HABERLER>POLİTİKA
26 Aralık 2017 Salı - 13:58

AK Partili Kaya'dan Kocaoğlu'na: Önceliği İzmir değil!

TBMM'nin tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesine dönen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sahadaki turlarına Buca ve Konak'ta başladı. Bölgedeki dükkanları tek tek ziyaret eden Kaya, bir masa etrafında buluştuğu esnafların sorunlarını dinledi.

AK Partili Kaya dan Kocaoğlu na: Önceliği İzmir değil!

Saha çalışmalarına başlar başlamaz her zaman olduğu gibi kentte acil çözüm bekleyen bütün sorunların kaynağının İzmir'deki CHP'li yerel yönetim olduğunu ifade eden Kaya, "Sorunların adresi hiçbir zaman değişmiyor. İzmir'de hizmet üretmeyen CHP'li yerel yönetimi, esnafın halinden anlamayan, vatandaşın derdinden bihaber, kentin meselelerine karşı duyarsız Büyükşehir Belediyesi'ni anlamak mümkün değil. Ancak görünen o ki, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu hizmet yerine siyaset yapmayı tercih ediyor. Maalesef Kocaoğlu'nun önceliğinin İzmir olmadığını, gündeminde başka meseleler olduğunu net bir şekilde görüyoruz. Şu sıralar partisine il başkanı aramakla meşgul. Siyasi meşgalelerinden vakit bulur da İzmir'imizin sorunlarına eğilmeyi düşünürse Buca'nın, Konak'ın sokaklarında yürüsün, esnafı dinlesin, insanlarımızın taleplerine kulak versin" dedi.

İZMİR TRAFİĞİ İÇİN BU KADAR TOPLANTI YAPMADI
Kocaoğlu'nun kentin sorunlarıyla ilgilenmediğini belirten Kaya, "İzmir'in birçok sorunu var. Kent içi trafik içinden çıkılmaz halde. İzmir'in bir yerinden bir yerine iki saatte gidilemiyor. Partisine il başkanı bulabilmek için sarf ettiği enerjinin yarısını İzmir'in trafik sorununu çözmek adına harcasaydı, kentteki trafik sorunu bu noktada olmazdı. Yıl 2017, İzmir’in hala Ulaşım Master Planı yok. Alternatif yollar, trafiğin yoğun olduğu saatlere ilişkin bir planlama ve koordinasyon konusunda ne bir proje ne de bir çalışma var. Ama CHP’li Sayın Kocaoğlu, bir aydır CHP’nin il başkanını belirlemek adına on tane toplantı yaptı. Ancak İzmir’in acil çözüm bekleyen trafik sorunu adına attığı somut bir adım maalesef yok. İzmirli hemşerilerimizin gündemi trafik, Kocaoğlu’nun gündemi CHP il kongresi. İzmir'in tüm sorunları çözülmüş, kentte hiçbir sıkıntı yokmuş gibi, çıkıp siyaset peşinde koşmak Büyükşehir Belediye Başkanı'nın yapacağı bir iş değildir. Bırakın o işleri başkaları yapsın. Siz asli işlerinizi yapın." şeklinde konuştu.

KENDİ PARTİSİNİN MİLLETVEKİLLERİ DE GERÇEĞİ GÖRDÜ
Beraberinde AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım ile esnafları gezen Kaya, İzmir'de yaşayan herkesin durumun farkında olduğunu ancak bir tek Belediye Başkanı Kocaoğlu'nun haberi yokmuş gibi davrandığını belirtti. Kocaoğlu'nun sanki asli işlerini çok iyi yapıyormuş gibi siyaset peşinde koşmasına bir anlam veremediğini ifade eden Kaya, CHP'li bazı İzmir Milletvekillerinin de gerçeği gördüğünü söyledi.

Kaya, "Milletvekillerinden bir arkadaşımız ne diyor, 'Aziz Kocaoğlu ayrışmayı, nefreti ve kini üretti. Sevgi, saygı, kardeşlik ve huzuru tüketti' Bakın bunu söyleyen CHP'li bir Milletvekili. Yine bu arkadaşımız, ‘Mazereti var demiş benim için. Herhangi bir mazeretim yok. Kendisine herhangi bir mazeret de belirtmedim' diyor. Buradan da gördüğümüz üzere, Sayın Kocaoğlu sadece İzmirlilere değil, kendi partisinin Milletvekillerine dahi gerçek dışı söylemlerde bulunmaktadır. Yine bir başka CHP İzmir Milletvekili açıklama yapıyor, kendisini siyaset yapmamaya, parti işlerine karışmamaya davet ediyor. Bütün bunlar bize bir gerçeği gösteriyor. İzmir'de şu anda kentin sorunlarını değil partisinin sorunlarını çözmek için çaba gösteren, İzmirli hemşehrilerimizin gündeminden uzak bir CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı vardır" dedi.

Konak’taki programının ardından Buca’ya geçen Kaya, Buca’da Hürriyet, Güven, İnkılap, Efeler ve Akıncılar Mahalle Muhtarlıklarını ziyaret etti. Kaya’ya Buca’daki programlarında AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan da eşlik etti.

 
Bu da oldu! Katil zanlısı için kampanya!
 
CHP İzmir'den KHK'lı kadroya tepki
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Poyraz 27 Aralık 2017 Çarşamba 11:21

Egekent evka 3 arası metro hattı yapılsın.Mümkünse evka 2 eşrefpaşa arasına da metro hattı yapılsın.Nalan rumuzlu yorumcu siz ancak megakent dediğiniz şehirlere gitmeyen insanları izmir megaköy diye kandırirsıniz.Ankara Eskişehir arasını tren ile 22 sene önce 12 saatte gitmiştim hala 12 saat.Türkiye de hızlı tren ortalama 150 km hız yaparken bu Japonya'da 600 kilometre.

Yorumu oyla      12      5  
Komedi 27 Aralık 2017 Çarşamba 10:59

2017 basinda korfez gecişinin sozde temeli atiliyordu.

Yorumu oyla      11      5  
27 Aralık 2017 Çarşamba 08:58

Aziz Kocaoğlu özellikle kuzeyde ulaşıma darbe vurdu. Koskoca Egekent'in ulaşımını sekteye uğratan bir adamdan Belediye başkanı olmaz. Hem modern yapılaşmayı destekleyeceksiniz. Hemde ulaşımını baltalayacaksınız. Böyle birşey dünyada yok. Suyunu kendi ısıttı.

Yorumu oyla      13      6  
Kaygılı 27 Aralık 2017 Çarşamba 00:08

Siz ülkenin geldiği durumun açıklamasını yapın sayın vekil çıkan khk ların kimlere yarar veya memlekete nasıl zarar getirdiğinin hesabını veremeyeceksiniz.Kimi kandırıyorsunuz.

Yorumu oyla      11      5  
Nalan 26 Aralık 2017 Salı 21:58

İzmir megaköy dür

Yorumu oyla      11      6  
Sayın vekil 26 Aralık 2017 Salı 20:32

Bırakın belediye ile uğraşmayı sizin karneniz; Tuik enflasyon düşük çıksın diye enflasyon sepetinde gıda maddeleri ve alkolsüz içeceklerin ağırlığını düşürdü bamya pahalı diye sepetten çıkardı yerine bazı insanların hayatında bir kez bile almadığı stor perdeyi ekledi.İşsizliğin hesabını düşük çıksın diye yeni formülle hesap etmeye başladı buna rağmen her ikiside çift haneli rakamda.Büyüme rakamı; üretime dayalı büyümede insanların refahı artar ithalata dayalı büyümede birkaç ithalatçı büyür.Düğün bayramla sırbistandan et getirdiniz 29 tl‘ye satılıyor sırbistanda kasapta parekende o et kaç para biliyormusunuz? Hayat pahalılığı milletin canına okudu hala duymuyorsunuz.Yunanlılar Ege‘de adacıklara işgal ediyor iktidardan tık yok.İhracat arttı diye bayram ilan ediliyor ithalat uzaya varmış tek kelime yok.Dış açık zaten anılmıyor.Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını zamanın il başkanı çizdi Ak Parti yıllardır bu konuda oy kaybediyor sesini çıkaran yok.Müşteri velinimetimdir diyen anket şirketleri, kendi düzenleri bozulmasın diye yayın yapan yazılı ve görsel basın, her akşam program program dolaşıp Ak Partiyi savunuyormuş gibi yapan akademisyen ve hukukçuların dilinde dava gönlünde ve gözünde siyaset sayesinde gelecek makam.Kısacası ekonomik yönden milletin hali perişan, şimdi tercih sizin 2019‘da milletin.

Yorumu oyla      11      5  
İYİ 26 Aralık 2017 Salı 20:09

iç savaşın eşiğine getirdiniz ülkeyi sayın vekil hala çerle çöple siyaset yapıosunuz izmirde

Yorumu oyla      12      5  
Yunus çalık 26 Aralık 2017 Salı 19:34

Sayın Atilla Kaya gerçekten sizleri tebrikediyorum ayrıca Hamza Dağ ve Keremali sürekli vekillerimizide tebrik ediyorum.seçildiğiniz günden beri üçünüzde sürekli sahadasınız eski vekilleri mumla arıyorduk.dıger üç vekil herhalde başka ilden seçildiler.ama lütfen bıyıklarınızı kesiniz hiç birinize yakışmıyor.

Yorumu oyla      11      7  
volkan 26 Aralık 2017 Salı 17:50

ustasindan öğrenip izmirde satmaya kalkiyor akli sira izmirde sokmez bu hizipcilik izmiri aziz elbette sutten cikmis ak kasik degil de siz soz verilen ama yapılmayan projeleri soleyin

Yorumu oyla      12      5  
Bülent ışık 26 Aralık 2017 Salı 17:43

Başbakan Aziz Kocaoğlu esnafın halinden anlamıyormuş.Kemeraltında son üç ayda kapanan 2500 dükkanın sorumlusuda o.Ankara'da havaalanina toplu ulaşım aracı ile gitmek 11 lira.İstanbul'da 6 lira.üstelik indirimli bilette yok.İzmir de havaalanı tam 2.60 indirimli 1.50 lira.Sürekli bunu yazıyorum ama ne yanıt ne de çözüm var.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Foça'da yeni başkan Saraçoğlu
CHP Foça İlçe Kadın Kolları'nın tek liste ile gidilen olağan kongresinde ...
MHP 81 ilde 'cumhur ittifakını' anlatacak
MHP yönetimi tarafından, 2018 yılı mart ayındaki büyük kongre öncesinde ...
CHP İzmir’de gündem il kongresi… İbre Başkan Güven’den yana dönüyor!
Örgüt 7 Ocak’taki il kongresine kilitlenirken Başkan Kocaoğlu’nun hamleleri ...
 
Adalet Bakanı'ndan KHK için yeni açıklama
Bakanı Gül, 696 sayılı KHK'nın 121. maddesiyle ilgili tartışmalara yönelik açıklama yaptı.
MHP'li vekilden 'KHK' çıkışı: '12 Eylül'e dönüş'
MHP Milletvekili Atila Kaya, KHK ile getirilen tek tip kıyafet için, '12 ...
AK Parti’den Kemalpaşa zirvesi 
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican il yönetimini Kemalpaşa’da topladı. ...
 
AK Partili Dağ açıkladı: İzmir'de bekçilerin göreve başlayacağı tarih belli oldu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Bayraklı İlçesi’ndeki ...
Başkanlardan flaş kurultay kararı: Oy kullanmayacaklar
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı öncülüğünde bir araya gelen belediye ...
Kocaoğlu vekillerle toplanmıştı...İki vekil ateş püskürdü!
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun milletvekilleriyle gerçekleştirdiği ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yükselen trend; Ucuzluk
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İş ahlakı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir tatlı huzur almaya geldik ‘Göztepe’den!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva