarlıkla cevap vererek kısa sürede ciddi miktarda bir bağışı bizlere teslim ettiler. Bizler de ekiplerimizin yoğun çalışmalarıyla hazırladığımız ilk yardım kamyonumuzu dün akşam saatlerinde itibariyle yola çıkardık. Halkımıza, araçlarını ve emeklerini seferber ederek fedakarlık gösteren gönüllü vatandaşlarımıza ve mesai arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Yardım kampanyamız devam ediyor, Beydağ Belediyesi Hizmet Binamız altındaki Yardım Merkezi’ne bağışlarınızı teslim edebilirsiniz.  Allah hayırlarınızı kabul etsin. Acıları hep birlikte böyle hafifletmek için mücadele edeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyemizin koordinasyonuyla hareket ediyoruz. Afette yitirdiğimiz yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, kurtarma ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

 
Ege'de insanlık dramı: 4 ölü, çok sayıda kayıp!
 
Sibel Zorlu: Ülkemizin yaralarını hep birlikte saracağız
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'dan dayanışma örneği!
Karşıyakalılar, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve toplam 10 kenti vuran ...
Menderes'ten deprem seferberliği!
Menderes Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 10 şehre ...
Bornova'dan depremzedelere yardım eli!
Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan  ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki ...
 
Başkan Soyer'den yardım raporu!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de toplanan insani ...
Aydın Büyükşehir'den deprem teyakkuzu!
Aydın Büyükşehir Belediyesi; 4 tam donanımlı araç, 12 uzman personel ve ...
Buca’da deprem dayanışması!
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın deprem bölgesi için başlattığı yardım ...
 
CHP Grubu’ndan AK Parti’ye 'çöp' çağrısı: Menderes’i destekleyin, Harmandalı kapansın!
Çiğli Belediye Meclisi’nde Harmandalı Çöplüğü’nün kaldırılması konusu ...
Bayraklı’da seferberlik!
Bayraklı Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 şehirde ...
Çeşme’den deprem bölgesine yardım seferberliği
Kahramanmaraş’ın Pazarcık merkezinde yaşanan 7,7 büyüklüğünde meydana ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva