HABERLER>POLİTİKA
13 Şubat 2017 Pazartesi - 15:27

AK Partili Dağ’dan CHP’li Bayır’ın o sözlerine sert tepki!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili, CHP İzmir’in referandum startını verdiği toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan CHP İzmir Milletvekili Bayır’ı eleştirdi.

AK Partili Dağ’dan CHP’li Bayır’ın o sözlerine sert tepki!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP'nin İzmir'de referandum çalışmalarının startını verdiği toplantıda kürsüden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'a yazılı açıklamayla tepki gösterdi.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın, partisinin İzmir’de ki referandum startı toplantısında yapmış olduğu konuşmaya cevap veren AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ; "Ne zaman tam CHP normalleşiyor, milletin değerleri ile uğraşmaktan vazgeçiyor desek,  sandığı görür görmez CHP eski alışkanlıklarına geri dönüyor ve yine milletin değerlerine hakaret etmekten kendini alıkoyamıyor” dedi.

DAĞ: GÖRÜNÜR OLMAYA ÇALIŞMASIN

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Pensilvanya’daki terörist başı ile aynı dili kullanarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretler eden ve yönetim sistemi değişikliği üzerinden hilafetin geleceğini zanneden arkadaş eminiz ki daha hilafet kelimesinin anlamını dahi bilmiyor. Burada kendisine tavsiyemiz bu tür gündemde olmayan kavramlar üzerinden görünür olmaya çalışmasın, bunlar modası geçmiş ve milletin her defasında çok ağır cevaplar verdiği söylemlerdir. Milletin inançlarını aşağılamak ve inancı çerçevesinde yaşayanları örümcek kafalı olarak akıllarınca küçük görmek sadece ama sadece bu kişilerin kendi kalitelerini ortaya koyar. Milletimiz bu kalitenin de çok iyi farkındadır. Bunun içinde bu üstten bakan, insanları yaşam tarzı, inancı ve kültürü üzerinden küçük gören zihniyeti 70 yıldır iktidar yapmıyor. CHP’li vekiller, milleti küçük gören, aşağılayan, örümcek kafalı zavallılar olarak gördükçe bu CHP bir 70 sene daha iktidar olamayacatır. Çünkü bu millet kendisine yapılanları hiçbir zaman unutmaz.  Sandık fobisine sahip olan CHP’li vekillerin korkarım ki bu önümüzdeki 2 ay boyunca bu saçmalıklarına daha çok şahit olacağız. Ancak 16 Nisan akşamı inşallah bu zihniyetin ilelebet tarih olacağı, yepyeni güçlü bir Türkiye’yi inşa etme yolunda tarihi bir yönetim sistemi değişimini hep birlikte yaşayacağız."

BAYIR NE DEMİŞTİ?

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır toplantıda yaptığı konuşmada,  “94 yıl önce 7 düvele baş kaldıran Atatürk ve silah arkadaşları bize bu Cumhuriyeti emanet bıraktı. Bu Cumhuriyeti yıktırmaya Müsaade edecek misiniz! O boyu uzun eli uzun dili uzun adamın halife olmasına izin verecek misiniz? İşte İzmir işte CHP... Referandum sürecinde teknik ve taktik olarak yapmamız gerekenler var. Eski bir il başkanınız olarak sizlerden bir tek şey istiyorum. Bu seçim normal bir seçim değil. Bu seçimin 5 yıl sonra tekrarı yok. Cumhuriyetçiler ve Cumhuriyet karşıtları. Ya Cumhuriyet'ten vazgeçeceksiniz ya da Atatürk'ün aydın çizgisinden devam edeceksiniz” demişti.

 
Kahraman Polis’in şehit düştüğü yere mezar taşı kondu
 
Depremlerin gölgesindeki kentte ürküten görüntü!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ali Osman 14 Şubat 2017 Salı 00:07

Sayın başkanlar referandum sonucu yüzde 54 Hayır çıkacak.Sayın Bahçeli genel başkanlığı bırakacak.Ülkemiz istikrara kavuşacak.Herşey Hayırlı olacak.Ne olursa olsun ülkemiz için Hayırlısı olsun.

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: DEAŞ Müslümanların yüz karasıdır
Bahreyn’de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “DEAŞ’in İslamla uzaktan yakından ...
İzmir’in tek MHP’li belediye başkanı referandum için ne dedi?
Aliağa Belediye Başkanı Acar, resmi start alan referandum sürecine ilişkin, ...
Hakan Fidan’dan sürpriz ziyaret
MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın, istihbarat alanındaki işbirliğini ele almak ...
 
AK Parti Karşıyaka'da göçmen buluşması
İzmir Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami ...
Seçim takvimi 3 gün içinde açıklanacak!
YSK Başkanı Sadi Güven, seçim takviminin 16 Şubat'tan önce yayımlayacağını bildirdi.
Çıray’dan ‘Balkan Buluşması’nda referandum mesajları
Balkan Dernekleri Federasyonu’nun İzmir Buca’da yaptığı toplantısına katılan ...
 
‘Kartacalı Hannibal’ CHP’ye ilham kaynağı oldu!
Referandum öncesi özel radyo ve televizyonlar için YSK ilkelerine uyma ...
Türkeş’ten çarpıcı mesaj: Ele güvenen…
Türkeş, anayasa değişikliği referandumuyla ilgili, "Ele güvenen yarı yolda ...
'Cumhuriyet Gönüllüleri'nden referandum için coşkulu çalışma
İzmir'in Çeşme İlçesi'nde 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva