HABERLER>POLİTİKA
15 Mart 2024 Cuma - 13:52

AK Partili İnan'dan CHP'li Özel'e 'yaşam tarzı mesajı' tepkisi: Aciz siyasetçi!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP'li Özgür Özel'in yaşam tarzına müdahale tartışması üzerinden AK Parti'yi hedef almasıyla ilgili olarak "Bayatladı o tartışma. Siyaseten bir yeteneği olmayan kişilerin ve aciz siyasetçilerin argümanı oldu. İstanbul ve Ankara'yı yönettik. İnsanlar AK Partiyi biliyor. En genç milletvekiliyim ben. Genç kimliğim ile siyaset yapıyorum. Ne olur bu bayatlamış, bizi korku iklimine sürüklemek isteyen istismarcılara prim vermeyin. Size yazıklar olsun, bizim üzerimizden korku pompalayıp destek aldınız" dedi.

AK Partili İnan dan CHP li Özel e  yaşam tarzı mesajı  tepkisi: Aciz siyasetçi!

EGEDESONSÖZ - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, SONSÖZ TV'de Gazeteci Fatih Yapar'ın sorularını yanıtladı. İnan, yaklaşan yerel seçimlere ve kente dair açıklamalarda bulundu.

'İZMİR TRAFİKTE NİRNAVA'YI YAŞIYOR'
İzmir'de trafik sorunu olduğunu belirten İnan, Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'ın Körfez Tüp Geçit Projesi'nin önemine vurgu yaparak, "İzmir'de çok yoğun bir trafik çilesi var. Bu çileden dolayı olumsuz anlamda etkileniyor ve nirvanayı yaşıyoruz. Son 25 senedir bu çileyi bitirmek için hiçbir çözüm ortaya koyamadı. Biz 2018'de bir irada ortaya koyduk. Körfez Tüp Geçişi ihale aşamasına gelmişti. Tüm raporlar bitmişti. O yıldan bu yıla dağlar kadar fark var. O zamanki takoz anlayış buna engel oldu. Büyükşehir adayımız inadımız murat dedi. Bu projenin arkasındayız. Büyükşehir ve merkezi hükümet kaynakları ile birlikte büyük bir kararlıkla hayata geçireceğiz. Projemizin arkasındayız. En büyük projeleri biz yaptık. İzmir bu hizmeti hak ediyor. Belediyeyi alırsak en büyük engellerden biri kalkacak. Adayımız seçildiği ilk günden itibaren bu projenin arkasında olacak. Biz de milletvekili ve merkezi hükümet olarak büyük bir çaba ortaya koyacağız. Karşıyaka Stadı da aynı şekilde. Gürsel Aksel, Mustafa Denizli statları kullanımda. Takoz siyaset anlayışı Karşıyakalıları bir dönem mağdur etti. Şehrimize yapılan en büyük kötülüklerden biri oldu aynı şekilde Tüp Geçit'e engel olmak" dedi.

'ÖZEL TARİHİ BİR İTİRAFTA BULUNDU'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir ziyaretleri esnasında yaptığı bir konuşmada, "Evden çıktık 25 dakika sonra buradaydık. Manisa'nın İzmir'e en yakın noktasında oturuyorum. 25 dakikalık mesafedeyim. Buradaki katılımcıların pek çoğu buradan ayrılıp evine giderken benden daha çok zaman harcayacaklar" ifadelerini kullandı. Özel'in ifadelerini 'itiraf' olarak nitelendiren İnan, şunları söyledi:

Benim babam kısa bir süre Manisa'da esnaflık yaptı. Tünel olmadan önce bu yolun çilesinin çok iyi bilirim. Karda yağmurda olan çileler, kamyon kazalarını, öğrencilerin korkularını çok iyi hatırlarım. İzmir-Manisa'nın arasında 1 saat olmasını beklerdim. Babamı geceleri beklerdik. Bugün çok uzun bir emek sonucunda Sabuncubeli Tüneli'ni hizmete açtık. Çok emek harcadık bu tünel için. İzmir-Manisa arasını 20 dakikaya düşürdük. İzmir'den Manisa'ya gidenler için gitmek daha kolay şehir içinden bir yere gitmekten ziyade. Balçova'dan Karşıyaka'ya gitmek daha uzun sürüyor. Manisa'ya daha kolay ulaşılıyor diye biz zaten anlatıyorduk. Özgür Özel duygularımıza tercüme oldu, teşekkür ederiz. Tarihi bir itirafta bulundu. Trafik İzmirlilerin çilesi. Birinci dilden yıllarca yönetmiş oldukları şehirde bu durumu deşifre ettiler. 31 Mart'ta bu trafik çilesini bitirecek tüm projelerimizi uygulayacağız. Özel de biz bunları uyguladıktan sonra bizi övmeye devam eder.

'HAMZA DAĞ'A CİDDİ BİR SEVGİ SELİ VAR'
Anket sonuçlarında manipülasyon olduğunu iddia eden İnan, Dağ'a karşı sokaklarda sevgi seli olduğunu belirterek saha çalışmaları hakkında, "14 Mayıs'ta bu anket işlerine bakmayı bitirdim. Anketlerde ciddi manipülasyonlar oldu. İzmirlilerin nabzını iyi tutuyoruz, sokak sokak biliyoruz ve geziyoruz. Bugün Hamza Bey ile ilgili ciddi bir teveccüh ve sevgi seli var. Pozitif havayı görüyoruz. Hamza Bey ile ilgili ciddi bir heyecan var. Bütün adaylarımızla ciddi bir gönül var vatandaşların. Belediyecilik noktasında defteri kapatalım diyor insanlar. İzmir'de tüm güzellikler var, tek bir şey eksik; belediyecilik eksik. Çözümün Hamza Bey olduğu ile ilgili tam bir uzlaşma var. Eleştiri yapabilirsiniz ama bir kere olsa dahi fırsat verin. Çocuklarımızın geleceği için. İlk bir senede kronik sıkıntıları çözelim diyoruz. 12 senelik vekillik sürecince tüm sorunlara dertlenen, kentin kronik sıkıntıları ile ilgilenen bir tecrübesi olması en büyük avantajımız. 31 Mart'ta bir sonuç çıkacak. İzmirlerin tarihi uzlaşmaya verecekleri destekleri öngörüyoruz. Kimseyi dışlamadan eser siyasetine başlamak istiyoruz. Öteki İzmir diye tabir edilen yerlerde hizmet destanı yazmak istiyoruz. Bu samimi duyguları anlatınca güzel bir duygu yakaladık. Gayretli bir süreç ortaya koydu adayımız. Heyecanlı duruşu yalnız bırakmayarak destekleyeceklerdir. Gelin bir dönem şans verin ve eser siyaseti dönemini başlatalım" dedi.

LOGO ELEŞTİRİLERİNE YANIT: HAMZA DAĞ DEMEK AK PARTİ DEMEK
Dağ'ın kampanya sürecinde partisinin logosunu kullanmamasına yönelik gelen eleştirilere yanıt veren İnan, "Hamza Dağ demek AK Parti demek. Bunu bilmeyen yok. Güçlü bir kampanya ortaya koydu ve partiler üzeri insanları kucaklıyor. Veli Ağbaba da rozeti çıkardım diyor Malatya'da. Buna saygı duymak gerekir. Biz vatandaşlara daha fazla nasıl ulaşabiliriz ona bakıyoruz. Hamza Dağ'ı herkes tanıyor. Tüm ilçeleri kucaklamak istiyoruz. Dışlamak bizim kitabımızda yok. Kararlılığımızın en güzel göstergesi kampanyası. 31 Mart'ta herkesi kucakladığımız sonuçları göreceğiz" ifadelerini kullandı.

'İZMİR'DE CHP İSTİKRAR SAĞLAYAMADI'
Anket sonuçlarına göre vatandaşların Dağ'a karşı güveni olmasına rağmen partisinden dolayı oy vermeyeceklerini belirtmeleri üzerine İnan, "İzmir'de CHP hiçbir zaman istikrar sağlayamadı. Sürekli aday değiştirdiler. Burada hangi istikrar çıkar. Hangi çözüm iradesi çıkar? İzmirli hemşehrilerimiz size kredi ve destek verdiler. Belediyecilik AK Parti'nin işi biliyoruz diyor zaten vatandaş, CHP'ye duydukları bağlılık ile oy verdiklerini söylüyorlar ama kentimiz artık yoruldu. Bu konuda artık AK Parti belediyeciliğini İzmirliler arzuluyor. Hamza Dağ'ın bütünleşmesi de var. Güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Sürekli aday değiştiren, CHP'lilerin duygularını istismar eden bir anlayış var. Neden bu kadar aday ithal ettiler? Kendi ilçelerinde oy kullanamayacak adaylar var. İzmir demokrasi dersi verecek bu seçimde. Çeşitli dayatmalar ile kongredeki talan savaşlarını, eş başkanlıkları İzmir'e taşıyorlar. Biz burada hizmet belediyeciliği istiyoruz. Önceki dönemde böyle bir şey yoktu. Yerele sirayet etmiyordu. CHP içindeki kavgalar yüzünden kentimiz enerji kaybına uğramasın. İlçede, büyükşehirde kazanıp hükümet ile birlikte üçlü olsun güçlü diyoruz" değerlendirmelerinde bulundu.

'YAŞAM TARZI TARTIŞMASI BAYATLADI, ACİZ SİYASETÇİLERİN ARGÜMANI OLDU'
AK Parti'nin İzmir'de seçilmesi halinde yaşam tarzına müdahale edeceği yönünde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den gelen eleştirilere yanıt veren İnan, şunları söyledi:

Bayatladı o tartışma. Siyaseten bir yeteneği olmayan kişilerin ve aciz siyasetçilerin argümanı oldu. İstanbul ve Ankara'yı yönettik. İnsanlar AK Partiyi biliyor. En genç milletvekiliyim ben. Genç kimliğim ile siyaset yapıyorum. Ne olur bu bayatlamış, bizi korku iklimine sürüklemek isteyen istismarcılara prim vermeyin. Size yazıklar olsun, bizim üzerimizden korku pompalayıp destek aldınız. Yönettiniz ama ne kattınız kente? Bu tarz bayatlamış tartışmaları sürdürdüler. Türkiye'nin en modern dönemini yaşattık. Bu konuda gençlerin sosyalleşmesi, üniversitelere kadar tüm icraatlarımızı vatandaşlarımız biliyor. İzmirliler bu sözlere prim vermeyecek. Aciz siyaset ile çeşitli başarılar elde etmiş olabilirler ama kente bir şey katmadılar.

 
Ehliyetsiz sürücüyü tekmeleyen polise soruşturma
 
Uraz bebek ve ablası Karya davasında karar!
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mehmet 16 Mart 2024 Cumartesi 11:34

LÜTFEN GENÇLERE TAHAMMÜLSÜZLÜK GÖSTERMEYİNİZ BIRAKIN ONLARDA DEMOKRASİ HAKLARINI KULLANSINLAR KULVARDA ONLARADAYER VERİNİZ

Yorumu oyla      0      0  
TC misafir 16 Mart 2024 Cumartesi 01:36

2002 yılından beri ülkeyi yönetiyorsunuz neyinizi deneyeceğiz dolar olmuş 32 TL, akaryakıt uçmuş, emekli ve asgari ücretli perişan.

Yorumu oyla      2      1  
15 Mart 2024 Cuma 20:43

Sürekli mağdur edebiyatı yapanlar sıktı artık diyor.

Yorumu oyla      3      1  
Şerafettin Zeyrek 15 Mart 2024 Cuma 20:27

Anası bu çocuğu uyar. OĞLUM de HER GÜN ULU ORTADA OLDUK OLMADIK ŞEYLER KONUŞULMAZ de. iNSANLARI SIKMA VE YORMA de.

Yorumu oyla      5      3  
Vandetta 15 Mart 2024 Cuma 17:43

Çoluk çocuk hemde vasıfsız olanları inerse sahaya olacağı bu.. Ne konultuğunu idrak ediyor, ne de konuştuğunun ne olduğunu biliyor. Göze girme hamleleri bunlar siyasette tutunmaya çalışma.. Hamaset ile siyaset yürümez, yürürse işte olacağı Türkiyenin şimdiki ekonomik durumu gibi olur..

Yorumu oyla      11      2  
MURTAZA ERGEN 15 Mart 2024 Cuma 17:21

Sayın İNAN'a galiba partisi AKP'de laf geçiremiyor. Susması konusunda eminim uyarılmıştır ama... Bunu ergenlik çağında çocuğu olan anne ve babalar çok iyi bilir.

Yorumu oyla      7      2  
Hacı Duymaz 15 Mart 2024 Cuma 17:08

İzmir nasıl taliban bir terör örgütü değildir arkasında dimdilk duracağız diyen akp ye oy verir. Talibanın din adı altında kafa kestiği insanları diri diri yaktığı sokağa kadını tek dahi çıkarmadığı herşeyin baskı ve zorbalık olduğu bir zihniyette kalkıp seçim öncesi akp bunu nasıl söyleyebilir. Sonra da kalkıp izmirde diyeceksin biz yaşam tarzına müdahale etmeyecez

Yorumu oyla      9      3  
Sabriİzmir 15 Mart 2024 Cuma 17:03

Sıktın artık sen de..

Yorumu oyla      9      3  
vatandaş 15 Mart 2024 Cuma 16:47

Logosuz Siyasetçi olurmu yav?

Yorumu oyla      5      2  
LAMBA NERDE 15 Mart 2024 Cuma 16:21

LAMBA NERDE LAMBA

Yorumu oyla      7      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan Gazze çağrısı!
Dışişleri Bakanı Fidan, Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Üçlü Dışişleri Bakanları ...
CHP’nin Buca adayı Duman: İttifakı gönüllerinizde kurduk!
CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman "Biz ittifakı sizin gönüllerinizle kurduk" dedi.
Cumhur'un Torbalı adayı Çağlar: Nisan gelecek yüzler gülecek!
AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, saha programlarına ...
 
Kırgöz’e İsmetpaşa Mahallesi’nde coşkulu karşılama
Dikili Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi yeni dönem Belediye ...
CHP Adayı Ünsal Karşıyaka Çarşı’da esnafla buluştu: Ortak akılla yöneteceğiz
CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, İzmir’in en büyük ...
CHP adayı Tugay ‘itirazım yok’ dedi: Özgür Özel kadın aday istiyor!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, “Özgür başkan ...
 
Bayraklı adayı Önal'dan anlamlı ziyaret!
CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, Şehit Ümit Boz ve Şehit ...
CHP Bornova adayı Eşki: Koordinatörlük sistemi derhal kalkacak!
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, Bornova’nın çehresini değiştirecek ...
CHP adayı Balkan’dan Karantina Adası çıkışı: UNESCO Listesi'ne alınması için çalışacağız
Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva