HABERLER>POLİTİKA
12 Şubat 2013 Salı - 20:49

AK Parti Karşıyaka’dan Çalışkan’a kontra!

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Düzovalılar, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan’ın AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli’yi hedef alan açıklamalarını “Suçluluk psikolojisi içinde yapılmış yersiz ve mesnetsiz açıklamalardır” diye değerlendirdi.

AK Parti Karşıyaka’dan Çalışkan’a kontra!

İZMİR - AK Parti Karşıyaka Yerel Yönetimler Başkanı Hakan Düzovalılar, Karşıyaka Belediyesi’nin bir ‘çözüm üretme’ makamı olduğunu unutarak hareket ettiğini ifade etti.
 
Düzovalılar, “Sayın Çalışkan, Şemikler Mahallesi 6304 ve 6305 sokağın İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yetki sorumluluğunda olduğunu ve müdahale etme gibi bir yasal zorunlulukları olmadığını ifade ederken, bulundukları makamın ‘çözüm üretme’ makamı olduğunu unutmaktadır. Kendilerine oy veren halkı ‘bana ne, Büyükşehir halletsin’ mantığıyla çaresiz bırakmaktadır. Sel baskınlarının olduğu gün Şemikler’de İlçe Başkanımız Kerem Ali Sürekli’nin ve 2 başkan yardımcısının saatlerce vatandaşa yardım için çabalaması, Başkanımızın Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi olmasından değil; çaresiz vatandaşa sırtını dönmeyen bir anlayışa sahip olmasındandır” dedi.
 
“KARŞIYAKALI’NIN CEBİNDEN ÇIKAN HER KURUŞUN TAKİPÇİSİYİZ”
Belediyenin sosyal tesisler açmasına karşı olmadığını, ancak bu tesisler açılırken maksadı aşılarak gereksiz yere bir çok işletme açılmaması gerektiğinin altını çizen Düzovalılar, “Karşıyakalının boş yere cebinden çıkacak her kuruşun takipçisiyiz” dedi. Düzovalılar, “Her zaman söylediğimiz gibi belediyenin sosyal tesisler açmasına karşı değiliz. Ancak bu tesisler amacını aşmamalıdır. Bu tesislerde olup bitenler, kar – zarar dengeleri, esnafa verilen zarar ve Karşıyaka halkının cebinden boş yere çıkacak her kuruşun takipçisiyiz” dedi.
 
“ÇARŞI’DA ÇİFTE STANDART MI VAR?”
Düzovalılar açıklamasına şu ifadelerle devam etti: “Sayın Durak’ın Karşıyaka çarşısında ‘3-5 esnaf’ diye tabir ettiği, çevik kuvvet eşliğinde biber gazı sıkılarak mallarına el konulan manavlar ve balıkçılardır. Yürüme alanlarında, sınırlarının dışına taşan esnafın verdiği rahatsızlığın sonlandırılmasını biz de destekliyoruz. Ama Karşıyaka çarşısının bazı bölgelerindeki ‘bazı’ esnafların yıllardır çarşıyı işgal etmelerine neden aynı tepkilerin verilmediğini merak ediyoruz. Neden tüm uyarılara rağmen sebze reyonları yolların ortasında duran hipermarket yetkililerini özel davetle toplantıya çağırıp, yaptıkları işgallere son vermelerini çay kahve eşliğinde rica ediyorsunuz da küçük esnafa çevik kuvvet eşliğinde biber gazlı müdahalede bulunuyorsunuz? Tüm esnafa eşit mesafede misiniz? Sarı çizgileri bir standarda göre mi, esnafın ‘kim’ olduğuna göre mi çiziyorsunuz?”

“ALLAH BAŞKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”
“Sayın Çalışkan’ın “Allah AK Parti İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli’yi başımızdan eksik etmesin” sözlerine katılıyor, siyaseti her zaman etik çizgilerde yapan, siyasi rakibinin zor durumunu siyaset malzemesi yapmayan, yaptırmayan bir ilçe başkanını, Allah hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin. Sayın Çalışkan AK Parti İlçe başkanları toplantısında kimin eleştiri alıp almadığı gibi düzmece ve saçma sapan iddiaları bıraksın da ; önce kendi mensubu olduğu partinin İl Başkanı Ali Engin’in söylediği ‘Karşıyaka’da Belediye kaynakları kullanılarak CHP delegeleri dizayn ediliyor’ sözünün hesabını Karşıyaka halkına versin.  Belediye kaynakları CHP İlçe Kongreleri için mi kullanılıyor? İddia makamı ben değilim. CHP İzmir İl Başkanı. CHP Grup Başkanı Necat Yılmaz’ın ‘Bu sudur kardeşim. Bir damla yer bulsa akar gider. Bir kentte su birikiyor diye yaygara yapmaya gerek yok’ açıklamasına cevap verme gereği duymuyor, Karşıyaka halkının takdirine bırakıyorum.”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MUSTAFA YILDIRIM 13 Şubat 2013 Çarşamba 11:36

HAKANCIĞIM SENİNLE İFTİHAR EDİYORUM BANA RAHMETLİYİ HATIRLATTIN BU KURURU BİZE YAŞTTIĞIN İÇİN SANA BINLERCE TEŞEKKÜR EDERİM GEREKLİ CEVAPLARI VERMİŞİN

Yorumu oyla      14      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykal 3 yıl sonra kürsüde: O konuşmanın tam metni
CHP Eski Lideri, Meclis’te yapılan kapalı oturumda herkesi ve her şeyi ...
Baykal’ın toplantısında kamera şoku!
TBMM'de bugün "olmaz" denilen bir gelişme yaşandı; CHP'nin basına kapalı ...
Erdoğan’a: Saygun'u ziyareti bizden özür!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Başbakan'ın Ergin Saygun'u ziyareti bizden ...
 
Ve Baykal 3 yıl sonra kürsüde: İdeolojik muhtıra!
CHP Eski Lideri üç yıl aradan sonra Meclis’te vekillere seslendi. Anayasa ...
Başbakan’dan ücretsiz ulaşım müjdesi
Başbakan Erdoğan, şehitlerin, gazilerin, çocuk, anne ve babalarının artık ...
“Elinde çiçeklerle Silivri'ye koşabilir”
MHP Lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın emekli Orgeneral Ergin Saygun'u ...
 
“Avrupa'da dikkati çeken iki lider var”
AB Bakanı Egemen Bağış, ''Son dönemde Avrupa'da dikkati çeken iki lider ...
Milli Anayasa Forumu'ndan yarımada mesaisi
Milli Anayasa Forumu(MAF) haftasonu yarımada mesaisi yaptı. Karaburun ...
‘Türban’da AK Parti ve BDP birliği!
Kamuda 'Türban'ı serbest bırakacağı iddia edilen 'liyakat' maddesinde uzlaştılar.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva