HABERLER>POLİTİKA
13 Ekim 2022 Perşembe - 11:05

AK Partili Sürekli’den detaylı faaliyet raporu: En iyi saha koşullarının olduğu dönemdeyiz!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli yürüttükleri saha çalışmaları ile ilgili verdiği bilgide muhalefetin dönemsel olarak saha çalışmaları yaptığını belirterek “son dönemlerde çalışmalarını yoğunlaştırdılar. Elektrik faturalarında düzensizlik meydana geldiğinde, dövizde oluşan olumsuz durumlarda siyaset devşirmek için sahaya çıkıyorlardı. Ancak biz her zaman çıkıyoruz. Benim göreve geldiğimden beri en iyi saha şartlarını görüyoruz. İl başkanlığı dönemimi esas alırsam en iyi saha koşullarını görüyorum” dedi.

AK Partili Sürekli’den detaylı faaliyet raporu: En iyi saha koşullarının olduğu dönemdeyiz!

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi ile AK Parti arasında sık sık yaşanan ‘saha’ tartışmaları, seçimlere kısa bir süre kala yeniden alevlendi.

Millet İttifakı üyeleri Cumhur İttifakı'nın halkın arasına inemediğini iddia ederken, iki grup sık sık ‘sahada sizi göremiyoruz’ sözleriyle karşı karşıya gelmişti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Sonsöz TV yayınında yaptığı değerlendirmede sahadaki gözlemlerini anlattı.

3,5 YILDIR HİÇ DURMADIK
Sürekli açıklamasında “Bizim yoğunluğumuz hiç bitmez. AK Parti teşkilatlarının çalışma modelinde bir seçim bittiğinde ertesi gün diğer seçimin hazırlıkları başlar ve o şekilde çalışılır. Biz de o doğrultuda göreve geldiğimizden beri 3,5 yılı aşkın sürede hiç durmadık. Pandemi de araya girdi, hızımızı biraz yavaşlattı, deprem ve kongreler girdi ancak hiç durmadan 3,5 yılı aşkın bir süredir çalışıyoruz. Saha ve sandık çalışmaları hız kesmende devam ediyor” dedi.

EN İYİ SAHA KOŞULLARINI GÖRÜYORUZ
Sahaya sadece seçimden seçime çıkmadıklarını belirten Sürekli, “Genel olarak oluşan kanı bizim seçimden seçime değil her zaman alanda olduğumuzun teyidi yönünde. Bazı siyasi partileri görüyoruz. Muhalefet partileri son dönemlerde çalışmalarını yoğunlaştırdılar. Elektrik faturalarında düzensizlik meydana geldiğinde, dövizde oluşan olumsuz durumlarda siyaset devşirmek için sahaya çıkıyorlardı. Ancak biz her zaman çıkıyoruz. Benim görev geldiğimden beri en iyi saha şartlarını görüyoruz. İl başkanlığı dönemimdeki sahadaki en iyi saha koşullarını görüyoruz. Zaten çok kötü olmadı. Enerji yönünden bir sıkıntımız yok, göreve geldiğimizden daha enerjiğiz” ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ VEKİLLER NEREDE?
 Muhalefet partilerinin ‘ısmarlama ziyaret’ iddialarına da yanıt veren Sürekli, “Şu anda sokakta sorunun büyük bir bölümü çözülüş durumda. Aralık ayında dövizin hızlı tırmandığı süreçte karınca modelimizle çalışmalarımızı yaptık. Konak’ta, Kadifekale’de toplan 300 kişi toplandık ve dağıldık. 25 muhtarla toplantı yaptık. Eşrefpaşa’ya indik ve  derneklere gittik, esnafı dolaştık. Orada bize dövizin durumunu sordular konuştuk ve ‘size güveniyoruz, çözerseniz siz çözersiniz’ dediler. Mevlüt Çavuşoğlu geldi İzmir'e… Kendisini spontane olarak Kemeraltı’na götürdük. 30 dakikalık alandan 1,5 saatte çıkamadık. Köylere gittiğimizde süt ve yem ile ilgili çok büyük sorunlar vardı. Biz o dönemlerde Tire’ye ve Ödemiş’e gittik, köylere uğradık. Yani her yerdeyiz. Bostanlı’dayız, Karşıyaka Çarşı’ya her zaman gidebiliyoruz, Sevgi Yolu’ndayız. Yani biz her yerdeyiz ancak onlar gidemiyor. Vatandaş bize gelmediniz diyor ancak sevgisinden diyor, daha sık görmek istiyor. Sosyal medyaya girin hangi gün neredeyiz görürsünüz.  Kendilerinin de sosyal medyaları var. Karşıyaka’da, Konak’ta, Bornova’da CHP’li yöneticiler ne kadar program yapıp ne kadar orada kalmışlar bakın. İzmir’de aşırı yağış olduğunda, trafik yoğun olduğunda CHP’li vekiller neredeler? Çıkabiliyorlar mı? Kemeraltı’na kaç defa su bastı görebiliyor muyuz onları orada? Şu anda seçim sürecine girildiğinden  bizim de eleştirilerimiz nedeniyle çıkmaya başladılar. Bergama’ya çok sık gittiler, oradaki tepkileri de biliyoruz. Millet Bahçesi’ni engellemeye çalıştılar. Kendi seçmenleri de istiyordu ancak bir inat uğruna engellemeye çalıştılar ancak başarılı olamadılar” diye konuştu.

EN KÖTÜ GÜNDE ELEKTRİK FİYATLARI İLE İLGİLİ SÖYLEMLER VARDI ANCAK…
Kendilerin oy verenle de vermeyenle de diyalog kurduklarını kaydeden Başkan Sürekli, “Döviz ile ilgili hareketlenme olduğunda bize eleştirilerini ve sorununu yöneltti vatandaşlar, biz de yanıt verdik. En kötü günde elektrik fiyatları ile ilgili söylemler vardı ancak şu an alanda bunlarla da karşılamıyoruz. Şu an alanda bir tek köylerde yem fiyatı ile ilgili konu kalmıştı. Süt fiyatı iyiydi ve şimdi ufak tefek sıkıntılar var ancak şu anda yem fiyatlarının aşağıya çekilmesi yönünde çalışmalar var, çok kısa sürede açıklanacaktır. TMO’nun piyasaya düzenleyici düzenlemeleri ile gübrede ve yemde bir rahatlama oldu, ancak daha da rahatlama olacak. Daha iyi bir düzenleme yolda” dedi.

İZMİR’DE BİRİNCİLİK HEDEFİMİZ VAR!
Anketlerle ilgili de bilgi veren Sürekli, “İnsanları enflasyona ezdirmeyeceğiz diye söylüyor Cumhurbaşkanımız. Sokakta bize fiyatları istikrarlı hale getirin, o zaman zam yapmanıza da gerek kalmaz diyorlar. Saha ile anketler birbirini tamamlar. Eğer anketle saha örtüşmüyorsa o ankette bir sorun vardı. Bizde anket açıklanır. Reel olur ve en kötüsü ile en iyisi açıklanır. Bizim açıkladığımız en kötü anket 34-35 bandında oldu, 41 bandı da açıklandı. Döviz çok hareketlendiğinde ve yükseldiğinde sahaya fiyatlara yansıdığında anketlerde bir ara o rakamları gördük. Türkiye ekonomik modeli açıklandı ve sonraki pozitif hava ile 41’i gördük. Şu an en son açıklanan tüm anketler 40’ı geçtiğimiz yönünde. Bizde her şey net..Bugüne kadar benim görev sürecimde yaptığım anket çalışmaları, genel merkezin bize ilettiği rakamlar var. Bizim son aldığımız oy yüzde 42,5. İzmir’de yüzde 27 aldık. İnşallah 42,5’un üstüne çıkacağız Türkiye’de. İzmir’de de bunu 30 üzerinde olması beklenir ancak biz 35-36’ları göreceğiz. Bizim Cumhur İttifakı olarak İzmir’de birincilik hedefimiz var. Cumhurbaşkanımız İl Danışma Kurulu toplantımızda  ilk defa önümüze İzmir’de birincilik hedefini koydu. İzmir’de yapılan araştırmalara göre kuruluştan bugüne kadar AK Parti’ye oy verme oranı yüzde  50. Yani 100 kişiden 50’si AK Parti’ye oy vermiş. Bu hedef, bu nedenle reel bir hedef… Bunları destekleyen verilerimiz var.  Yerel idarenin performansı da ortada. Anketlerde kendileri de görüyor. Bir sıkıntı var. Ondan bu çıkışları ve telaşları. CHP'li siyasetçiler geldiler baktılar sıkıntılar var, bir takım algı operasyonuna girdiler” ifadelerini kullandı.

 
Kılıçdaroğlu'ndan Çelebi yorumu: Bu kadar savrulma olmaz!
 
Gebe ve emziren kadınlar 'plastiğe' dikkat!
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Cumhuriyetli 13 Ekim 2022 Perşembe 17:32

ya bırak bu işleri sen iyi zamanı sandıkta göreceksin.bekle bekle

Yorumu oyla      2      3  
tabela partısı 13 Ekim 2022 Perşembe 17:06

hayatınız boyunca izmirde 1. oldunuzmu? genç parti bile geçti sizi zamanında..o yuzden her projede köstek oldunuz o yuzden başkanlarımızı yargılıyosunuz..size oy yok..

Yorumu oyla      2      3  
İZMİR YERLİSİ 13 Ekim 2022 Perşembe 15:38

Sayın Sürekli o zaman lütfen pazarları dolaşın ve bunu basın ile yapın ama sosyete pazarını değil bakalım her şey yolundamı öğrenirsiniz

Yorumu oyla      5      3  
Bülent Işık 13 Ekim 2022 Perşembe 15:33

En iyi saha koşulları var tulum peyniri 150 lira.

Yorumu oyla      6      3  
... 13 Ekim 2022 Perşembe 15:03

Pandemide 3-5 maskeyi bile vatandaşa zarzor olsa bile dağıtmayı beceremediniz.İzmir,imizden ON aldınız BİR bile vermediniz.Hayal aleminde yaşıyorsunuz.

Yorumu oyla      6      3  
Ekonomi berbat durumda 13 Ekim 2022 Perşembe 14:11

22 yıl iktidarda kalmışlar; ülkeyi 2001'den daha berbat hâle getirmişler; biz düzeltiriz diyorlar. Bu hâle ben mi getirdim?

Yorumu oyla      8      3  
izmirli 13 Ekim 2022 Perşembe 13:45

oğrudur... özellikle teğmen ali çelebiyi aday gösterirseniz sizi kimse tutamaz ben bile tutamam yıldızlar tutamaz..

Yorumu oyla      4      3  
Otogar metro ne oldu? 13 Ekim 2022 Perşembe 13:28

Buca'da yıkılan cezaevi yerine yapılan skandal plan için ne diyormuş? AVM'yi olanlardan kaldırdık deyip, konut yapmak nedir! Hani millet bahçesi olacaktı?

Yorumu oyla      6      3  
Fıkralarla Türkiye 13 Ekim 2022 Perşembe 13:09

Gönül turları

Yorumu oyla      3      4  
İzmirli Barış 13 Ekim 2022 Perşembe 13:07

Sıkıntı var bakıyoruz..Sorun var çalışıyoruz..kriz var çözüyoruz.. Anavatan partisinin tarihten silinmeden önceki son söylemleriyle aynı laflar. Hayırlısı

Yorumu oyla      10      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan Çelebi yorumu: Bu kadar savrulma olmaz!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye geçiş kararını değerlendirdi.
CHP'li Kılıç'tan Bakan Nebati'ye ekonomi eleştirisi: Uyutmaya devam!
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, CHP İzmir Milletvekili ve TBMM ...
'Hedefimiz, akan kanın durmasını sağlamaktır'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili, "Hedefimiz sahadaki ...
 
DSP'li Karakülçe transfer görüşmesini anlattı: Bize iki vekil önerdi!
AK Parti’ye geçtiğini duyuran Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’ye ...
Sert eleştiriler: Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, "2022 için de bütçede faiz gideri ...
Bakan Akar, Jens Stoltenberg ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile görüşme yaptı.
 
Kalın'dan F-16 açıklaması: Olumlu bir adım
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Senatosunun F-16 satışıyla ...
Ali Babacan'dan Erdoğan'a müjde yanıtı!
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin genel merkezinde düzenlediği ...
Turhan Çömez İYİ Parti'ye katıldı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partiye katılan eski AK Partili ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva