HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
3 Mart 2019 Pazar - 13:10

CHP adayı Gümrükçü: Çiğli'yi ayağa kaldıracağız

Atandığı günden itibaren fırtına lakaplı başkan adayı Gümrükçü, Çiğli’de çalışmalarına devam ediyor. Mahalle gezileri, esnaf ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ile görüşen Gümrükçü kendisine gösterilen yoğun ilgi ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

CHP adayı Gümrükçü: Çiğli yi ayağa kaldıracağız

Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı'nın Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü seçim çalışmaları kapsamında,  Egekent girişinde bulunan esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Evka-5, İzkent, Egekent ve Çağdaş Mahallelerinin seçim ofisi açılışlarını da gerçekleştirdi.

Seçim ofislerinin açılışlarına Gümrükçü’nün yanı sıra CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Çiğli Belediyesi Eski Belediye Başkanı Teyfik Alyanak, meclis üyesi adayları, Belediye başkan aday adayları ve yüzlerce vatandaş katıldı. Açılışlara gençlerin Utku Gümrükçü'yü meşaleli karşılaması damga vurdu.  Ofis açılışlarında Gümrükçü'yü davul ve zurnayla karşılayan vatandaşlar Gümrükçü ile halay çekti.BU KALABALIK CHP'Yİ İKTİDARA TAŞIYACAK
CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan Evka-5 Mahallesi seçim ofisinin açılışına vatandaşların yoğun katılımından çok memnun olduğu ifade ederek, bu yoğun katılımın CHP’yi iktidara taşıyacağının göstergesi olduğunu söyledi. Özcan "Birlik ve beraberlik içinde Çiğli'den başlayarak önce İzmir’de daha sonra Türkiye’de rekor oyla AKP Faşizmini yıkacağız. Birleşe birleşe kazanacağız, birlik olacağız kimseyi ayırmayacağız. " ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Mert Özcan, Utku Gümrükçü'nün Çiğli'de rekor oyla seçimi alacağının altını çizerek,  "Çiğli için hazırladığı projeler çok kaliteli ve Çiğli'ye değer katacak. Utku Gümrükçü'nün hazırladığı projelerine şaşıracaksınız. Martın sonu bahar. İzmir'de bambaşka çiçekler açacak"  diye konuştu.

'GÜMRÜKÇÜ ÇİĞLİ'Yİ HİZMETLERİ İLE UÇURACAK'
Seçim ofisinin açılışına katılan bir diğer isim olan CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü'nün belediye başkanlığının Çiğli’ye  çok büyük katkılar sağlayacağından emin olduğunu söyledi. Çiğli'nin vizyoner bir kent olduğunu söyleyen Milletvekili Bedri Serter Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü'nün "  Gençleri, kadınları ve iş dünyasını yan yana getirerek ortak paydada buluşturacak, Çiğli'yi hizmetleri ile uçuracak. Buna canı gönülden inanıyorum. Utku Gümrükçü'yü Çiğli halkına emanet ediyorum." dedi.'ÇİĞLİ’Yİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ'
CHP ve Millet ittifakı Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü açılışa katılan vatandaşlara seslenerek "CHP'nin İktidar mücadelesine hoş geldiniz." diyerek bu seçimin artık yerel seçim olmaktan çıktığını ifade ederek, seçimlerin Türkiye'deki ilerici güçlerle, gerici güçlerin mücadelesi olduğunu söyledi. Gümrükçü "  Artık bu seçimler de iki taraf var. Birinci taraf bizim temsil ettiğimiz kalkınma, gelişme ve değişme amacıyla hizmet etme tarafı diğer taraf ise koltuğunu korumaya çalışkanların tarafı. Biz bu seçimlerde çok politik bir kampanya yürütmek istemiyoruz. Biz daha çok yapacağımız işleri anlatmak istiyoruz. Fakat iktidar bizim adaylarımız üzerinde baskı kurmaya, adaylarımızı düşürmeye devam ediyor.  Balçova'da adayımızı düşürdüler. Bu yapılan şey Türkiye'nin ilerici güçlerine karşı yapılan bir hamleydi. Bizde bu saldırıyı CHP olarak göğüsledik. Bu kavga hizmet için çalışanlarla,  kendi koltuklarını korumak için çalışanların kavgasıdır.  Biz hizmet tarafındayız.  İki yüz bin nüfuslu Çiğli'yi kucaklayarak, kadınlarımız ve gençlerimiz ile beraber Çiğli'yi ayağa kaldıracağız. " diye konuştu. Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü siyasetin çok uzun soluklu bir iş olduğunu söyleyerek, bu parti de emek veren herkesi kucaklayacağını söyledi. Gümrükçü gençlere davalarından şaşmamaları gerektiğinin altını çizerek, kendisinin hayat hikâyesinin CHP içinde emek vererek yükselmenin öyküsü olduğunu vurguladı.  Gümrükçü " Çiğli'ye güzel hizmetler üreteceğiz ki arkamızdan gelen gençlerin, parti emekçilerinin daha fazla görev almalarını sağlayalım." dedi.

'İCARET GELİŞECEK, İSTİHDAM ARTACAK'
“Ülkemizin ekonomik durumu ortada. İnsanlarımızın birçoğu evine ekmek götürmekte zorlanıyor. Çiğli’de bulunan Atatürk Organize Sanayi Bölgesinden yeteri kadar faydalanmıyoruz. Yaklaşık 500 fabrika binlerce insanımız çalışıyor. Seçim sürecinde ilk ziyaretimizi buraya yaptık. Bizim belediyecilik anlayışımızda kalkınma var. Eğer biz sermayedara yer gösteremezsek yatırım yapmaz. Onlar yatırım yapmazsa bizim arkadaşlarımız iş sahibi olamaz. Sermayedarları yatırım yapmaları ve sosyal projelerimize destek olmaları için motive edeceğiz. İşçisiyle, çiftçisiyle birlikte olacağız. Bu sayede istihdam artacak. Çiğli de ticaret gelişecek” sözlerine yer verdi.

 
MHP'den 'sağlam duruş' açıklaması
 
Tarihi belli oldu: İlk ortak miting İzmir'de yapılacak!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
4 Mart 2019 Pazartesi 09:04

karşıyakanın elitlik bir tarafı kalmadı. mavişehir bile Çiğliye ait olmasına rağmen karşıyakaya bağladılar ne hikmetse.

Yorumu oyla      6      5  
Gürkan 3 Mart 2019 Pazar 15:32

Sanki 15 yıldır Çiğli yi akp yönetiyor harmandalı çöp sorunu yollar çukur çamur içinde izban ı yeraltına yapmadınız ilçeyi ikiye böldünüz ama Karşıyaka elit olduğu için yeraltına yaptınız artık hesaplaşma zamanı?

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’nın Kentsel Dönüşüm Ormanı’na 1500 fidan!
Karşıyaka Belediyesi’nin, ilçede faaliyet gösteren inşaat firmaları işbirliğiyle ...
Başkan İnce’den yeni pazar yeri müjdesi
Güzelbahçe Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe Belediye ...
Bornova'da okuma alışkanlığına 20 bin kitapla katkı
Bornova Belediyesi farklı mahallerdeki 7 kütüphaneyle vatandaşlara hizmet veriyor
 
Kocaoğlu'na duygusal veda
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 31 Mart’taki yerel seçimler ...
Gençler sordu, Başkan Uğurlu cevapladı
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçedeki gençlerle söyleşi programında bir araya geldi.
Büyükşehir’den spora tarihi yatırım
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aziz Kocaoğlu'nun 15 yıllık görev süresince ...
 
Kemalpaşa'da TOKİ konutları için müracaatlar başlıyor
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede yapımı devam eden TOKİ ...
Narlıdere'de son meclis
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül  Batur, 31 mart yerel seçimleri öncesinde ...
Gaziemir'de duygusal meclis
Gaziemir Belediyesi 2014-2019 yılı Mart ayı Olağan Meclisi toplantısı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva