HABERLER>POLİTİKA
26 Mayıs 2023 Cuma - 14:26

AK Partili Dağ’dan muhalefete sert gönderme: Bunlar daha iyi günleriniz!

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Hemşehri Dernekleri Kadın Buluşması’nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ‘’ PKK terör örgütü birilerinin hakkını hukukunu savunmak için çıkartılmış bir örgüt değildir. ‘Terör örgütü elebaşlarını serbest bırakacağım.’ diyenler, siyaseten bedel ödedikleri gibi tarihte de bedelini ödeyecekler.  Bu ülkenin insanların değerlerine aykırı siyasete devam ederseniz bunlar daha iyi günleriniz.’ dedi.

AK Partili Dağ’dan muhalefete sert gönderme: Bunlar daha iyi günleriniz!

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Hemşehri Dernekleri Kadın Buluşması’na, İl Kadın Kolları Dilek Yıldız Büykdağ ev sahipliğinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Şebnem Bursalı ve hemşehri derneklerinden çok sayıda kadın katıldı.

BU ÜLKENİN İNSANLARIN DEĞERLERİNE AYKIRI SİYASETE DEVAM EDERSENİZ BUNLAR DAHA İYİ GÜNLERİNİZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yaptığı konuşmada, ‘’PKK terör örgütü birilerinin hakkını hukukunu savunmak için çıkartılmış bir örgüt değildir. ‘Terör örgütü elebaşlarını serbest bırakacağım.’ diyenler, siyaseten bedel ödedikleri gibi tarihte de bedelini ödeyecekler.  Pazar günü kaybettiğinizle kalmayacak bu iş. Milleti bu kadar mağdur ettiniz, korkuttunuz bunun bedelini siyaseten de tarih önünde de hukuk önünde de ödeyecekler. HDP’nin yapmış olduğu siyaseti de biliyorum. Burada oy veren HDP’li seçmenlerin tamamı LGBT’ye karşı ama siz yöneticiler LGBT sözcülüğü yapıyorsunuz. HDP’ye oy veren seçmenin kahir ekseriyeti sözde Ermeni soykırımı yalanının savsata olduğuna inanıyor ama siz çıkmışsınız bu ülkeye ‘Ermeni soykırımı savsatasını’ tanıyın diyorsunuz. 1915’te Birinci Dünya Savaşı ortamında yaşanan hadise Kürtler ve Ermeniler arasında yaşanan hadise siz kimin tarafını tutuyorsunuz? Seçmen görmüyor mu görüyor.  Bu ülkenin insanların değerlerine aykırı siyasete devam ederseniz bunlar daha iyi günleriniz. Bu milletten şamar yemeye devam edersiniz. Birileri gibi Diyarbakır’da başka Trabzon’da başka konuşmuyoruz. Çünkü haklıyız doğruyu görüyoruz, doğruyu söylüyoruz.’’ 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN, KADINLARA HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA İMKAN VERMEYE GAYRET ETMİŞTİR
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, konuşmasını şu şekilde sürdürdü, ‘’ ‘Bu millet bizi anlamıyor’ demiyoruz, ‘bu millet bizi bilmiyor, bilemiyor.’ demiyoruz veya millete hakaret etmiyoruz. Birilerinin 14 Mayıs’ta çıkan neticeden sonra depremzedelere başlayarak millete hakaret ettikleri gibi bizim öyle bir gündemimiz olmadı olamaz.  Kadınlar üzerinden bir propaganda yapma gayretleri vardı, biz onlara karşı hiçbir laf söylemiyoruz. Sadece İzmir’deki 2 milletvekilimizi gösteriyoruz diyoruz ki; ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, siz kadınlar üzerinden bize bir şey söylemeyi bırakın. CHP’liler kendilerine bu konuda ne kadar temsiliyet verdiler nasıl bu noktada adım attılar ona baksınlar. AK Parti kadın hareketidir. Recep Tayyip Erdoğan, kadınlara her zamankinden daha fazla imkan vermeye gayret etmiştir.”

SANDIĞA GİTME VE SAHİP ÇIKMA ÇAĞRISI
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hayata geçirdiklerimizde kadını hem istihdamda hem siyasette hem eğitimde hem de ticaret hayatında önemli kıldık. Bazıları kadınlar üzerinden algı yaparken, biz AK Parti olarak hep kadının arkasında olduk, aileyi güçlendirdik.’’ dedi. AK Partili Ceyda Çankırı Bölünmez, konuşmasının sonunda pazar günü yapılacak seçimler için sandığa gitme ve sahip çıkma çağrısında bulundu.

YENİ DÖNEMDE DAHA DA GÜÇLÜ OLACAĞIZ
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı da ‘’40 günden fazladır, seçim çalışmaları için sahalardayız. Bazen yorulduğumuzu hissediyoruz ama vatandaşlarla kucaklaştığımızda, onlarla bir araya geldiğimizde yorgunluğumuzu unutuyoruz. Daha önce bir gazeteci olarak bazı sorun ve talepleri bir yerlere ulaştırmak için bir köprü görevi görmüştük, şimdi de siyasette bunu yapacağız. 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da seçtirerek yeni dönemde daha da güçlü olacağız.’’ İfadelerini kullandı.

50 ilin dernek yöneticilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu söyleyen AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, ‘’AK Parti olarak her zaman kadının yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

 
Tarımsal destekleme ödemesi bugün yapılacak
 
AK Parti’den Soyer’e Balçova Arsa Mağduru planı çıkışı: Yanında dolandırıcı var!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
VfV 26 Mayıs 2023 Cuma 17:25

Yalan söylerken insanın yüzü kızarır ama bunlarda yok. Öyle bir açıklamanın olmadığını sen de biliyorsun ve düpedüz yalan söylüyorsun. Bir de bunlar iyi günleriniz diye tehdit ediyorsun.

Yorumu oyla      2      3  
26 Mayıs 2023 Cuma 17:18

Tabi güzel günlerimiz seçimden sonra göreceğiz pahalılığı vergileri herşeye tekrardan zamları göreceğiz Güzel söylemiş iyi günleriniz diye

Yorumu oyla      2      3  
26 Mayıs 2023 Cuma 17:08

Bu ülkenin insanlarının değerlerine siz karar veremezsiniz. Yine halkı tehdit etmekten başka bir şey çıkmıyor ağzınızdan.

Yorumu oyla      2      3  
Ya sabır! 26 Mayıs 2023 Cuma 16:45

Terör terör baydı artık.

Yorumu oyla      2      3  
Lombak 26 Mayıs 2023 Cuma 14:49

Hep diyorum. 2. turdan sonra, AKP baskın yerel seçime gitmeli diye ama...

Yorumu oyla      5      8  
SOKAK_28 mayıs 26 Mayıs 2023 Cuma 14:43

Sayın DAĞ'ın dili ve üslubuna şaşıran var mı? Cevabı duyar gibiyim... Tabi ki hayır. Bu dil ve üslup onların normali oldu artık. Bunu geçelim. Ama sayın BURSALI'dan bir ricam var. Kadın konusunda HÜDAR'ın ne düşündüğünü acaba yeni seçilen HÜDAPAR'lı vekillere sordu mu?. Eğer sormadıysa hemen şimdi telefonla sorup cevabını bizimle paylaşırsa çok seviniriz.

Yorumu oyla      9      4  
.. 26 Mayıs 2023 Cuma 14:35

Daha iyi günleriniz derken bile CHP ye Muhalefete ve oy veren millete bir TEHDİT etme durumu var. Asıl siz göreceksiniz ve yargılanacaksınız.

Yorumu oyla      10      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İntegral Araştırma'dan çarpıcı İzmir sonuçları… İşte Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nun oy oranı!
İntegral Araştırma Şirketi Koordinatörü, Gazeteci Ümit Yaldız, yaptıkları ...
AK Partili Yıldırım'dan 'fahiş kira' mesajı: İzmir'de bunu gündemden çıkaracağız!
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, denetime daha çok zaman ayıracaklarını ...
AK Parti İzmir’de mazbata günü… 28’inci dönem vekilleri göreve başladı!
AK Parti İzmir İl 28’nci dönem Milletvekilleri mazbatalarını teslim aldı. ...
 
MHP İzmir’den ‘ülkücü kanat önderleri’ toplantısına sert tepki!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığından ‘Ülkücü Kanaat ...
AK Partili Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na ‘SMS’ göndermesi: Sizi dolandırmaya çalışanlara inanmayınız!
CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ...
Pazarcı esnafla İmamoğlu arasında tartışma
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir pazar esnafı ...
 
AK Partili Kaya: CHP’li seçmen Kılıçdaroğlu’ndan kurtulmak istiyor!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “CHP’li seçmen kardeşlerim, ...
İmamoğlu'ndan montaj video tepkisi: Ayıp, utanın!
İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, FOX TV'de ...
'28 Mayıs'ı bir şölene çevirmek istiyoruz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "28 Mayıs'ı acılarımızdan ders aldığımız, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva