HABERLER>POLİTİKA
24 Aralık 2022 Cumartesi - 12:30

Başkan Sürekli'den Büyükşehir'e yatırım çıkışı: İzmir hizmet fakiri!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 30 ilçe eş zamanlı ziyaret programları kapsamında Konak ve Bayraklı’da sahaya indi. İlçe Başkanlıklarında ana kademe, kadın ve gençlik kollarıyla toplantılar gerçekleştirerek teşkilat çalışmalarını ve ilçelerin yerel sorunlarını masaya yatıran Sürekli, yaptığı değerlendirmede; “İzmir halkı, yerel hizmetler noktasında bu dönemki kadar muzdarip olmadı. Hiçbir eserleri olmadığı gibi, yıllardır alt yapıdan kentsel dönüşüme, trafik sorununa kadar bir neşter vuramadılar." dedi.

Başkan Sürekli den Büyükşehir e yatırım çıkışı: İzmir hizmet fakiri!

Yaptığı toplantılarda, 3 kademenin çalışmalarıyla ilgili bilgi alan İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, hepsinden İzmir ve ilçelerine yaptıkları yatırımlar ve projeleri ile ilgili halkı eksiksiz bilgilendirmelerini istedi. Sürekli; “CHP’li Büyükşehir Belediyesi, sadece laf üretirken, biz durmuyor çalışıyoruz. Onlar. Bayraklı dâhil tüm İzmir’de kentsel dönüşüm sorununu ıslık çalarak geçiştirirken, biz deprem konutlarını bir yıl dolmadan hayata geçirdik. Bir apartmanlık dönüşümle, kurduk dedikleri ama ne işe yarayacağı ne kadar hukuka uygun olduğu tartışılır bir kooperatif aracılığıyla dönüşüm yapacaklarmış! Çok açık ki, dertleri başka ve zaman kazanmaya çalışıyorlar. İzmirlileri avutmaya, uyutmaya çalışıyorlar. Onlar, reklamlı işlerle uğraşırken, depremde evleri yıkılan ve ağır hasar gören vatandaşlarımız için planlanan 5 bine yakın konutu 2 yılda tamamladık. Şehir Hastanesi gibi dev bir sağlık projesini şehre kazandırmak için gün sayıyoruz. Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle Şubat ayında açılışını yapmayı planladığımız, 6 bina, 2 bin 60 yatak kapasitesi ile 6 bin kişiyi istihdam edecek dev bir sağlık kampüsünü açıyoruz. Bunlar, rüyalarında dahi yapamayacakları icraatlar.  Onlar, açtıkları çukurları kapatamaz, özel gün konserlerinden öteye gidemezken; biz, Mart ayında İzmir’in en kapsamlı Kültür Merkezi’ni hayata geçiriyoruz. Dünya ve ülkemiz festivallerini İzmir’e taşımayı planlıyoruz. CHP’li yerel idare, tek tutundukları ve onu dahi beceremedikleri kültür ve sanat etkinliklerini siyasetlerine kalkan yaparken, biz tüm İzmirlilerin yararlanabileceği eserlerle ortaya çıkıyoruz.” diye konuştu.

Yeni katılımlarla saha çalışmalarına devam…
Konak ve Bayraklı İlçe Teşkilatlarının yeni üye katılımları noktasında başarılı bir çizgi yakaladıklarını, yeni AK Gönüllülerle sahada çok daha verimli bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Sürekli, şunları söyledi; “Saha çalışmalarımızda, online platformlarımız aracılığı ile aramıza katılan kardeşlerimiz gösterdi ki; AK Parti’den başkası çare değildir. Türkiye kazanımları, ancak AK Parti ile korunur ve ileriye taşınır. Güven ve istikrarın tek adresi AK Parti’dir. Türkiye Yüzyılı’nı inşa edebilecek tek adres AK Parti’dir. Bugün eğer rekor düzeyde yeni üyeliklerle yolumuza devam ediyorsak, bu teşkilatlarımızın emek ve çabasının da sonucudur. Bu bilinç ve söylemle sahada olmaya devam. 2023, daha hızlı ekonomik büyümenin, daha geniş bir sosyal ve kültürel birleşmenin yılı olacak. Bunu hep birlikte başaracağız. Ancak, önce Cumhurbaşkanımızı İzmir’de, 15 seçimin en yüksek oyuyla yeniden seçtireceğiz. Milletimiz; topyekûn yalan ve dolanlarıyla bize saldıranlara, arkalarına küresel çeteleri alarak milli ve manevi değerlerimizi parçalamaya kalkanlara cevabını sandıkta verecek. Bu hep böyle oldu. 2023 sandığında da olacak.”

 
Karşıyaka savunmada sınıfı geçti
 
Birden fazla kez arızalanan araç için bedel iadesi kararı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yav He He 24 Aralık 2022 Cumartesi 17:09

Torbalı'da hizmeti gördük!

Yorumu oyla      2      3  
Otogar metro ne oldu? 24 Aralık 2022 Cumartesi 15:17

Şehir hastanesini 2014'den beri özel sektör, Ankaralı bir şirket yapıyor; raylı sistemleri ise direkt belediye yapıyor. O eser de bunlar eser değil mi? Üstelik yatırım miktarına bakarsak arada dağlar kadar fark var. Deprem konutu diye dağ başına apartman yaptınız. Şehir içinde bugüne kadar bir bölgeyi bakanlık neden dönüştürmedi? Belediyenin deprem konutu yapmak için bulduğu krediye neden onay vermediniz?

Yorumu oyla      2      3  
tabela partısı 24 Aralık 2022 Cumartesi 14:52

izmire 1 metre metro yapmamış zihnıyet çok konuşmasın siz konyaya istanbula antalyaya yagdırın

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Torun'dan soruşturmalar için yorum: İktidarın korku ve panik dönemi!
Aralarında İzmir’in de olduğu CHP’li büyükşehir belediyelerine başlatılan ...
'200 liranın bugünkü alım gücü 29 lira'
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Sene biterken çıkmışlar 'enflasyonun boynunu ...
DEVA Partisi'nden İzmir çıkarması!
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları Selma Aliye Kavaf, Medeni Yılmaz, ...
 
Bakan Varank, Aydın'da Altılı Masa'ya yüklendi: Dallas dizisine döndü!
Aydın'da 8'incisi düzenlenen Verimlilik Projesi Ödül Töreni'nde konuşan ...
Staj mağdurları: Bizi de görün!
Sayıları 1,5 milyonun üzerinde tahmin edilen, özellikle çocuk yaşlarında ...
AK Partili Kaya'dan Kemalpaşa'ya müjde... Lojistik Merkezi geliyor!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Kaya, 3 Milyon 29 bin 105 m2 büyüklüğündeki ...
 
Bakan Özer duyurdu: Öğrencilere ücretsiz yemek!
Milli Eğitim Bakanı Özer, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı'nın ikinci döneminin ...
'2023 tohum desteği bütçesi 978 milyon TL'
Tarım  ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sertifikalı tohum üretiminin 9 kat ...
Bakan Soylu: Uyuşturucuya teslim olmayacağız
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uyuşturucu bizim düşmanımızdır, biz buna ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva