HABERLER>POLİTİKA
18 Ekim 2015 Pazar - 12:02

AK Parti adayı Sürekli: Terör bizleri bölmeyi başaramaz

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Bergama İlçe teşkilatının verdiği kahvaltı programına katılan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, din görevlileriyle bir araya geldi. Din görevlileriyle sohbet eden Sürekli, aynı zamanda son günlerde yaşanan hain saldırıların gerçekleştiği terör olaylarında birlik beraberliğin öneminin altını çizerek “Terör bizleri bölmek istiyor. Kardeşi kardeşe vurdurtmak, aramızdaki beraberliği bozmak istiyor, Lakin bizler inadına el ele verip onlara bunları başaramayacaklarını göstermeliyiz. Bizler terörün üstesin geleceğiz, kararımızda tek bir şüphemiz yoktur” dedi.

AK Parti adayı Sürekli: Terör bizleri bölmeyi başaramaz

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle Bergama ilçe teşkilatının verdiği kahvaltı programına katıldı. Din görevlileriyle bir araya gelerek sohbet eden Sürekli, notlarını almayı ihmal etmedi. Din görevlilerinin toplumda önemli görev teşkil ettiklerini vurgulayan Sürekli, çalışanlardan genel bilgi aldı. Sohbetine devam eden vekil adayı özellikle son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek birlik beraberliğinde önemine değindi. Sürekli, “Camiler ve din görevlileri haftasında sizlerle bir arada olmaktan büyük onur duyuyorum. Camilerimiz, din görevlilerimiz çok önemli… Sizler toplumda çok önemli bir görev inşa ediyorsunuz. Sizlerin taleplerini, sıkıntılarını dinledim, not aldım. Bu konuda gereken her şeyi yapmaya hazır olduğumuzdan şüpheniz olmasın. Esas değinmek istediğim konulardan biride,  son günlerde gündemde yer alan ve adını dahi anmak istemediğimiz, lakin asla duyarsız kalmamamız gereken terör olayları var. Bugün burada bir partili olarak değil, İzmir Milletvekili olarak konuşuyorum. Siyasi görüşleriniz ne olursa olsun, biz birlikte yola çıkar güçlü olursak işte o zaman terörü yeneriz. Terör bizleri bölmek istiyor. Kardeşi kardeşe vurdurtmak, aramızdaki beraberliği bozmak istiyor, Lakin bizler inadına el ele verip onlara bunları başaramayacaklarını göstermeliyiz. Bizler terörün üstesin geleceğiz, kararımızda tek bir şüphemiz yoktur” dedi.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLARAK AYRIŞMAMALIYIZ
Din görevlileriyle sohbetine devam eden Sürekli, “Terör konusu hepimizin yüreğini dağlıyor. Bölücü terör örgütüyle kırk yıldır mücadele içerisindeyiz. İnişli, çıkışlı olan mücadeleler var. Son dört yılda bu mücadelelerde belli bir mesafe kaydetmiştik. Ancak terör örgütü ve bu hainliğe sırtını dayayanlar son iki ayda yaşananları sabote ettiler. Ve ne yazık ki toplumumuzda terör olayları sonucunu hayatını kaybeden vatandaşlarımızın arasında bile ayrım yapanlar var. Bu böyle olmamalı… Türkiye Cumhuriyeti olarak ayrışmamalıyız. Ben bu süreçte şehit olan askerlerimize, güvenlik güçlerimize ve bu hain saldırılarda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Cenabı Haktan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Henüz yaralı olan ve tedavi süreci devam eden vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Geçtiğimiz cumartesi günü Ankara’da yaşanan hain saldırılar sonucunu hayatını kaybeden vatandaşımızın sayısını üzülerek söylüyorum, 102 oldu. Her birinin acısını yüreğimde yaşıyorum. Rabbimden her birine rahmet diliyorum. Allah ülkemize bir daha böyle acı günler yaşatmasın” şeklinde konuştu.
 

 
22 soruda Türkiye’de nükleer enerji gerçeği
 
Oktay Vural'ın 'kaplumbağa'lı seçim kampanyası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kapıcılardan CHP adayı Atila Sertel’e sürpriz!
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili ...
AK Parti adayı Kaya: Seçimin kazananı milletimiz olacak
Sahada seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge ...
MHP adayı Senem Kılıç: Aldığımız her oyla...
Seçim çalışmalarına Menderes ilçesinde devam eden MHP İzmir 1'inci Bölge ...
 
AK Parti adayı Yıldırım: İdeolojik kaygıları bırakıp...
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım İzmirlilerin katılımı ...
İzmir’de MHP ile AK Parti arasında seçim TIR'ı gerginliği
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buca İlçe Başkanlığı'nın, seçim çalışması ...
‘AK Parti’nin Fuat Avnisi’nden İzmir oranı!
AK Parti’ye yakın ve AK Parti içindeki kulis bilgilerini sıklıkla aktaran ...
 
Davutoğlu'ndan öğretmenler ve engellilere müjde
Başbakan Davutoğlu, öğretmenler ve engellilere atama müjdesi verdi.
Dikili’de ‘Şafak Pavey’ krizi: MHP’den sert tepki
Gençlik merkezine CHP Milletvekili Şafak Pavey’in adının verilmesi ilçeyi ...
Bakan Işık'tan yerli otomobil açıklaması
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yerli otomobilin üretiminin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva