HABERLER>POLİTİKA
22 Nisan 2023 Cumartesi - 09:30

AK Partili Kaya’dan Selvitopu’na sert sözler: Masanın altına saklanıp konuşuyor!

Karabağlar’da tartışmalara neden olan kentsel dönüşüm süreci ile ilgili konuşan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleri üzerinden Karabğlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na yüklenen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Karabağlar Belediye Başkanı masanın altında saklanmış konuşuyor. Ben böyle birini görmedim. Yerel iktidar değil misin? Sana 2 mahalle için yetki vermedik mi? Niye  halletmedin? Niye bize dava açıp duruyorsun? Çok kötü CHP’li belediye başkanı gördüm ancak bu farklı bir isim” dedi.

AK Partili Kaya’dan Selvitopu’na sert sözler: Masanın altına saklanıp konuşuyor!

EGEDESONSÖZ - İzmir'de kentsel dönüşüm konusunda en çok tartışmalara sahne olan Karabağlar ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dahil olmasıyla gözler dönüşüm sürecinin geleceğine çevrildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Karabağlar’da süratle değişim ve dönüşüme ihtiyaç var. İzmir Büyükşehir Belediyesi zat-ı şahanelerinde... Niye yapmadınız? Karabağlar’ı değiştirin, dönüştürün, bir adım atın be! Oradaki insanlar insan değil mi?” sözleri ile tartışmalara yeni bir boyut kazandırmıştı.

Cumhurbaşkanının sözleri sonrası ise Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu  "Cumhurbaşkanına cevap vermek bana düşmez ama ilçemizdeki üç kentsel dönüşüm alanından ikisinin sorumluluğu Çevre Bakanlığı'nda. İzmir Büyükşehir, sorumluluğundaki dönüşümü zaten yapıyor. Cumhurbaşkanına bakanlık tarafından bilgi verilmesi lazım" yanıtını vermişti

GARİBANLA BİLE DERDİN VAR
Sonsöz TV’ye konuk olan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya Selvitopu’na tepki göstererek “Karabağlar Belediye Başkanı masanın altında saklanmış konuşuyor. Ben böyle birini görmedim. Yerel iktidar değil misin? Sana 2 mahalle için yetki vermedik mi? Niye  halletmedin? Niye bize dava açıp duruyorsun? Çok kötü CHP’li belediye başkanı gördüm ancak bu farklı bir isim. Karabağlar’ın 10 yılını heba etti insanların  canı pahasına. Allah korusun deprem gerçeği ile yaşıyoruz, ben burada çağrılar yaptım defalarca. Yapmayın bunu dedik.  Şimdi 540 hektarla ilgili dava açmayacağım diyormuş. İnsan 7 defa dava açar mı ya… Senin planını hemen bakanlık onayladı. Niye yapmadın peki? 10 senedir belediye başkanısın. TOKİ konutları vardı, 750 dar gelirli aileye konut yapılacaktı. Yakında onlarla da toplantı yapacağız. Bu şehrin belediye başkanına yakışmadı. Çok rahat gerçek dışı beyanda bulunuyor. Sen üniversiteye TOKİ’ye dava açtın. Senin garibanla bile derdin var” diye konuştu.

BU KAFA YAPISI 2024’DE İZMİR’DEN UZAKLAŞMIŞ OLACAK
Kaya açıklamasında şunları söyledi:

“Karşınıza alıp konuşmanızda gayet normal ancak iş icraat noktasına geldiğinde içinden farklı biri çıkıyor. Dava üzerine dava, engellemeler… Birebir geldiğinizde çok nezaketli ve kibar. Fakat icraat… Bambaşka biri  çıkıyor içinden. Bir tane dava için çıksın ve desin ki ‘ben bundan dolayı açtım. TOKİ’nin dar gelirlilere yaptığı projeyi engellemek için şu nedenle dava açtım’ desin. Selçuk'ta konutları yaptık ne güzel oldu. Karabağlar’dakilerin senin belediye başkanları olmasından başka ne suçu vardı? Muhittin Selvitopu belediye başkanı olmasaydı Karabağlar’daki 750 vatandaş evinden oturuyor olacaktı. Bunlara rağmen çıktı ve Cumhurbaşkanımızı yanlış yönlendiriyorlar dedi. Lütfen İzmirlinin, Karabağlarlının aklı ile alay etmesin. Muhtarlar bile artık doğalgaz ile ilgili açıklama yaptı ve doğalgazın önündeki engel Muhittin Selvitopu dedi. Kendi yapmıyor ve başkasına da yaptırmıyor. Bu kafa yapısı inşallah 2024’de İzmir’den uzaklaşmış olacak”

 
WhatsApp'tan yeni 'emoji' kararı!
 
Mehmet Murat Çalık’tan Başkan İduğ’a tam not: Bornovalılar çok şanslı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sözüm söz 22 Nisan 2023 Cumartesi 11:42

Atilla kaya önce hileden hurda dan vazgeç uzundere de yedi tepe konutlarının yakınındaki araziden milletin arsalarına bedavaya zorla çöktün sen ve gizli ortağı olduğun şirket oradan indireceğin paralar için saldırma belediyeye sana yedirmezler orayı az dürüst olun vaz geçin milletin hakkını çalmaktan

Yorumu oyla      8      3  
sokak 22 Nisan 2023 Cumartesi 11:02

Sayın KAYA bizde çok AKP belediye başkanı gördekte içerisinde bir tane iyi olanını rastlamadık. Buyurun size sizin tarzınızda cevap.

Yorumu oyla      9      3  
Masanın altından neler çıkmış 22 Nisan 2023 Cumartesi 10:20

https://www.egedesonsoz.com/haber/bakanlik-planlari-yayimlamisti-ak-partili-eski-baskanin-da-arsalari-cikti/1140578

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili İnan vatandaşlara seslendi: Türkiye'nin ilerleyişine oy verin
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Türkiye'deki ...
Bakan Koca'dan bayram ziyareti
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk bayram ziyaretini İstanbul'da Başakşehir ...
AK Partili Dağ’dan ‘Purçu’ yorumu: CHP’nin Roman samimiyesizliği !
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Biz sadece seçim zamanı Romanların ...
 
Şentop: "Enerji alanında çok büyük başka yatırımlar var"
 Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, "İnşallah ...
"Sözde soykırım, siyasi hesaplardan beslenendir!"
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "1915 olaylarını tarihi ve ...
AK Parti binasına saldıran şüpheli tutuklandı
Adana'da, AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığının depremler nedeniyle tedbiren ...
 
Bakan Akar: Teröristler kan ağlıyor!
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Terörü kaynağında yok etme" anlayışıyla ...
Bakan Soylu: Bu seçimi tarih farklı yazacak!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda, Kentsel Dönüşüm ...
Ahmet Davutoğlu'ndan Sinan Ateş paylaşımı!
Sinan Ateş cinayetini hatırlatan bir paylaşım yapan Gelecek Partisi lideri ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hepsi yaşasın anne aşkıyla!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva