HABERLER>POLİTİKA
14 Mayıs 2022 Cumartesi - 11:44

AK Partili Dağ'dan samimi sözler... 'İzmir'de siyaset çok eğlenceli!'

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, konuk olduğu televizyon programında İzmir'e ve kendi özel hayatına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

AK Partili Dağ dan samimi sözler...  İzmir de siyaset çok eğlenceli!

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, TV100 kanalında Deniz Tural'ın 'Yerinde Siyaset' programına konuk oldu. Bergama'da başlayıp, Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda son bulan programda, Tural ile birlikte gezen Dağ, önemli değerlendirmelerde bulundu.

Bergama esnafını ziyaret eden Dağ ve Türel, vatandaşla bir araya geldi. Burada Bergama özeline ilişkin açıklamalarda bulunan Dağ, "Bergama'yı 2019 kazandık. Millet Bahçesi projesini hayata geçirmek için gayret sarf ediyoruz. İhalesi yapıldı. Çevreyolu projesinin ödenekle alakalı takiplerini yapıyoruz. BESBAŞ da en önem verdiğimiz işlerden biri. Sıkı takipteyiz. BESBAŞ ile birlikle bu bölgenin istihdam sorunu kalmayacak" dedi.

'HANIMIM, HATUNUM' DİYORUM
Siyasi hayatına 25-26 yaşlarında AK Parti bünyesinde başladığını ifade eden Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde siyasi kariyerini sürdürdüğünü söyledi. Eşiyle görücü usulü tanıştığını aktaran Dağ, kayınbabasının evliliğinde vesile olduğunu açıkladı. Dağ, "Sevgi, aşk ve muhabbeti hanımımla yaşıyorum. Ben ona eş demiyorum, hanımım, hatunum diyorum. O benden üstün o yüzden eşim demiyorum... Evde kararları hanım yürütüyor, biz de ona bolca destek veriyoruz" diye konuştu.

İZMİR'DE SİYASET ÇOK EĞLENCELİ
İzmir'de siyaset yapmanın nasıl bir his olduğunu paylaşan Dağ, "Ben İzmir'de yaşadığım için, burada siyaset ve yaşam çok zevkli. Bildiğim, tanıdığım bir şehir. Ne isteğini, ne istemediğini iyi biliyoruz kentin. AK Parti olarak İzmir'de siyaset yapmak zor değil, diyalog kuramayacağım insan yok. İdeolojik olarak siyasete bakan insanlar Türkiye'nin her yerinde var. Tüm siyasi partilerde var. İzmir'de rakip sayısı fazla olabilir ama bu bizim siyaset yapmamıza engel değil. Muhalefet ısrarla gerginlik var dese de insan ilişkilerinde eskiye nazaran daha iyi bir durumdayız. İzmir'de sorun yaşamıyoruz. İzmir'de yaşam ve siyaset çok eğlenceli" dedi ve telefon numarasını siyasete girdiğinden beri değiştirmediğini söyleyerek, "Cevap veremediğim aramalara mutlaka dönüş yapıyoruz. Vatandaşımızın talebi olduğunda gerekli yardımda bulunuyoruz. 2002'de almıştım numaramı, aynısı duruyor" dedi.

İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ BAHSETTİM AMA...
Savcılık, hakimlik sınavının mülakatında elenmesi hakkında konuşan Dağ, "Çok az kişi kazanabiliyordu bu sınavı, mülakatta olmadı. Mülakatta sorulara bakınca herhangi bir şeye bağlamamak mümkün değil... 'Bana layikliği içinden geldiği gibi anlat' sorularına muhattap olduk... Benim babamın cami görevlisi olduğu biliniyordu... İçimden geldiği gibi ben de bahsettim ama olmadı. Üzülmedim mi, üzüldüm... Daha sonra avukat olarak devam ettim. Allah çalışana yardım ediyor, ben bunu kendi hayatımda bolca gördüm" ifadelerini kullandı.

Bergama yöresine özgü halıda ilmik atan Dağ, ardından "Çemberimde gül oya" şarkısını seslendirdi."Siyaset mi daha zor, halı dokumak mı daha zor" sorusuna yanıt veren Dağ, "Siyaset daha zor... Siyasette düğüm daha çok olur... Sorunlardan kaçmayacaksın, üstüne üstüne gideceksin, parçalayıp dağıtırsın... Onun için de düğümlerden ve sorunlardan kaçmamak gerekir... Ailede çok büyük problem yaşamadık, siyasette çok büyük sorunlar yaşadığımız için olabilir... Bizim sorunlarımız daha çok toplumun sorunları... Pandemi, arz talep dengesi, lojistik sektöründeki sorunlar, şehirlerdeki sorunlar konusunda çaba sarf ediyoruz. 'Amaan kardeşim' dediğinizde sorunlar gitmiyor... Evde de hanımımla beraber çözüyoruz sorunları" diye konuştu.

DEZENFORMASYON ORTAYA ATTILAR
Ardından Türel ile birlikte Alsancak Mustafa Denizli Stadı'na maç izlemeye giden Dağ, stadın inşaa sürecindeki eleştiriler hakkında konuşarak, "Buradaki stat yıkılınca İzmir'deki yerel muhalefet AVM yapılacağını iddia etti. Biz ısrarla stat yapacağımız söyledik ama onlar yalan siyasetiyle dezenformasyon ortaya attılar. Biz bu stadın İzmir'e kazandırılmasında elimizden geleni yaptık. Gürsel Aksel stadı için de ciddi bir efor sarf ettik. Bir Karşıyaka stadı kaldı... Alsancak Stadı'nda maç izlemekten büyük bir keyif alırdım, gençliğimden beri" dedi.

 
Mazhar Zorlu kabri başında anıldı
 
DSP'li iki ilçe başkanı son anda vazgeçti... CHP İzmir'de rozet töreni
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akşener: Asgari ücret güncellenmelidir
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karaman'daki programının ardından ...
SADAT'a: Burası terörist yetiştiren bir kurum!
İstanbul'da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ...
Sosyal medya yasasında sona gelindi!
Sosyal medya ve dezenformasyon düzenlemesiyle ilgili çalışmada sona gelindi. ...
 
Çavuşoğlu NATO'daki mevkidaşları ile görüşecek
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 14-15 Mayıs'ta gerçekleştirilecek NATO ...
DEVA Partili Gürcan yeniden tutuklandı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın tahliyesine itirazı üzerine hakkında ...
Kılıçdaroğlu: Özgür iradeleriyle göndereceğiz!
Diplomasi ve Siyaset Akademisi’nde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ...
 
Aralarında il başkanı da var… DSP’deki istifacılar CHP’ye geçti!
DSP’de bir dönem İl Başkanı olarak görev yapan Ramazan Solmaz ile birlikte ...
AK Partili Dağ'dan Kaftancıoğlu çıkışı: CHP'nin mantığında sadece kaos var!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kaftancıoğlu kararını değerlendirerek, ...
Erdoğan'dan, Finlandiya'nın adımına ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliği konusunda olumlu ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva