HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
24 Aralık 2021 Cuma - 11:08

Başkan Batur'dan takıma tam destek

Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Trabzon maçı öncesi kendilerini antrenmanda ziyaret eden Başkan Batur’a şampiyonluk sözü verdi. “Her zaman yanınızdayız” diyen Batur, “Ben sizlere güveniyorum. En güzel şekilde kentimizi temsil edeceğinizi biliyorum” sözleriyle takıma duyduğu güveni dile getirdi.

Başkan Batur dan takıma tam destek

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Süper Lig’de sezonun ikinci maçına çıkacak olan Konakbelediyespor Kadın Futbol Takımı’nı Halkapınar Spor Tesisindeki antrenmanlarına giderek moral ziyaretinde bulundu. CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ve Konak Belediyesi Meclis Üyelerinin de Başkan Batur’a eşlik ettiği ziyarette, takım oyuncularına baklava ikram edildi. Başkan Batur, “Ben sizlere güveniyorum. En güzel şekilde kentimizi temsil edeceğinizi biliyorum. Her zaman yanınızdayız, bunu hiç unutmayın” sözleriyle takıma desteğini ifade etti.

Batur: Her zaman yanınızdayız
Başkan Batur, Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın, kadın futbolunun ismini İzmir’de duyuran, geçmişten bu yana Türkiye ve Avrupa’da başarılarıyla anılan bir takım olduğunu belirtti. Takım oyuncularına başarı dileklerini ileten Başkan Batur, İzmir’i ve Konak’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini vurguladı ve şöyle konuştu:

“İzmir’i temsil eden bir takımımız var. Geçmişten bu yana en başarılı kadın futbol takımı. Bu sezon takımın çoğu genç arkadaşlarımızdan oluşuyor, bu olumlu bir şey. İlk maçta gayet iyiydiniz. Bu hafta da Trabzon’dayız. Sizlere başarılar diliyoruz. Her zaman yanınızdayız. Kadın futbolu ismini, İzmir’de Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı ile duyurdu. Türkiye’de ve Avrupa’da ismini duyuran bir takım. Konak Belediyesi’ne, kentimize layık bir şekilde, centilmence mücadele edeceğiz. Ben sizlere güveniyorum. En güzel şekilde kentimizi temsil edeceğinizi biliyorum. Her zaman yanınızdayız, bunu hiç unutmayın.”

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından da takımı yakından takip ettiğini ve bu sene daha umutlu oldukları ifade ederek, “Futbolcu kardeşlerimiz diğer alanlarda da başarılı. Sizleri takip ediyorum, başarılı buluyorum. Bu sene daha umutluyuz, şampiyon olacağız”  dedi.

Kaptan Taş: O kupa İzmir’e gelecek
Takımın tecrübeli Kaptanı Didem Taş, Başkan Batur’a takım adına teşekkür ederek, kupa sözü verdi. Taş, “Kendi adıma ve takım arkadaşlarımın adına bize verilen değerin farkındayız. Öncelikle Belediye Başkanımız Abdül Batur’a çok teşekkür ediyoruz. Kulüp Başkanımız Asker Güneş Ağabeyimize, kulüp yöneticilerimize, meclis üyelerine çok teşekkürler. Bizim de sözümüz kupayla taçlandırmak. Bunun bilincindeyiz ve her maçımıza bu inançla çıkıyoruz. Ben ve takım arkadaşlarım söz veriyoruz. O kupa bu sene İzmir’e gelecek” diye konuştu.

Konakbelediyespor maça hazır
Baklava ikramının ardından antrenmana çıkan mavi beyazlı ekip, Trabzon deplasmanı için son hazırlıklarını tamamladı. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde B grubunda mücadele eden Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı ikinci maçında, 25 Aralık Cumartesi günü saat 12.00’de Trabzonspor ile karşılaşacak. 

 
Siber dolandırıcılardan akıl almaz yöntem!
 
Dolardaki düşüş pompaya yansımadı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka Çarşı projesi 2022'de başlıyor!
Karşıyaka çarşı esnafı ile bir araya gelen Karşıyaka Belediye Başkanı ...
Bornova Antika Pazarı açılıyor
Bornova Antika Pazarı, Bornova Belediyesinin desteğiyle Yeni Özkanlar ...
Genç sporculardan Başkan İduğ’a ziyaret
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova’nın başarılı genç sporcularını ...
 
Buca'da örnek dayanışma
İzmir yılın en soğuk günlerini yaşarken Buca Belediyesi kalpleri ısıtan ...
Büyükşehir’den üreticiye bir destek daha
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Başka Bir Tarım Mümkün” ...
Nasreddin Hoca Yarışması'nın karikatürleri Karabağlar'da
Eşsiz mizah anlayışı ve bilgeliğiyle dünyaca tanınan Nasreddin Hoca'nın ...
 
Narlıdere'de sahne Çocuk Senfoni Orkestrası'nın
Narlıdere Çocuk Senfoni Orkestrası, 27 Aralık Pazartesi akşamı Yeni Yıl ...
Ödemiş'te ağaç dalları yürek ısıtıyor
Ödemiş Belediyesi, kentteki park, cadde ve sokaklarda budanan ağaç dallarını ...
Biyonik kolların mutluluğunu Başkan Çerçioğlu'yla paylaştı
18 yaşındaki Samet Aktepe biyonik protez kollarına kavuştu ve mutluluğunu ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva