HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
29 Aralık 2023 Cuma - 16:36

Başkan Engin, çalışanların yeni yılını kutladı

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, belediye personelinin yeni yılını kutladı. Başkan Engin, “Cumhuriyetimizin 100.yılında Narlıdere’mize belediye başkanı olmak benim için büyük bir onur… Hayata geçirdiğimiz her güzel işte imzası olan kıymetli personelimizin yeni yılını kutluyorum. Herkese sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum” diye konuştu

Başkan Engin, çalışanların yeni yılını kutladı

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 2023 yılının son mesai gününde belediye personelinin yeni yılını kutladı. Sabah saatlerinde şantiye tesislerinde, öğleden sonra ise belediye hizmet binasında belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Engin, 2023 yılının kötü olayların ve savaşların son bulduğu bir yıl olması temennisinde bulundu. Buluşmaya, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, meclis üyeleri, Tüm Yerel-Sen 2 No’lu Şube Örgütlenme Sekreteri Murat Bekar, sendika temsilcileri, muhtarlar ve belediye personeli katıldı.

GÜZEL HİZMETLER YAPTIK
Günün ilk ziyaretini Narlıdere Belediyesi Şantiye Tesisleri’ne yapan Başkan Engin, “Temenni ediyorum ki 2024, geride bıraktığımız 2023 yılından daha iyi geçsin. 2023 yılında insanlık olarak iyi günler geçirmedik. Ben her zaman umudumuzu korumamız gerektiğini düşünüyorum. Çocukların, kadınların, hepimizin daha iyi koşullarda yaşadığı bir dünyaya kavuşacağımıza inanıyorum. Sizlerin emekleri ve alınteri ile Narlıdere’mize güzel hizmetler yaptık. Hepinize özverili hizmetleriniz için teşekkür ediyorum. Gelecek yılda da ilçemizi yarınlara taşımaya,  Narlıdere’miz için aynı istek ve motivasyonla çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum” dedi.

SÖZLERİMİZİ TUTTUK
Şantiye Tesislerinin ardından belediye binasına geçen Başkan Engin, burada da kurum personelinin yeni yılını kutladı. Başkan Engin tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, “Görevde olduğumuz süre boyunca halkımıza verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu yaşıyoruz. Hep birlikte hayata geçirdiğimiz yatırımlar veyerel kalkınma hamleleri ile Narlıdere’mizi geleceğe taşıyacak işlere imza attık, ilçemizin ekonomisini büyüttük. Emekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fedakârca çalıştınız ve Narlıdere’mizin sorunlarını çözmek için büyük bir çaba gösterdiniz. Yeni yılda da yeni yatırımlarla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100.yılında Narlıdere’mize belediye başkanı olmak benim için büyük bir onur… 5 yıllık görev süremizi doldururken Narlıdere’mize hizmet etmek için yeniden görev talep ettik. Bundan sonra da görevde olduğumuz süre boyunca mazeret üretmeden ve tüm zorlukların üstesinden gelerek Narlıdere’miz için çalışmaya devam edeceğiz. Hayata geçirdiğimiz her güzel işte imzası olan kıymetli personelimizin yeni yılını kutluyorum. Herkese sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum” diye konuştu.

 
Özel'den 'Süper Kupa' krizine ilişkin tepki
 
Dehşet anları... Okulu basıp, öğretmenleri dövdüler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Saatler netleşti... Yılbaşında 7/24 toplu taşıma!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu ulaşım kuruluşları, yılbaşı ...
Karaburun'un çehresi değiştirecek plan askıda!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı ile birlikte özel çevre koruma bölgesi ...
Başkan Soyer: Bu kenti birlikte güzelleştiriyoruz
Yeni yıla sayılı günler kala İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ...
 
Nergis Festivali’ne 'Özel' davet
Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, CHP Genel Merkezi’nde ...
Büyükşehir'den şehitler için helva ve lokma hayrı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Irak'ın kuzeyinde hain terör saldırısında ...
Başkan Soyer personelin yeni yılını kutladı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye personelinin yeni ...
 
Aydın Büyükşehir Belediyesi Gençlik Caddesi'ni yeniledi
Aydın Büyükşehir Belediyesi, hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla il ...
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Germencik’te de çalışıyor
Hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla Aydın’ın dört bir tarafında çalışmalar ...
Balçova'da engelsiz eğlence
Balçova’da yaşayan engelli vatandaşlar için düzenlenen yeni yıl partisinde ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İş ahlakı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir tatlı huzur almaya geldik ‘Göztepe’den!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva