HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
4 Mart 2019 Pazartesi - 12:41

Başkan Selvitopu: İkinci dönemi istememin sebebi…

Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu, 31 Mart yerel seçimlerinde seçmenlerden ikinci dönemi için vize isteyecek olmasıyla ilgili, “İkinci dönem aday olmak istememin sebebi Karabağlar’a yapabilecek bir şeyim varsa katkı koymak istiyorum. Oy verecek olan var vermeyecek olan var. Herkese aynı mesafeden aynı gözle bakarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Sandıklardan yüzde 50 üzerinde bir rakamla çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Selvitopu: İkinci dönemi istememin sebebi…

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakı’nın Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege Programına konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

Karabağlar Belediyesi’nin mevcut Başkanı olan CHP’li Selvitopu ikinci dönemi için seçmenlerden vize isteyecek olmasına açıklık getirirken önemli açıklamalarda bulundu.
MEYDAN SÖZÜ
Selvitopu, “Karabağlar’a bir meydan yapılmasını istiyoruz. 42 dönümlük bir yerde meydan olmasını doğru bulduk. Proje yarışması yaptık. 35 proje yarıştı. Önümüzdeki dönemde kazanan projeyi hayata geçireceğiz. Karabağlar’a ayrı bir renk katacak” dedi. Selvitopu ayrıca yeni dönemde yapılacakları detaylı bir şekilde aktardı.BaÅ?kan Selvitopu ndan hükümete: KarabaÄ?lar ı yeni mi keÅ?fettiniz?

HİÇBİR PROJEMİZ HAYALİ DEĞİL
Geride kalan 5 yıllı sürece dair bilgi veren Selvitopu, “Karabağlar’da bu süreci boş geçirmedik. Planlamayı gerçekleştirdik. Karabağlar’ı 2050 yılına hazırladık. Bazıları alınganlık yapıyor ama yaptık. Biz bunları yapmasaydık Karabağlar’a karşı görevimizi yapmamış oluyorduk. Karabağlar’ı geleceğe hazır ettik. Planlar çerçevesinde gelişeceğiz. Hiçbir şey atıp tutmayla, popülist yaklaşımla olmuyor. Gerçekçi bakacaksınız, ayakları yere basan projeler hazırlayacaksınız. Hiçbir projemiz hayali değil. Hepsi uygulama imkanı olan projeler. Bunları tek tek hayata geçireceğiz. Karabağlar yavaş yavaş modern bir hale gelecek. Karabağlar zaten o sürece girdi ve artık dikkat çekiyor. Bizim amaçlarımızdan biri de Karabağlar’ın dikkat çekmesiydi. Bu bizi mutlu ediyor. Önümüzdeki dönem daha fazla dikkat çekecek” diye konuştu.

İKİNCİ DÖNEM ADAY OLMAK İSTEMEMİN SEBEBİ…
Selvitopu, “Poligon deresinin rekreasyon alanı olmasını istiyoruz. Kaymakamlığın önündeki çukurun altının otopark üstünün meydan olmasını istiyoruz. Bütün bunların hedefi Karabağlar’ı daha güzel bir noktaya taşımaktır. İkinci dönem aday olmak istememin sebebi Karabağlar’a yapabilecek bir şeyim varsa katkı koymak istiyorum. İmar planlarını yaptık, uygulayacağız. Kültür merkezi, sosyal tesis yerlerimiz, STK projemiz var. Semt merkezlerinin, parkların, kreşlerin sayısını arttıracağız var. Pazar yerleri yapmayı planlıyoruz.  Halkı buluşturacak projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Karabağlar farklı bir değer kazanacak” açıklamasında bulundu.BİRİLERİ VAAT EDİYOR, BİZ YAPIYORUZ
Karabağlar’da çok farklı bir sonuç çıkacak. Sokakta gezdiğimizde görüyoruz. Bizi karalamak isteyenlerin düşünceleri tek tük kalıyor. Karabağlılar emin, 31 Mart’ta bahar gelecek. Biz baharı coşkuyla karşılayan bir toplumuz. 31 Mart akşamı biz baharı coşkuyla karşılayacağız. Biz bunu alanda görüyoruz. İnsanlarımız 17 yıldır ülkeyi yöneten iktidardan bıkmışlar. Biz ülkede soğan, patates, patlıcan tartışılıyorsa ötesi var mıdır? Bizim gibi tarım ülkesinde bunlar konuşuluyor, tartışılacak bir şey kalmamıştır. Sadaka toplumu değil onurlu bir toplum yaratmak istiyoruz. Biz bunun peşindeyiz. Siyasetin içinde olmamın nedeni bu değerlerin peşinden koşmaktır. Karabağlar Belediyesi çocuklara destek veriyor, taziye evleri açıyor, sosyal destek kartlarıyla onurlu bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlıyoruz. Birileri vaat ediyor biz yapıyoruz” dedi.SANDIKLARDAN YÜZDE 50 ÜZERİNDE BİR RAKAMLA ÇIKACAĞIZ
Seçim sonuçlarına dair öngörüsünü aktaran Selvitopu, “Toplumumuzda büyük bir coşku var. Bir defa seçimleri çok iyi takip ediyorlar, sessizce de izliyorlar. Bu sessizlik 31 Mart’ta sandıklara yansıyacaktır. Birilerinin beklentilerinin aksine biz çok iyi sonuçlar alacağız. Onlar ülkenin durumunun ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Sosyal demokrat belediyelerin ne yapmak istediğini çok iyi anlatıyoruz. Kentimizi ranta teslim etmeyeceğiz, hakkı, hukuku sağlayacağız. Yolumuza devam edeceğiz. Hiç kimseyi de ötekileştirmeyeceğiz. Oy verecek olan var vermeyecek olan var. Herkese aynı mesafeden aynı gözle bakarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Sandıklardan yüzde 50 üzerinde bir rakamla çıkacağız” ifadelerini kullandı. 

 
İzmirli kadınlar güçlerini birleştiriyor
 
Dijitalleşen KOBİ'lere devlet desteği
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hakan gündoğdu 6 Mart 2019 Çarşamba 16:52

Bence hiç başarılı degilsiniz milletin vaktini çalmayın belediye binanızın etrafında bir dolaşın mahalleyi dolaşın sonra ne dediğimi anlarsınız

Yorumu oyla      4      10  
İbrahim YETMEN 5 Mart 2019 Salı 08:30

Çekirdekten yetişme tabirine en uygun kişi. Yıllarca İzmir Belediyesi - Konak Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesinde her kademede çalışıp başarılı olmuş bir teknokrat. Hem dürüst hem de mütevazi, örnek bir insan. Karabağlar halkı ve Belediye çalışanları çok şanslı. Bu tür yöneticiler hem kamu kaynaklarını en iyi şekilde kullanır hem de personelini verimli çalıştırarak başarılı olur. Kutlarım. Başarılar dilerim, yolunuz açık olsun.

Yorumu oyla      13      6  
Poligon 5 Mart 2019 Salı 07:54

Metin oktay Mahallesi''ndeki pazar yerini yenileyecek ve üstünü sadece kapatacak iseniz hiç yapmayin geleceğe dönük bir proje ile üstü halı saha yada park koşu alanları spor alanları alt kısmı otopark haftada birgün pazar yeri olacak şekilde bir düzenleme istiyoruz Ankara da örnekleri var sedece pazar yerinin üstünü kapatmak bir proje değil çocukların gençlerin spor alanlarına ihtiyacı var

Yorumu oyla      12      5  
Lombak 4 Mart 2019 Pazartesi 21:36

Büyükşehir'den şutlanacaklara sığınma evi olur ancak. O da seçilirse.

Yorumu oyla      4      13  
KARABAGLAR HALKI 4 Mart 2019 Pazartesi 17:36

dogru dürüst bir başkansınız 1 dönem daha karabagkarda olmalısınız yoksa akp burayı talan eder ....

Yorumu oyla      16      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Seferihisar Belediyesi'nden 'Orhanlı' açıklaması
Seferihisar’a bağlı Orhanlı Mahallesi’nde aşırı yağışlarla bir kısmı yıkılan ...
Karabağlar'da Aşık Çobanoğlu'na vefa
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Kars Merkez Gelirli Köyü ...
Selçuk'ta 8 Mart’a özel etkinlikler
Selçuk Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bu yıl da çeşitli ...
 
Bornova'daki son mecliste 5 yıl değerlendirildi
Bornova Belediyesi’nde 31 Mart yerel seçimleri öncesinde son meclis toplantısı ...
Büyükşehir'den o ilçeye arıtma müjdesi
Avrupa Birliği standartlarındaki arıtma sayısı ve kişi başına düşen arıtma ...
Büyükşehir'den ‘organik’ tarıma ‘orijinal’ destek
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Urla ve Çeşme’de organik tarım eğitimi verdiği ...
 
Kemalpaşa'da miting havasında açılış
Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu Mahallesi'nde Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon ...
Başkan Selvitopu: Esas olan topluma hizmet etmektir
Karabağlar Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye ...
CHP adayı Gümrükçü: Çiğli'yi ayağa kaldıracağız
Atandığı günden itibaren fırtına lakaplı başkan adayı Gümrükçü, Çiğli’de ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva