HABERLER>İŞ DÜNYASI
5 Mayıs 2023 Cuma - 13:00

AVEK Otomotiv’den spora tam destek

Paşalı Grup bünyesinde faaliyet gösteren ve İzmir’de gerçekleştirdiği yatırımlarla otomotiv sektöründe farklı bir hizmet anlayışı sunan Avek Otomotiv, spora verdiği destek ile de adından söz ettiriyor. Daha önce Karşıyaka Voleybol, Karşıyaka Yelken Kulübü ve Sporfest’e destek veren Avek Otomotiv, şimdi de bu yıl 4. Kez yapılacak olan Maratonİzmir’in isim sponsoru oldu.

AVEK Otomotiv’den spora tam destek

 ‘’Avek ile Hayaline Koş’’ mottosuyla çıktıkları bu yolda Cumhuriyet’in yüzüncü yılına yakışan bir maratona isim sponsoru oldukları ve isimlerini paylaştıkları için gururlu olduklarını dile getiren Paşalı Grup Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Uğur Yılmaz, yaptıkları dev yatırımlarla bu ülkeye ve İzmir’e katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 Sporun desteklenmesini kendileri için çok önemli bir ödev olarak olarak gördüklerini belirten Yılmaz, “Sporun sağlık için gerekliliğine; sporun ve sporcunun desteklenmesine inanıyoruz. Sağlıklı vücut, sağlıklı yaşam için sporu destekliyor her zaman sporcunun yanında oluyoruz.

İzmir’de Cumhuriyetin 100. Yılına yakışır yatırımımızla, İzmir ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Tüm İzmirlilerin farkı hissetmesini sağlamayı ve tercih edilen bir çözüm ortağı olmayı temenni ediyoruz” dedi.

Otomotiv sektöründe farklı hizmet anlayışı sunuyor
Paşalı Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Avek Otomotiv’in 2005 yılından bu yana sektörde faaliyet gösterdiğini belirten Yılmaz, Volkswagen Binek, Volkswagen Ticari, Audi, SEAT, Skoda ve DOD markaları ile müşterilerine hizmet verdiklerini söyledi. Halen İstanbul’da Tekstilkent ve Ümraniye’de; Çanakkale’de ve son olarak da İzmir Karşıyaka’da faaliyet gösterdiklerini dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu: “Firmamız faaliyete başladığı günden bugüne 100 bini aşkın sıfır araç satışı gerçekleştirerek sektörün önde gelen şirketleri arasında yerini almıştır. İstanbul-Tekstilkent, İstanbul-Ümraniye ve Çanakkale ve İzmir Karşıyaka  olmak üzere 4 şubesi  ve deneyimli ve uzman kadrosuyla ‘En iyi hizmeti almak için en doğru adres olmak’ misyonu ile faaliyetlerini sürdürüyoruz.  Temsil ettiğimiz markaların yeni araç satışı, ikinci el alım-satım, orijinal yedek parça, yol yardım, oto kuaför, aksesuar satışı ve satış sonrası hizmetlerinin yanı sıra tüm sigorta ve kasko işlemlerini tek bir çatı altında müşterilerine sunuyoruz. Tesislerimizde bay-bayan kuaförü, çocuk oyun salonu, bilardo salonu, konferans salonu lostra gibi ayrıcalıklı bölümler yer alıyor. Ayrıca ek vale hizmeti, geçici araç hizmeti, ücretsiz checkup, kiralık araç, ücretsiz müşteri servis hizmeti gibi ayrıcalıklı hizmetler sunarak otomotiv sektöründe fark yaratmaya çalışıyoruz. Geçen yıl Fortune 500 Türkiye listesinde 208. Sırada yer aldık. CAPİTAL dergisi tarafından hazırlanan Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında da 299. Sırada yer aldık.”

İzmir’e 335 milyon TL yatırım
Otomotiv, araç kiralama, turizm, inşaat ve nano teknoloji  gibi alanlarda faaliyet gösteren Paşalı Grubunun, İzmir Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde dev bir projeye ile Türkiye’nin  en kapsamlı kampüsü yıl sonu itibariyle hizmete başladı. Kampüs içerisinde Avek Otomotiv’in yetkili satıcısı olduğu markaların showroomlarının yanı sıra 12 bin metrekare kapalı alanda 150 odaya sahip 5 yıldızlı Avec Hotel yer alacak. Proje toplamda 335 milyon TL’ye mal olacak. Temelleri geçen yılın Mart ayında atılan projenin ilk etabı bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlandı. İlk etap içerisinde Audi, Volkswagen, Skoda, Cupra ve DOD markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini veren showroomlar ve servis istasyonları yer alıyor. Böylece Avek Otomotivin İstanbul Tekstilkent, Ümraniye ve Çanakkale’den sonra dördüncü şubesi İzmir’de açılmış oldu.

Otomotiv Deneyim Merkezi Konsepti:
Avek Otomotiv Karşıyaka tesislerinde 53.035 metrekare alanda Starbucks, bilardo salonu, kuaför, çocuk oyun salonugibi farklı hizmetleri bir araya getirerek Türkiye’de Otomotiv Deneyim Merkezi konsepti ile hizmet sunan ilk tesis olacak.

400 kişinin üzerinde istihdam
Dev projenin ikinci etabında ise 150 odalı ve 5 yıldızlı otel yer alacak“ Projenin bu alanında otelin yanı sıra gurme restaurant, spor salonları, kongre, konferans ve toplantı salonları, havuz yer alıyor. Projenin ikinci etabının ise 2023 sonunda bitirilmesi planlanıyor.  Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde 17 bin metrekare alan üzerine yapılan projenin toplam kapalı alanı 53.035 metrekare olacak. Paşalı Grubu’nun bu dev projesi tamamlandığında 400 kişinin üzerinde istihdam sağlanacak.

 Avec Rent a Car’ın İzmir’de İkinci Şubesi
Paşalı Grubu bünyesindeki firmalardan Avec Rent a Car İzmir Adnan Menderes Havalimanı şubesi 2018 yılında faaliyetine başlamıştı. “Avec Rent a Car İzmir’in en genç araç filosuyla, en fazla araç çeşidi ile hizmet vermektedir. İzmir’lilere daha fazla ve da kolay ulaşabilmek için İzmir’de ikinci şubesini bu proje kapsamında Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde açmış olacak. Böylelikle Avec, İzmir’in hem güneyinde hem kuzeyinde hizmet verecek” dedi.

 
Emekli öğretmeni 'jandarmayız' deyip dolandırdılar!
 
Bakanlıktan 2023'te 375 bin gıda denetimi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bortar Group Manisa tesisi hizmete girdi
Hazır yemek sektöründe 30. yılını kutlayan Bortar Group, yeni tesislerle ...
Bu kez Manisalılar... Karaburun'da yaşam alanı daralıyor!
Manisaspor Kulübü’nün bir dönem başkanlığını da yapan Kenan Yaralı’ya ...
Karagöl'e taş ocağı!
Karagöl Tabiat Parkı’na açılmak istenen patlatmalı kalker ocağı ile ilgili ...
 
Gözde Grubu’nda açıklama: Suçlu Gediz Elektrik!
Çiğli’deki Myway Wıns Blue Sitesi’nde yaşanan elektrik ve su krizi ile ...
Egeli ihracatçılardan kuru üzüm formülü: 'Nein' demeyi öğrendiğimiz gün...
Türkiye’nin üretim ve ihracatında dünya lideri olduğu çekirdeksiz kuru ...
İZBAŞ'tan dikkat çeken 'Menemen' açıklaması: İhale iptal edilsin!
İZBAŞ Yönetimi, İzmir Serbest Bölgesi’ne (İZBAŞ) sınır komşusu olan ve ...
 
Martı'dan çalışanlarına 200 milyonluk hisse
Martı çalışanlarına 200 milyon TL değerinde hisse verdi.
İZİKAD ile KAGİDER’den kadınlar için ortak proje
İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ile Türkiye Kadın Girişimciler Derneği ...
KESİAD Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’ı ağırladı
Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD) düzenlediği toplantıda ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva