HABERLER>POLİTİKA
7 Haziran 2022 Salı - 11:35

Anket şirketlerine tepki: Ayağımızın altına paspastır

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli anket şirketlerine tepki göstererek, "Demokrasiye ve millet iradesine kast etmek için sıraya giren güdümlü anket şirketlerinin hepsi birden ayaklarımızın altında paspastır" dedi.

Anket şirketlerine tepki: Ayağımızın altına paspastır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Demokrasiye ve millet iradesine kast etmek için sıraya giren güdümlü anket şirketlerinin hepsi birden ayaklarımızın altında paspastır. Anketle doğmadık ki anketsiz ölelim. Davada ve siyasi mücadelemizi kundaklamak için ellerini ovuşturanları, Türk milleti rezil edecektir. Cumhur başkanını seçecek o da Erdoğan olacaktır.

Gerçek anketi yapacak olan asıl güç milletindir. MHP'ye kefen biçenler günü geldiğinde o kefeni kendileri giyecek.

Zillet ittifakına Türk milletinin yüzü dönüktür. 6'lı masaya Türk milletinin itimadı asla yoktur. Bu masa hiyanetin, husumetin ve hezimetin masasıdır. 6'lı masa kifayetsizliğin masasıdır. Bu her yerinde çatlakların olduğu masadır.  

Vatandaşımız enflasyon canavarına ezdirilmeyecektir. Bu kapsamda hükümet dikkatli, uyanık bir mücadelenin içindedir. Vatandaşımızın cebine ve cüzdanına göz dikenler hesap verecektir.

En başta döviz fiyatları, gıda fiyatları, enerji fiyatları alanında gözlemlenen dengesizliklerin kuşkusuz ekonomik bir temeli, makul ve meşru bir nedeni yoktur. Tedarik zicirlerindeki sarsıntılar, siyasal kırılmalar sonuçta ekonomiye yani insanlarımızın omuzlarına ilave yük ve mağliyetler bindirmektedir.

Türkiye bugünkü dar boğazdan çıkacaktır. İhracatımız rekorlar kırmaktadır. Türkiye bütün siyasi ve ekonomik tuzakları teker teker bozmaktadır. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı buğday ve arpa alım fiyatları memnuniyet vericidir.

SURİYE'NİN KUZEYİNE SINIR ÖTESİ HAREKAT

Güney sınırlarımız boyunca çatısı örünmek istenen terör devleti engellenmiş, ihanetin çıkış noktaları kapatılmıştır. Türkiye, bölücü teröre müsaade etmeyeceğini hem sınır içinde hem de sınır ötesinde güç kullanarak ve şehitler verecek kanıtlamıştır. 

Fitnenin başı gövdesinden koparılacak, kökü de kazınacaktır.Terörle mücadele bir millet kararıdır, karşı çıkanlar teröristlerin safındadır. 

İSVEÇ VE FİNLANDİYA'NIN NATO BAŞVURUSU

Bölücü terör örgütüne envai çeşit silah veren, yardım eden ülkeleri ahlaken ve hukuken müttefiklik kategorisinde nasıl göreceğiz? Terör örgütlerini Türkiye'ye tercih eden NATO üyesi ülkeler ortak paydada buluşmuştur.

Türkiye bugüne kadar NATO'nun destek ve dostane tavrını yeterince görmemiş, milli güvenliğe bir katkısına da şahit olmamıştır. 70 yıllık mazisine temiz bir vicdanla baktıkları takdirde sancılı gerçekleri görebilecektir. 

İsveç ve Finlandiya hükümetleri öncelikle ellerine bulaşan kanları yıkamak durumundalar. Terörle aralarına kalın çizgi çekmek zorundalar. 33 teröristin derhal verilmesi şarttır ve süreç samimiyet testi olarak görülmelidir. Ne kadar terörist varsa kendi ülkelerine taşısınlar, tepe tepe kullansınlar.

TÜRKİYE-YUNANİSTAN GERGİNLİĞİ

Terör örgütü neredeyse, oralar Türkiye'nin ezici müdahalesine sahne olacaktır, bundan kaçış yoktur. Terör örgütü Fırat'ın doğusundan da batısından da temizlenmelidir. Adaları ziyaret ederek Türkiye'yi tahrike yeltenen Miçotakis gerekirse silahlı bir çatışma ortamı yaratmak için provokasyon halindedir.

Dileğimiz Ege'nin barış ve huzur denizi olması, bu şekilde kalmasıdır. Ege'de boğulmak isteyen hiç durmasın çıksın karşımıza. Türk milleti haklarından vazgeçmez. Damarımıza basan kim olursa kalbini sökeceğimizi iyi bilsin.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Kılıçdaroğlu'nun kimin hesabına çalıştığını aiz milletimiz doğal olarak merak etmekte ve izah beklemektedir. Türkiye'nin yanında mı karşısında mı hizalandıkları muammadır.

Bu devletin hakimi savcısı varken zillet ittifakı sandık güvenliğini neyle sağlayacaklar? Dağdan indirdikleri teröristlere sandıkları mı emanet edecekler?

Sayın Kılıçdaroğlu mertsen çık söyle, aday mısın değil misin? Er meydanına çıkacak cesaretin var mı? Kılıçdaroğlu terörist Demirtaş ve Sorosçu Kavala için adaylığa heveslidir. Bu zat önceliğimiz Türkiye diyor. Aslında kendisi bile inanmıyor. Bize hikaye anlatmayın. "

 
Balçova’da Dönüşümün Serüveni Sergisi düzenlendi
 
PKK/YPG suikastçısı Türkiye'ye getirildi
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent Işık 7 Haziran 2022 Salı 20:04

Bundan daha kısa süren 2001 krizinde iktidardaki 3 partide seçimlerde baraj altında kalmıştı. İktidardaki partilerin oy oranı aslında anketlerde daha düşük çıkması lazım.

Yorumu oyla      2      3  
7 Haziran 2022 Salı 12:29

niye doğdun ki zaten

Yorumu oyla      2      3  
Fıkralarla Türkiye 7 Haziran 2022 Salı 11:52

Adam ciddi ciddi Kılıçdaroğlu'na er meydanına çıkacak cesaretin var mı diye sormuş. Dede, sen niye aday değilsin? Cesaretin mi yok?

Yorumu oyla      2      3  
7 Haziran 2022 Salı 11:44

bu adamı ciddiye alan var mı?

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
6’lı masanın adayı için mesaj verdi: Kemal Bey neden olmasın?
6’lı masanın adayı için mesaj verdi: Kemal Bey neden olmasın?
Metin ÖNEY yazdı... Hep aynı hikaye!
Metin ÖNEY yazdı... Hep aynı hikaye!
Cumhurbaşkanı İzmir'e geliyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Haziran Perşembe günü Efes 2022 ...
 
Bakan Koca: Hukukun gücü yanımızda
Bakan Koca, İstanbul'da doktora bıçaklı saldırıda bulunan temizlik personelinin ...
İtalya Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı
Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre Türkiye'nin Roma Büyükelçiliğinin ...
CHP Milletvekilleri Atila Sertel ve Özkan Yalım, Banaz'ı ziyaret etti
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ve CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, ...
 
Ek göstergelerde 600 puan artışı açıklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası 3600 ek göstergenin ayrıntılarını ...
Tanju Özcan'ın silahına el konuldu
Bolu Belediye Meclisi Üyesi AK Parti'li Hacer Çınar, belediye meclisi ...
CHP'li Arslan'la esnaf arasında çarpıcı diyalog: Artık hırsızlarla uğraşacağız!
CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, partisinin saha çalışmaları ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva