HABERLER>POLİTİKA
27 Eylül 2022 Salı - 13:52

AK Partili Kaya sosyal medya hesabını açtı, CHP'li Sındır’a ‘saha’ yanıtı verdi: Yatsıya kadar yanmadı mumu!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır’ın ‘AK Partili vekiller sahaya inemiyorlar’ eleştirisine yanıt veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “İzmir'deki CHP'li milletvekilleri sosyal medyadan paylaşım yapıyorlar ancak bir tane halkın içinde fotoğraf yok. Hepsi davet. Kemeraltı'nda yoksunuz demiş bize… Ben o an Kemeraltı’ndaydım. Ben Kamil Bey’in haline üzüldüm. Yatsıya kadar yanmadı mumu” diye konuştu.

AK Partili Kaya sosyal medya hesabını açtı, CHP li Sındır’a ‘saha’ yanıtı verdi: Yatsıya kadar yanmadı mumu!

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “AK Partililer sahaya inemiyor” çıkışının ardından hem genel hem yerel siyasette CHP-AK Parti arasında “saha tartışması” yaşanıyor.

İzmir’de ise iki il başkanının sahadan poz vererek yaptığı karşılıklı tartışma milletvekilleri arasında da sürüyor. Bu kez ise Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ile AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya karşı karşıya geldi.

26 Eylül tarihinde Sonsöz TV’nin konuğu olan CHP İzmir Milletvekili Sındır, AK Partili isimlerin sahaya çıkamadığını belirterek, “iktidar partisinin milletvekilleri, il başkanları, yöneticileri çıkamıyorlar. İsim vermek istemiyorum. Çıkamadıklarını biliyorum. Esnafın karşısına çıkamıyorlar. Gezen vekiller tanıdık esnaf, ahbabı varsa ‘geliyorum’ diyor, gidiyor çay kahve içerken sohbet ediyor oradan bir fotoğraf çekiyor. Sonra esnafı dolaştık diye paylaşıyorlar. Çıksın Kemeraltı’nda dolaşsın bir tanesi. Üzüntü duyuyorum. Bir milletvekilleri arkadaşımızın hangi partiden olursa olsun sokağa çıkamıyor olması üzüntü verici bir şey” ifadelerini kullanmıştı.

Sındır’ın sözlerine ise yine Sonsöz TV ekranlarından AK Parti İzmir Milletvekili Kaya tepki gösterdi.

BİNALİ YILDIRIM KADAR BİLE GEZMEMİŞ
Sındır’ın ‘Çıksın Kemeraltı’nda dolaşsın bir tanesi’ sözleri sırasında kendilerinin çarşıyı gezdiğini dile getiren Kaya, “Kamil Bey’in bu sözleri söylediği saatlerde biz tam da Kemeraltı'nda geziyorduk. Allah büyük işte… Sosyal medyayı eleştiriyoruz ancak iyi yanları da var. Görüyorsunuz orada/kim ne yapmış. Kemeraltı esnafını ziyaret ettik ve onlarla buluştuk, hemşerilerimizle bir araya geldik. Biz sokak sokak sorunları biliyoruz ancak onlar bilmiyorlar. Program sonrasında esnaf kardeşlerimize ‘vali beye gideceğim, esnaf sokağın tekrar trafiğe kapatılmasını istiyor, talebinizi ileteceğim’ dedim. Sayın valimize de konuyu aktaracağız. (Tabletini açarak) Kamil Okyay Sındır’a bakalım sosyal medyadan. Halkın içinde görüntüleri olduğunu sanmıyorum hiçbir CHP’linin ama yine de bakalım. 9 Eylül’de Kemeraltı'na Başbakanımız ile de girdim. Tüm basın da oradaydı. Herhalde bir tepki olsa mutlaka haber olurdu. 1 aylık süreci geçtik hala vatandaşın içinde bir paylaşımı yok. Davet programa giden bunlar. İzmir'deki CHP'li milletvekilleri sosyal medyadan paylaşım yapıyorlar ancak bir tane halkın içinde fotoğraf yok. Hepsi davet. ‘Kemeraltı'nda yoksunuz’ demiş, bize ben o an Kemeraltı’ndaydım. Halktan uzaklar, İzmirli’den uzaklar. Sayın Başbakanımız bile 9 Eylül’de İzmir’de, geldi Kemeraltı’nda da esnafla buluştu. Geçen hafta geldi akademik dönem açılışları, ödemiş, Karaburun’a gitmiş… Kamil Bey’e bakıyoruz o kadar bile yapmamış. Ben Kamil Bey'in haline üzüldüm. Yatsıya kadar yanmadı mumu” ifadelerini kullandı.

SOYER YÜZÜNDEN CHP’LİLER SOKAĞA ÇIKAMIYOR
Başkan Soyer’i hedef alan Kaya, “Tunç Soyer CHP adına İzmir'de bardağı taşıran son damladır. CHP'lileri artık sokağa çıkaracak bir hal bırakmamıştır. Boşa savunuyorlar. Zaten boş boş savunuyorlar, içleri boş. 100'üncü yılında İktisat Kongresi binası yapıyoruz ancak onlar bilmez tarihimizden kopuklukları olduğu için. CHP orayı otopark yapmıştır. Biz kültürel miras içine almasak otopark yapacaktı orayı” diye konuştu.” dedi.

 
Uzmanlar uyardı... Salda'da tehlike çanları!
 
Bakan Özer üniversitelerdeki yabancı öğrenci sayısını açıkladı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mahir 27 Eylül 2022 Salı 18:54

Yeni Fuar'ı yapmak belediyenin görevi miydi? Siz gökdelenlerle ilgilendiğiniz için belediye mecburen yaptı ve açılışına Sanayi Bakanı gelmedi.Iktisat kongresi binasından önce keşke Yeni Fuar alanını yapsaydınız.

Yorumu oyla      3      4  
Bülent Işık 27 Eylül 2022 Salı 18:50

Konak tüneli çıkışına yaptığınız yaya üst geçitini keşke Karayolları yapmasaymış bu kaçıncı tadilat?

Yorumu oyla      3      4  
SOKAK 27 Eylül 2022 Salı 14:37

Nedir bu siyasetçilerin sokak takıntısı? Dayanamadım araştırdım, Adres ve Numaralamaya İlişkin Yönetmelik sokağı; " Bir veya iki tarafına binaların sıralandığı, yayaların ve/veya araçların geçmesi için ayrılan, başı ve sonu belirli olan yol" olarak tanımlanmaktadır. Siyasiler bu sokak tanımını beğenmedilerse kavgaya gerek yok vallahi... Mecliste bu konuda bir komisyon kurarlar ve sorunu barışçı bir şekilde hallederler. Bakın biz sokakta yaşayanlar inanın sizler kadar kavga etmiyoruz vallahi. Mutlu mesut ve karşılıklı anlayışla sokaklarımız da evimize ve işimize gidip geliyoruz.

Yorumu oyla      6      5  
Hayaldi, gerçek oldu! 27 Eylül 2022 Salı 14:21

Gezince ne oluyor, onu anlamadım. Esnafı gezip, nasıl zam yaptıklarını mı anlatıyorlar? Mahalledeki fırına 36 bin lira doğalgaz faturası gelmiş. Üstüne elektrik, işçi, mazot parası derken aylık gider korkunç. Küçücük normal ekmeğin fiyatı 4 liradan başlıyor. Kaliteli bir ekmek alayım dersen fiyatlar bir anda şişiyor. Siz ne anlatıyorsunuz!

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ'dan CHP'nin raporuna tepki!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı ...
CHP’li Beko’dan 'PTT' çağrısı: Sözünüzü tutun!
PTT'nin önemli bir bölümünü teşkil eden 14 bin taşeron işçiye ayrımcılık ...
Erdoğan'dan Soyer'e bir tepki daha!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında ...
 
CHP'li Bayır hacker mağduru!
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, twitter hesabının kimliği belirsiz ...
Haluk Pekşen'in ölümüne 'ihmal' soruşturması!
Sağlık Bakanlığı, CHP eski Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in ölümüyle ...
7 milyon ekmek çöpe gidiyor!
Türkiye’nin en önemli sorunlarından birinin israf olduğunu söyleyen Cumhuriyet ...
 
Özcan: 'Benden asla bir Çelebi çıkmaz'
CHP Yüksek Disiplin Kurulu'nun hakkında bir yıl geçici ihraç kararı verdiği ...
Kılıçdaroğlu'ndan ikinci tur öncesi ilk ziyaret Babacan'a
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, altılı masa ikinci tur toplantıları ...
MHP'li Akçay: EYT defterini bir daha açılmamak üzere kapatacağız
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'dan EYT düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva