HABERLER>SPOR
2 Şubat 2023 Perşembe - 11:40

Altay'da Başkan Dündar takımla buluştu!

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da Başkan Ayhan Dündar ve yönetim kurulu üyeleri, Adanaspor maçı öncesi futbolcular ve teknik heyetle Sahilevleri'nde moral yemeğinde bir araya geldi. Yaptığı konuşmada geçen hafta deplasmanda 1-1 biten Ankara Keçiörengücü karşılaşmasında takımın çok güzel bir mücadele sergilediğini belirten Başkan Dündar, "Bir kaç haftadır malum olaylardan dolayı motivasyon eksikliğimiz vardı. Tekrar mücadele ruhunun geri gelmesi bizleri sevindirdi. İçimizde olan inanç hiç kaybolmamıştı. Daha önce yakaladığımız seriye geri döneceğimizin inancını hissettik" dedi.

Altay da Başkan Dündar takımla buluştu!

Adanaspor'la çok önemli bir müsabakaya çıkacaklarını dile getiren Ayhan Dündar, "Artık bundan sonraki bütün müsabakalar final niteliğinde. Bu karakterli sporcularla omuz omuza verip böyle güzel bir ortamın ve mücadelenin içerisinde olmak gurur verici. Sonunda bunun nereye varacağı çok da önemli değil. Çünkü ruhumuz, mücadelemiz, isteğimiz belli. Ama yolun sonunda Play-Off olur ama ligde kalmak olur. Burada herkes kalbiyle bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bizler de aynı şekilde. Bu armanın ağırlığı bu ligde başarıyı her zaman elde eder. Bundan kaygımız yok" diye konuştu.

"BENCE RAHAT BİR MAÇ OLACAK"
Altay Başkanı Ayhan Dündar, yarın evlerinde oynayacakları Adanaspor karşılaşmasında takıma güvendiğini vurgulayarak, "Adana maçı çok önemli. Gram kaygı duymuyorum. Bizim için bence rahat bir maç olacak. Güzel bir skorla tamamlarız inşallah. Sonra herkes mutlu şekilde evlerine döner. Biz de üzerimize düşen sorumluluk neyse yerine getireceğiz. Bu maçta bizleri sevindireceğinizden şüphemiz yok. Sonunda hepimizin güleceği bir sezon olur. Allah yolunuzu açık etsin. Galibiyete sevinmek üzere" şeklinde konuştu.

KAPTAN İBRAHİM: HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE
Altay'ın takım kaptanı İbrahim Öztürk, yaşayacakları zorlukları bilerek sezon başında takımda kaldıklarını ifade etti. "Türk futbolunda genelde zorluklar ön plana çıkıyor" diyen tecrübeli savunmacı, "Biz bir çok şeye inandık, zorluklarla baş etmek için bu taşın altına elimizi soktuk. Bundan sonrası bizim elimizde. Camia olarak biz bize kaldığımız noktalar da oluyordu. Bunların hepsi var ama üstesinden gelecek bir grubuz. Çok iyi bir aileyiz. Bir çok şeyi başardık, bundan sonra da başaracağız. İnşallah hep birlikte bunu başarıp yıl sonunda herkes mutlu bir şekilde ligi tamamlayacaktır. Ben buna inanıyorum" dedi.

LİGDE RAKİP ADANASPOR
Spor Toto 1'inci Lig'de Altay yarın evinde Adanaspor'la karşı karşıya gelecek. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanacak 23'üncü haftanın açılış mücadelesi saat 20.00'de başlayacak. Ev sahibi ekip taraftarı cezası nedeniyle stadyuma alınmayacak. İki takım da oynadıkları 21 maçta 5 galibiyet, 7 beraberlik, 9 yenilgi alırken Adanaspor 22 puanla 12'nci sırada, 3 puanı silinen 19 puanla Altay ise 13'üncü basamakta yer alıyor. İzmir ekibinde sakat olduğu sırada cezalı duruma düşüp sarı kartlarını temizleyen orta saha oyuncusu Zeki'nin henüz tam olarak iyileşmediği ve riske edilmeyeceği bildirildi. Hafif sakatlığı nedeniyle geçen hafta kadroda yer almayan forvet Deniz'in oynamasının zor olduğu ifade edildi. Öte yandan Altay taraftarları bu akşam antrenman ziyaretiyle takıma moral verecek.
 

 
Southampton'a var, Göztepe'ye yok!
 
Menemen, AGROEXPO’nun gözdesi oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Southampton'a var, Göztepe'ye yok!
Spor Toto 1'inci Lig'in köklü İzmir temsilcisi Göztepe'nin hisselerinin ...
Karşıyaka'da kadro tamam... 4 gitti, 5 geldi!
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta ara transfer döneminde 4 futbolcuyla yollarını ...
'Bastonlu' futbolcunun son durağı Portekiz!
Japonya'nın 55 yaşındaki forvet oyuncusu Kazuyoshi Miura, Portekiz 2. ...
 
Altay, Adanaspor'a kaybetmiyor
Spor Toto 1'inci Lig'de cuma günü evinde Adanaspor'u yenerek 5 maçlık ...
Altınordu'da gözler yenilerde!
Spor Toto 1'inci Lig'de 23'üncü haftayı bay geçecek düşme hattındaki Altınordu'da ...
Göztepe Traore'yi renklerine bağladı!
por Toto 1'inci Lig'de cumartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı ...
 
Karşıyaka'da transfer hareketliliği!
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta şampiyonluk hedefi bulunan Karşıyaka, ara ...
9 Süper Lig ekibi PFDK’ya sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği; Sivasspor, Adana Demirspor, ...
Barcelona'dan Fenerbahçe'ye geldi
Fenerbahçe, Barcelona forması giyen Emre Demir ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva