HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
6 Ocak 2019 Pazar - 13:09

Başkan Uğurlu'dan teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Kemalpaşa Belediye Başkanlığına aday gösterilen Belediye Başkanı Arif Uğurlu, azim ve kararlılıkla Kemalpaşa’ya hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Uğurlu dan teşekkür

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeniden Kemalpaşa Belediye Başkanlığına aday gösterilen Başkan Arif Uğurlu,  “Şahsımı yeniden Kemalpaşa Belediye Başkan adayı olarak ilan eden başta Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bir ferdi olmaktan onur duyduğum AK Parti teşkilat mensuplarımıza ve bizleri bugüne taşıyan dualarıyla yanımızda olan aziz Kemalpaşalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bıkmamadan, yorulmadan azim ve kararlılıkla Kemalpaşa’ya hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayan Uğurlu, “2014 yılından bu tarafa Kemalpaşa’da Belediye Başkanı olarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Hep şunu söyledim;  her zaman birlikte olacağız ve bu kente birlikte şekil verip birlikte yöneteceğiz. Hep birlikte gayretli bir şekilde çok verimli bir dönemi geride bırakıp yeni bir döneme giriyoruz. İnşallah aziz Kemalpaşalı hemşerilerimizin de takdirleri ile bir dönem daha millete hizmet etmek için yeniden yola çıkıyoruz” ifadelerini kullandı. 

“1000’in üzerinde proje ürettik”
Başkan Uğurlu “Hiçbir zaman birlik, beraberliği bırakmadık. Doğru neyse onu yaptık. Hep doğrunun yanında olduk. Belediye personelimizle uyumlu bir şekilde, 1000’in üzerinde proje ürettik. Hep birlikte hep beraber şehrimizin daha ileriye gitmesi, daha güzelleşmesi daha modern ve kültürel bir şekilde devam etmesi için çalışmalarımızı sürdürdük” diye konuştu.

“Şehri imar ederken nesilleri ihmal etmedik”
Göreve başladıkları günden buyana kentte adeta yeniden bir imar çalışması başlattıklarını hatırlatan Başkan Uğurlu, “Hem sosyal anlamda hem fiziki anlamda hem kültürel anlamda hizmet üretmek için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Bir taraftan şehrimizde fiziki projeler hayata geçirirken diğer taraftan halkımızın gönlüne girebilmek için gayret gösterdik. Kadınlarımız, çocuklarımız yaşlılarımız ve toplumun bütün kesimleri için sosyal projeler ürettik. İhtiyaç sahiplerine düzenli ihtiyaçlarını karşılamak için yardımlarda bulunduk. Yine yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımız için evde sağlık ve bakım hizmetlerimizi yerine getirdik” ifadelerini kullandı.

Millete hizmet yolunda amaçlarından hiç şaşmadıklarını vurgulayan Uğurlu, “Gayesi hizmet olanın yardımcısı Allah'tır. Doğru bildiğimiz yoldan hiç ayrılmadık. Yetimin hakkını koruduk, güçsüze umut olduk. Aynı duaya amin dedik, aynı duyguları paylaştık. Tüm bunları imar ederken odak noktamız her zaman hemşehrilerimiz oldu. Allah'ın izniyle yine el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz ve Kemalpaşa’mız için gecemizi gündüzümüze katıp hizmet edeceğiz. Biz hizmeti ibadet kabul eden bir ecdadın torunlarıyız, Allah yolumuzdan ayırmasın" diyerek açıklamasını tamamladı. 

 
CHP İl Başkanı Yücel'den AK Parti'ye sert çıkış!
 
AK Parti Büyükşehir adayı Zeybekci: 30 aday arkadaşımla İzmir'i şahlandıracağız
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabağlar’ın geleceği planlandı
?Karabağlar Belediyesi, Türkiye’ye örnek olacak bir uygulama ile ilçenin ...
Bornova'da 'milli' gurur
Alt yaş gruplarında son üç yılda bir Türkiye Şampiyonluğu, iki Türkiye ...
Başkan Atila kurs eğitmenleri ile biraraya geldi
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, belediye bünyesinde gerçekleşen ...
 
Buca Şehit Fethi Sekin'i unutmadı
İzmir Adliyesi önünde meydana gelen hain saldırıda canı pahasına onlarca ...
Karşıyaka'da trafolara estetik dokunuş
Trafolar Sanat Eserine Dönüştü! Kentin farklı noktalarındaki boş alanları ...
İzmir'de 'akıllı vezne' dönemi
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, su faturalarını veznede ...
 
İzmirli üreticiye Büyükşehir’den can suyu
Tarım ve hayvancılıkta üretime verdiği desteği pazarlama boyutuna da taşımak ...
Bozdağ'da otobüs kara saplandı: 46 vatandaş mahsur kaldı!
Ödemiş Bozdağ’da otobüsleri kara saplanarak mahsur kalan 46 vatandaş, ...
Foça'da 'Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası' düzenlendi
‘Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası’, Foça Belediyesi’nin destekleriyle, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva