HABERLER>POLİTİKA
26 Kasım 2022 Cumartesi - 18:02

AK Partili Dağ'dan muhalefete: Ne kaptan belli ne rota!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir'deki toplantıda muhalefeti hedef aldı.

AK Partili Dağ dan muhalefete: Ne kaptan belli ne rota!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, dünyada enerjinin öneminin daha da artacağını, enerjide bağımsız olan ülkelerin "kendi yüzyıllarını" inşa edeceği bir dönemin yaşanacağını bildirdi.

Hamza Dağ, partisinin Karşıyaka İlçe Başkanlığınca Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nde düzenlenen, "Türkiye Yüzyılında Ben De Varım - Karşıyaka Üye Katılım Töreni"ne katıldı.

AK Parti'nin kuruluşundan sonra, "Bundan sonra Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak." dediklerini aktaran Dağ, şimdi ise "Cumhuriyetin yeni yüzyılında dünyada hiçbir şey eskisi olmayacak." dediklerini ifade etti.

"Türkiye yüzyılı" için adımları atmaya devam ettiklerini ifade eden Dağ, şöyle konuştu:

"TOGG ile ilk adımı hayata geçirdik. Hepimizin hayali, derdiydi. 29 Ekim'de fabrikadan ilk çıkışı hayata geçirdik. Geçen hafta Artvin'de Yusufeli Barajı'nı hayata geçirdik. Gelecek enerjinin önemli olacağı, enerjide bağımsız olan ülkelerin kendi yüzyıllarını inşa edeceği dönemdir. O yüzden enerji ile ilgili sorununuzu çözemezseniz, dışa bağımlı olursanız bugün milli geliriniz 20 bin dolar da olsa kışın ortasında Rusya'ya, Azerbaycan'a, başka ülkelere bağlı kalırsınız. Ondan sonra da vatandaşlarınızı soba kurmaya mecbur edersiniz. Şu anda Batı'nın içinde olduğu durum budur. Avrupa'nın içinde olduğu durum budur. Milli gelirin ne olursa olsun, bu kışı, soğuğu vatandaşın nasıl geçirecek diye düşünmek zorunda kalırsın."

Cumhurbaşkanlığı seçimine gidileceğini anımsatan Dağ, iki gemiden birinde rotanın ve kaptanının belliyken diğerinde ne kaptanın ne de rotanın belli olduğunu kaydetti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise "Türkiye yüzyılı" konusunda, tüm kesimlerden olumlu dönüşler aldıklarını vurguladı.

AK Parti'ye İzmir'de bu yıl 65 bin 246 yeni üye katılımının olduğunu vurgulayan Sürekli, teşkilatın çalışmasıyla ilk yerel seçimlerde tüm belediyeleri alacaklarına inandığını ifade etti.

Programa, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti Karşıya İlçe Başkanı Didem Keseli ve çok sayıda partili katıldı.

Konuşmaların ardından partiye katılanlara rozetleri takıldı.

 
Arkas Spor, Develi Belediye Spor'u rahat geçti!
 
CHP'li Torun'dan açıklama: Soylu millî güvenlik sorunu!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Az Bilmiş 28 Kasım 2022 Pazartesi 11:11

Sayın Gurkan bey yorumunuzu okudum. Evet Az Bilmiş diye yazdım. Çok Bilmiş yazarsam o zaman herkese sayğısızlık olur. Bak Japonlar oturdukları türübünü temizliyorlar, bizdekiler Göztepe maçında akla hayale gelmedik performans sergilediler. Buradan yav he he de cevap vereyim. Bizim devletimiz aşağı yukarı 100 yaşında. Her 10 yılda bir büyük İHTİLÂLLER yapmışlar. Birde birçok küçük sayılmayan İHTİLÂLLER olmuş. Bunların sorumlusu dış güçlerin içimizdeki uzantılarla iş tutmasıdır. Atatürk'' ten (büyük işler yapmıştır.) sonra İnönü, Atatürk'' ü sırtından hancerlemiş her yeri bozmuş dağıtmış. Zarar vermiş. Fetö 1960 lardan itibaren dış güçlerle iş tutmuş. Bizler bunların açısını şimdilerde çekiyoruz. AK Parti'' ye bile çok el ense çektiler. Ak Parti 22 senede çoKKKK iş yaptı. CHP ve İYİ dış güçlerden ayar alıyor. Çok tutarsız davranıyorlar. Yerli ve milli olmak lazım. Kalın salıcakla. Gürkan sen ve ben buraya yorum yazıyoruz ya IBAN verelim de her ay sana ve bana para atsınlar. EMOJİ kıyamıyorum.

Yorumu oyla      2      3  
Gürkan 27 Kasım 2022 Pazar 13:13

altta dünyada da kriz var, her yerde pahalılık var diyen, dünyadan bihaber arkadaşım; bak bakalım Amerika'daki fiyatlar, alım gücü neymiş. Marketi gezen de AKP'li teknoloji editörü Hakkı Alkan. Daha ilk ürün 85 inç Sony TV, bir asgari ücretli tek maaşıyla alabiliyor. Bizde o TV'ler 50-60 bin bandında. Oral-B "ikili" makine-fırça 70 dolar. Videoyu izle de ne, neymiş sende şaşır. Videoyu çeken AKP'li Hakkı da şaşırmış. Enflasyon patlamış, bu arkadaş tren yapıldı diye masal anlatıyor. Hayat pahalılığından, zamlardan hükümet sorumlu değil ama su zammından belediye sorumlu-suçlu. Kafaya bak! Bu sitede yıllardır yorum yazarım, bu kişi kadar saçmalayanı daha önce görmedim. İsim hakkını veriyor.

Yorumu oyla      3      3  
Beyin Bedava 27 Kasım 2022 Pazar 11:31

Temel gıda fiyatları lüks oldu yorumuna, hızlı tren yapıldı cevabı vermek.

Yorumu oyla      3      3  
Yav He He 27 Kasım 2022 Pazar 11:03

Az bilmiş, sen dalga mı geçiyorsun? Son 5 yıldır enflasyon sürekli artıyor. 5 yıldır pandemi mi var? Az biliyorsan git bak da gel. Organik yumurta neden almayayım? Pazardan ne olduğu belli olmayan, ilaçlı yumurtalarla sana mutlulukla dilerim. Neden çiçek yağı tüketeyim? Ucuz, dandik mal tüketmeyi kabullenmek sizde genel kabul mu? Bu fiyatlar neden tek bizde aşırı artıyor? Git bakayım Almanya'da, Amerika'da fiyatlar, alım gücü ne? Avrupa'da meşhur marka zincirlerinde 15 euro olan kazaklar bizde 500 liradan başlıyor. 1500 dolarlık telefon bizde 50 bin üzeri satılıyor. Amerika'da arkadaşım daha yeni 350 bin dolara müstakil ev aldı, sen hikaye anlatmaya devam et! Türkiye'de 350 bin "birime" müstakil evin bahçesini alamazsın. Suya zam geliyor demişsin. Pandemi var, normal değil mi? Ha ha ha ... az biliyorsan, git dünyada neler oluyor, fiyatlar ne bak da burada her yerde kriz var yalanını savun.

Yorumu oyla      3      3  
Az Bilmiş 26 Kasım 2022 Cumartesi 23:55

Yav He He sana yazıyorum. Dikkatlice oku. Biliyorsunuz dünyada PANDEMİ (Korona) yaşandı. Dolu dolu 2 yıl sürdü. Üretim ve dağıtım zinciri bozuldu. İnsanlar eve kapandığı için arz ve talep dengesi bozuldu. Dünyada enerji kırizi baş gösterdi. Tabii ki bunun bizlere yansıması kötü oldu. Bende pazardan bir koli yumurtayı 65 TL den satın aldım. Bende en son 5 LT yağı 400 TL den aldım. Organik yumurta pahalı diyorsun. Alma kardeşim. Zaten o yumurtaların adı organik. Sertifikası olsa bile alma. Benim tanıdığım birisi bana dedi ki pazardan yumurta alıyorum, samana yatırıyorum organik diye satıyorum alan alıyor dediydi. Sende bu rakamları HÜKÜMETE bağlıyorsun. Haksızlık yapıyorsun. Şaka gibi olan aslında sensin. Sen tabii istiyorsun hayat ucuz olsun. Ben de istiyorum ama, dünyada varsa öyle bir yer söyle de bize kabul edeçeklerse gidelim. Buraya yaz. Ben okurum. Bak o kullandığın cep telefonunun elektriği için ERDOĞAN Artvin''de baraj yaptı ve açtı. Şimdi su tutacak. Türkiye'' nin her tarafına bölünmüş yollar yaptıler. Hızlı Tren yaptılar. 20 yılda yapılanları yazsam telefonumun şarzı biter. Sizler hizmete taktir etsenize. Sen istiyorsun hava bedava, su bedava, otobüs bedava yan gel yat istiyorsunuz. Yok öyle bir DÜNYA. İzmir Büyükşehir Belediyesi her ay suya zam yapıyor onada iki çift laf etsene. Bu kadar yeter.

Yorumu oyla      3      7  
Yav He He 26 Kasım 2022 Cumartesi 18:27

ülkede peynir, süt, yumurta, et gibi temel besinler lüks olmuş, beyefendiler hikaye anlatıyorlar. Yaz başında 10'lu organik yumurta 24 liraydı; şimdi 50 lira. Normal yumurtalar bile pahalı ki çoğu kokuyor. Makarna, baklagiller, yağ gibi ürünlerin de fiyatları inanılmaz seviyelere çıkmış durumda. 100 litre zeytinyağı 10 bin lirayı geçiyor. Şaka gibi!

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Sınırlar güvenli hale gelecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da toplu açılış töreninde konuştu.
DP Lideri Uysal Aydın'da rakam verdi: Yüzde 65'in itirazı var!
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye'nin tarihi kavşağa ...
Kaya Menderes'te CHP'ye yüklendi: AK Parti gidince yetim kaldı!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes'te gerçekleştirdiği ...
 
3 yılda 74 belediyeye 88 terör soruşturması
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2019-2022 arasında 74 belediyede terörle ...
CHP'li Sertel'den 'basın kartı' çıkışı!
Vütçe görüşmelerinin komisyon süreci sonlanırken komisyonda konuşan CHP ...
2023 bütçesi komisyondan geçti!
2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2021 Yılı Merkezi Yönetim ...
 
Mısır ile normalleşme mesajı: Saygı çerçevesinde sürmektedir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Mısır'la ilişkilerin normalleşmesine ...
'Teröristleri bu bölgelerden temizlemeliyiz'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Irak'tan ülkemize saldırılar oluyor, ...
TBMM Komisyonu'nda 'Noel baba' tartışması
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Cumhurbaşkanlığı bütçesinin görüşmeleri ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva