HABERLER>POLİTİKA
30 Eylül 2018 Pazar - 12:23

AK Partili Şengül: İzmir’in bizimle olan hasreti 6 ay sonra bitecek

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “İzmir’in altyapı, ulaşım, pis koku ve otopark gibi birçok konudaki sıkıntısı, artık vatandaşı da bunalttı. İzmirli, sabırla AK Parti hizmetini bekliyor. Ama çok az kaldı, İzmir’in AK belediyeciliğe ve kaliteli hizmete olan hasreti 6 ay sonra bitecek" dedi.

AK Partili Şengül: İzmir’in bizimle olan hasreti 6 ay sonra bitecek

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, yerel seçim öncesinde hem partililere yapılmasını istediği çalışmaları anlatmak hem de talepleri yerinde dinleyerek eksikleri tespit etmek amacıyla hazırladığı program kapsamında, tam 25 ilçede danışma meclisi toplantısına katıldı. 9 gün süren yorucu maraton sırasında, belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecinde nasıl bir yol izleneceğini de anlatan Şengül, hiçbir ilçede kişiler üzerinden siyaset yapılmayacağı mesajını verdi. 

Şengül, Danışma Meclisi Toplantılarında partililerden, sosyal medyayı aktif kullanmaları da istendi. Sosyal medyada etkin olmanın önemi ve yine bu alanda nasıl bir tutum sergilenmesi gerektiğiyle ilgili bilgilendirici sunumlar yapıldı. Partililerden, sosyal medyadaki resmi hesapları da takip etmeleri istenirken, toplantı esnasında bir de deneme yapıldı.

Başkan Şengül, özçekim yaparak, bunu sosyal medya hesabında paylaştı. Partililerden de paylaşımın ne kadar görüldüğünün ve ilginin belirlenmesi için beğeni yapmaları istendi. Toplantılara partililerin gösterdiği ilgi de memnuniyet yaratırken; Beydağ, Ödemiş, Kiraz, Bayındır ve Menemen’de bugün (Pazar) yapılması planlanan toplantılar ise, olası kasırga tehlikesi nedeniyle ertelendi.

BİZE NEDEN OY VERMESİN, NEYİMİZ EKSİK
Başkan Şengül, her gittiği ilçede ayrı bir motivasyon gördüğüne dikkat çekerek, “Eğer enerjimizi kendi içimizde kısır çekişmelere harcarsak, dışarıda mücadele edecek gücümüz kalmaz. Teşkilat içerisinde huzuru, adaleti ve çalışma sistemini kuruyoruz. Koşturan, alın teri döken arkadaşımızı dışarıda bırakmayacağız. Ancak siz de her şeyden önce başarıya inanacaksınız. Sokağa inince herkes CHP’li belediyelerden şikayet ediyor, vatandaş memnun değil. O zaman niye bize oy vermesinler, bizim neyimiz eksik? Partimizin kapısı herkese açık. Gelmek isteyen herkesi partimize alın, onlara görev verin. Sokağa çıktığınızda da karşınızdaki kişinin oyunu almayı düşünmeden önce gönlünü kazanmaya gayret edin. Bunu başarırsanız zaten size oy verir. Ayrıca sadece kendi adına siyaset yapanı da aranızda barındırmayın" dedi.

6 AY SONRA...
Tüm teşkilatın belirlenen isimlerin etrafında kenetlenmesini isteyen Şengül, “İzmir’in altyapı, ulaşım, pis koku ve otopark gibi birçok konudaki sıkıntısı, artık vatandaşı da bunalttı. İzmirli, sabırla AK Parti hizmetini bekliyor. Ama çok az kaldı, İzmir’in AK belediyeciliğe ve kaliteli hizmete olan hasreti 6 ay sonra bitecek. İzmir’de herkesi kucaklayacağız” dedi.

 
Kemalpaşa'da motivasyon zamanı
 
Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu İzmir'deki evinde ölü bulundu
YORUMLAR
Toplam 23 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmirli 1 Ekim 2018 Pazartesi 20:47

seydiköylüye chp seçmeni olduğumu sana ispatlayacağım. Hodri meydan! Var mısın?

Yorumu oyla      9      5  
Sarı Çizmeli Memed'A. 1 Ekim 2018 Pazartesi 11:27

Şapkadan tavşan çıkarıyor sanki...

Yorumu oyla      9      5  
bıyıksız 1 Ekim 2018 Pazartesi 11:00

GÖZTEPE çok fena geliyor heee. İnşaallah şampiyonuz.

Yorumu oyla      10      5  
sezarın hakkı sezara 1 Ekim 2018 Pazartesi 08:41

Ülkeyi bu hale getirip ekonomiye de IMF den daha beter bir kuruluşa teslim edenlere belediye teslim etmek bana pek mantıklı gelmiyor!

Yorumu oyla      15      5  
Hamdicim 30 Eylül 2018 Pazar 21:44

Kamuda parti ve atanmışların nüfuzu arttı neden bahsediyorsunuz. Kazanmanız zorlaşıyor. Hele son dönem zamları, onu saymıyorum bile.

Yorumu oyla      19      6  
Seydiköylü 30 Eylül 2018 Pazar 18:19

CHP seçmeniymiş ama Atilla Kayayı seviyormuş, hey Allahım kurnazlık yapmayı bile beceremiyorsunuz, hadi ordan...

Yorumu oyla      20      6  
ege üni 30 Eylül 2018 Pazar 17:10

artık siz efendisiniz

Yorumu oyla      11      5  
Gürkan 30 Eylül 2018 Pazar 16:58

Kocaoğlu devam ederse yüzde 47-48' i rahat alır. Devam edebilir, 15 yıllık da tecrübesi var, yani "ustalık dönemi" ancak yeni bir aday ile yola devam edilirse daha iyi olur diye düşünüyorum. Ancak şu ana kadar da şehri heyecanlandıran bir aday da çıkmadı. Ayrıca halkın da gündeminin yerel seçimler olduğunu çok zannetmiyorum. Millet geçinme derdine düşmüş durumda. Her gün bir şeye zam geliyor. Ekim' de ne olur bakacağız. Kocaoğlu devam etmez, CHP' de doğru düzgün bir aday çıkaramaz ise bunlar bu beceriksizlik ile İzmir' i bile kaybederler. Kaybederse İzmir'de Ankara, İstanbul gibi ranta kurban gider. Ankara'da gecekonduların çoğu yıkıldı ancak çarpık yapılaşma daha da kötü bir boyut aldı. Ve artık geri dönüşü de yok. İzmir henüz bu konuda şanslı da İzmir' de de gökdelen bölgesi dışına bakanlık eli ile yüksek yapılara izin çıkıyor. Birde belediye ellerinde olsa ne olur az çok tahmin edilebilir.

Yorumu oyla      18      10  
Lombak 30 Eylül 2018 Pazar 15:45

Aziz Beyle İzmir'in kaybedileceğini sanmıyorum. Ama süründürür demiştim ya. İşte onu biraz açayım. Belediye meclisinde bıçak sırtı çoğunluk sağlanır. Muhtemelen çoğunluk olmaz koalisyon gerekir. Belki transfer gerekir. Onun yerine yeni birini koysunlar fazlasını alır. Hatta adı bir alaşım ve çağ ismi olabilir. Genel Merkezlerini seçmenleri zaten yoluna koyar seçim sonrası. Her şeye rağmen ülkede alternatifsizlik devam ediyor. Bunun aşılması lazım. Bu muhalefet bunu aşmadı aşamaz. Yerel seçimde de aşmayacak. Tayibe kızıyorlar ama Kemale uyuz oluyorlar. Bizim millet kızdığına oy verir de uyuz olduğuna oy vermez. Şu "meşhur" 1 Ekim öncesi bunları yazmak istedim.

Yorumu oyla      18      14  
degisim 30 Eylül 2018 Pazar 15:42

Sac ekilmis, biyik birakilmis, kiyafet spor tarzi yani degisim olmus bizde de cok degisim oldu artik soru soruyoruz, konusuyoruz, elestiriyoruz sebebi pazar ve market fiyatlari, Izmire hicbir sey yapilmamasi. Normal binalarda ki ofislerden bakilinca insanlarin hali gorulebiliyor plazalarda ki ofislerden gorulmuyor

Yorumu oyla      24      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Lideri ittifak stratejisini anlattı!
Belediye meclisi adaylarını 'fermuar sistemi' ile belirlemeye hazırlanan ...
MHP'den adaylara 'yeni imaj' önerisi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlığında gerçekleştirilen MHP ...
Başkan Yücel'den AK Partili o isimlere sert sözler!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Menemen’de düzenlenen ...
 
Başkan Yücel'den net talimat: Adaylık açıklayanlar bir an önce görevi bırakmalı!
İlçe başkanları toplantısının içeriğine dair konuşan İl Başkanı Yücel, ...
AK Partili Kırkpınar: 15 Temmuz üniversitelerde kürsülerde araştırılmalıdır
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, 15 Temmuz darbe ve işgal ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Can Dündar bir ajandır
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier tarafından resmi törenle karşılanan Cumhurbaşkanı ...
 
AK Partili Kaya: Kocaoğlu’nun aday olması bizim için büyük avantaj!
İzmir Milletvekili Kaya 2019 yerel seçimleri hakkında konuşurken, “Aslında ...
MHP Karşıyaka aşure dağıttı
Kültürel etkinlikleriyle göz dolduran MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Aşure ...
'2001’e göre daha ağır bir krizle karşı karşıyayız'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Abant'ta gerçekleştirilen CHP TBMM ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva