HABERLER>MAGAZİN
7 Nisan 2022 Perşembe - 09:37

Aleyna Tilki'den itiraf! 'Annem benden çok konuşuluyor'

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, Instagram paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan 44 yaşındaki Öztel, şimdilerde şarkıcılık kariyeriyle gündemde. 'Bergen'e Saygı' albümünün ikinci serisinde şarkı söylemeye hazırlanan ve "Kızım çok istiyordu, ben de onu kıramayıp, albüme dahil oldum. Bu konuda çok da iddialıyım" diyen Havva Öztel hakkında kızı Aleyna Tilki'den açıklama geldi.

Aleyna Tilki den itiraf!  Annem benden çok konuşuluyor

Aleyna Tilki, önceki gün Kuruçeşme’de görüntülendi, mekan çıkışında kendisini bekleyen gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. ABD'li oyuncu Jared Leto'nun Londra’daki 'Morbius' filminin galasına davetli olarak katıldığını söyleyen şarkıcı, "Önce kendisi Amerika’ya davet etti. Ben de 'Daha yakın bir yer yok mu?' dedim. Bunun üzerine beni Londra’ya davet etti. Zaten Londra’da yaşıyorum. Çok güzel ve tatlı bir galaydı” dedi.

"YETENEKLİ İNSANLARA ZAAFIM VAR"

"Kendisi ile görüşüyor musunuz? sorusunu Tilki, “Çok bir şey konuşmak istemiyorum. Tatlı bir galaydı, film de çok güzeldi. Adamın yeteneğini çok beğeniyorum. Yetenekli insanlara karşı bir ayrı bir zaafım var. O yüzden teklife karşılık gösterdim ve gittim” şeklinde yanıtladı.

"OKUL ARKADAŞLARIMLA KLİP ÇEKİYORUZ"

Yeni projesinden bahseden 21 yaşındaki popçu, "İlkokulda rock yaptığım bir grubum vardı. Hatta onlar ayrı bir gruptu, benimle birlikte 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasına çıkmışlardı. Onlarla klip çekiyoruz. Lise hayatımı çekeceğim, garajda olacak, değişik bir klip olacak. Liseden çıkarken motosikletli arkadaşlarım beni okuldan alıyorlardı, hatta bir süre sonra öğretmenlerim 'Motosikletli arkadaşların okuldan almasınlar' demişti. Motosikleti çok seviyorum” açıklamasını yaptı.

"DENGE PROBLEMİM VAR"

Motosiklet kullanmayı bildiğini söyleyen Tilki, "Ben kullanıyorum ama ağır olduğu için, biraz da denge problemim olduğu için kullanmayacağım. Klibi kendi odamda, kendi garajımda, kendi motosikletli arkadaşlarımla çekiyorum. Çok eğlenceli bir klip olacak" şeklinde konuştu.

"ANNEMİN HER ZAMAN ARKASINDAYIM"

"Anneniz de (Havva Öztel) arabesk söylüyor, aranızda çekişme var mı? sorusuna Tilki, “Vallahi annem benden çok konuşuluyor. Annemin her zaman arkasındayım. O da benim arkamda. Hobi olarak şarkı söylüyor. Söylesin, ne güzel sesi var. Zaten profesyonel olarak yapmak istemiyor. Şarkı söylemeyi seviyor, çok profesyonel yaklaşmıyor" yorumunda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde usta sanatçı Müslüm Gürses'in 'Küskünüm' şarkısını seslendirmek için stüdyoya giren Havva Öztel, o anları Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

"BİR DAHA NE GEREK VAR?"

Aleyna Tilki, "Bergen'in anısına hazırlanan saygı albümünde, seçtiğin 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını başkası istediği için mi yer almadın?" sorusunu da yanıtladı: Hayır, öyle çok üstüne konuşulacak bir konu değil. Ben zaten Bergen şarkısını söyledim, Youtube'da paylaştım ve çok dinlendi. 'Bir daha ne gerek var?' diye düşündüm.

"KRALİÇE BİLE ÖZGÜRLÜĞÜ KISITLAYACAK BİR ŞEY"

Genç popçu, meslektaşı Serdar Ortaç'ın "Popun kralı benim" açıklaması hatırlatılan ve "Siz de kraliçesi benim diyebilir misiniz?" sorusuna, "Ben popun bir şeyi değilim. Rock müzik de yapıyorum, türkü de, arabesk de, yabancı şarkı da söylüyorum. Beni bir kalıba sokmayın. Kraliçelik bile özgürlüğümü kısıtlayacak bir şey. Ben Aleyna Tilki’yim” cevabını verdi.(Milliyet) 

 
Altın dönemi sona mı eriyor? Vatandaşın yeni gözdesi: Gümüş
 
Arazi tartışmasında yeğenini tabancayla öldürdü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pınar Altuğ'u kızdıran yorum
Sosyal medyada yapılan kötü yorumlara verdiği yanıtlarla sık sık gündeme ...
Melis Sezen: Aşk insanı dinç tutuyor
Ünlü oyuncu Melis Sezen, Marie Claire dergisine verdiği röportajda bilinmeyenlerini anlattı.
Demet Evgar'ın kızına vereceği isim belli oldu
Ünlü oyuncu Demet Evgar, altı yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ...
 
Oğulcan, annesine resti çekti!
Oğulcan Engin, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile evlilik kararı ...
Netflix'ten Türkiye üyelik fiyatlarına büyük zam
Global çapta fiyatlarını değiştiren Netflix Türkiye fiyatlarında da artışa ...
Ünlü oyuncuyu köpek ısırdı: Severken ileri gitmiş olabilirim
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayan oyuncu ...
 
Sürpriz aşktan ilk fotoğraf
Ünlü oyuncular Yasemin Allen ve Tolga Güleç aşkından ilk fotoğraf geldi.
Farah Zeynep Abdullah Bergen'den 40 milyon lira kazandı mı?
Bergen filmindeki performansıyla adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah'ın ...
Farah Zeynep, Bergen'den 40 milyon kazandı
Bergen filminde hem başrol hem de ortak yapımcı olan Farah Zeynep Abdullah'ın ...
 
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva