HABERLER>GÜNCEL
14 Ocak 2012 Cumartesi - 10:02

Kocaoğlu-Susam kavgasında mutlu son: Barıştılar!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile CHP Milletvekili Mehmet Ali Susam’ın 12 Haziran seçimlerinden iki gün önce Havagazı Fabrikası’ndaki toplantıda kameralar önündeki kavgası tatlıya bağlandı.

Kocaoğlu-Susam kavgasında mutlu son: Barıştılar!

FATİH YAPAR-CAN ÖZLÜ-EGEDESONSÖZ - Başkan Aziz Kocaoğlu ile CHP Milletvekili Mehmet Ali Susam, araya giren ve süreci yumuşatan gazetecilerin de katkısıyla yemekli bir toplantıda buluştu.
İzmir’de bir otelde gerçekleştirilen yemekli barış zirvesine sadece ‘davet edilen’ gazeteciler katıldı. Toplantıda önceden hazırlanmış bir metnin Başkan Kocaoğlu tarafından okunduğu, Susam’dan ‘özür’ dileyen metnin ardından ikilinin yaklaşık 10 aylık dargınlığa son verdiği açıklandı.
Barış ortamının sağlanmasının ardından Susam tarafından Kocaoğlu aleyhine açılan 20 bin liralık tazminat davasının da önümüzdeki günlerde geri çekileceği öğrenildi.

Kocaoğlu-Susam kavgası!
 


GAZETECİLER O ANA TANIKLIK ETTİ
Başkan Kocaoğlu ile Mehmet Ali Susam’ın İzmir’deki barış yemeğine başta Milliyet Ege Yayın Koordinatörü Hamdi Türkmen olmak üzere Milliyet Ege Yazarı Erol Yaraş, Ege TV Genel Müdürü Mehmet Karabel, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, DHA Temsilcisi İlyas Özgüven, Posta Ege Temsilcisi Bülent Zarif, Habertürk Gazetesi Genel Koordinatörü ve Ege Bölge Temsilcisi Osman Gençer katıldı. Susam ve Kocaoğlu’nun avukatlarının da hazır bulunduğu görüşmede açılan tazminat davasının geri çekileceğine ilişkin mutabakat da sağlandı.

Yemekli zirveye gidişi sırasında Egedesonsöz'ün sorularını yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Arkadaşlarla yemekli bir toplantı için buraya geldik. Onlarla hem yemek yiyeceğiz hem de dertleşeceğiz" dedi. Milletvekili Mehmet Ali Susam da, yemekli zirvede dostlar ile buluşacağını söyledi. Susam ve Kocaoğlu otele ayrı ayrı girdi.

KOCAOĞLU ÖZÜR DİLEDİ
Yaklaşık 2,5 saat süren yemekli toplantıda konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu’nun Milletvekili Susam’dan özür dilediği öğrenildi. Kocaoğlu’nun toplantıda, “Bu yemeği düzenleyen ve organizasyonu yapanlara teşekkür ediyorum. Sayın Susam da olgunluk göstererek buraya geldi ve bizimle birlikte oldu. Daha önce yaşanan ve kamuoyuna da yansıyan olay nedeniyle söylediklerimden dolayı Sayın Susam’dan af diliyorum. Kendisinden özür dilerim” dediği öğrenildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 27 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Atilla Kamar 15 Ocak 2012 Pazar 20:07

Bucalı 35 Ben ismimi yazıyorum. Dürüstsen ve iddialı isen saklanma İsminden korkma ve utanma...

Yorumu oyla      11      5  
Bucalı - 35 15 Ocak 2012 Pazar 12:03

atilla kamar sana sadece gülüyorum hemde katılarak...ben parayıda tanıyorum miktarınıda biliyorum..sende bilmek istiyorsan eğer susamı buca halkına bi sor ve yargılandığı davalara bir bak tamam mı ? hariçten gazel okuma burda onun bunun avukatlığınada soyunma bilip bilmeden..

Yorumu oyla      13      6  
VATANDAŞ 15 Ocak 2012 Pazar 12:01

DÜRÜST VE ÇALIŞKAN BAŞKAN,BİTMEYEN PROŞELER,OPERASYONLAR,İDDANAMELER,KAVGALAR,ŞİMDİDE ÖZÜR DİLEME VE BARIŞMA TÖRENLERİ.RAHMETLİ PRİŞTİNA EMİNİMKİ KEMİKLERİN SIZLIYORDUR.GÖR HALİMİZİ NE GÜNLERE KALDIK.KİMLERE KALDI BU İŞLER.

Yorumu oyla      14      5  
Mıstık 15 Ocak 2012 Pazar 09:24

Şıracı-bozacı artık dost :-)

Yorumu oyla      15      5  
Atilla Kamar 14 Ocak 2012 Cumartesi 23:58

Bazen istenmeyen olaylar olur. Olmuş ve düzeltilmiş. Şimdi isim dahi vermeden gizli olarak saldırmak niye barıştınız demek olurmu. Dürüst olan İsmini yazar. Bucalı - 35 Yazdığını tekrar oku, belki utanacaksın. Bu kadar afaki yazı ve miktar olurmu. Ya sayı bilmiyorsunuz, yada parayı tanımıyorsunuz. Servet düşmanımızın, 300 milyonu kim kaybetti. Biraz dürüst ve vicdanlı olun lütfen.

Yorumu oyla      12      9  
Davut Doğrucu 14 Ocak 2012 Cumartesi 22:59

Kameraların önünde birbirlerine ağıza alınmıycak hakaretler eden bu 2 zat şimdi tekrar kameralar önünde sanki hiç böyle bir olay yaşanmamış - olmamış gibi davranması gerçekten çok tuhaf değilmi..? Kişisel kavganız partimize seçim üstü çok zarar verdi ve ciddi oy kaybettirdi.İnsanlar şunu düşündü ya bunlar daha aralarında barışık değiller ben bu ekipemi oy vericem dediler haklı olarak.Kavga edeceğinize izmire hizmet edin..Yollar ve metro herşeyi anlatır sanırım..Utanıyorum sizin yaptıklarınızdan.

Yorumu oyla      14      5  
Vatandaş 14 Ocak 2012 Cumartesi 16:52

Bana Göre İzmir'de Seçimlere 2 gün Kala Yaşanan O Tatsız Olayın Kahramanları Şimdi İkiside Kuzu Sarması Can Ciğer..İkiniz Kadar Bu Partiye Saran Veren Varmı Acaba ? Elbirliği İle akp'nin Elini Güçlendirdiniz..İzmirli Bir Vatandaş Olarak Sizin Bu Yaptıklarınızdan Utanıyorum..Kavgaya Ayıracağınız Zamanı İzmire Hizmet İçin Ayırsaydınız İzmirimizin Şimdiki Bu Hali Böyle Olmazdı..Metro Dahi Bitmedi.. :(( Şimdi Burdan Sormak İstiyorum Kim Adam Kim Şalgam...? Bence İkiside Değilde Hadi Neyse..

Yorumu oyla      22      5  
BucaLı - 35 14 Ocak 2012 Cumartesi 16:40

Senin kadar bu partiye zarar veren biri varmı acaba.? Sen Chp'li bile değilsin 1999 yılında Anap'ın Buca belediye başkan adayı oldun..Daha sonra Ertan Erdek sana Buca Kopları verdi ve küçücük bir TURŞUCU dükkanından 300 milyonluk SERVET edindin..Bu işlerin sırrını bizede bir öğretiversen.? Susamın bundan sonraki siyasi rotası Büyük Şehir Bel.Bşk.Adaylığı İnşallah OLMAZDA..

Yorumu oyla      23      8  
KRAL ÇIPLAK 14 Ocak 2012 Cumartesi 16:24

OLAY CHP VE CHPLİLERİN NE KADAR OMURGASIZ,İLKESİZ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR.KENDİSİNE SORU SORAN GAZETECİNİN SORULARI SUSAMDAN ALDIĞI YALANINA İNANIP, NE KADAR SIĞ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ,O KOLTUĞA YAKIŞMADIĞINI İSPAT ETMİŞ, ARDINDAN DA YANILGISINI DÜZELTMEYE ÇALIŞAN SUSAMI FIRÇALIYAYIM DERKEN DÜNYA ALEMİN ÖNÜNDE REZİL OLMUŞTU.ŞİMDİ BİR ÖZÜRLE HERŞEY DÜZELDİ Mİ YANİ. SANMAM.ZORLAMA İLE BU İŞLER OLMAZ. SUSAM ÖZÜR DİLETMENİN ZEVKİNİ ÇIKARMIŞTIR. AZİZİN YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİM.ÖFKEYLE KALKIP ZARARLA OTURMAK BU.

Yorumu oyla      23      6  
Tarafsız 14 Ocak 2012 Cumartesi 12:48

Seçimlere 1gün kala havagazı müzesinde Aziz başkanla atışmanı bu izmir halkı unutmadı susam..Senin o hareketin partimize seçimlerde izmirde %20 oy kaybettirmiştir...Sen Akp'nin ekmeğine yağ süren bir insansın..Chp'li bile değilsin..Bu hareketi senin kasıtlı yaptığını düşünüyorum..Çünkü bilinç altında Aziz başkana puan kaybettirip milletvekilliğinden sonra İzmir büyük şehir belediye başkan adaylığı var gönlünde.Bir İzmirli olarak üzülüyorum seni 2defa bu parti vekil yaptığı için.

Yorumu oyla      29      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Havalimanında 54 kilo esrar ele geçirildi
Adnan Menderes Havalimanı'nda polisin düzenlediği operasyonda, valizlerin ...
Çürük rapor davasında 2 tahliye
İzmir'de, depreme dayanıklı olmayan çürük binalara olur raporu vererek ...
Öğrenciler arasındaki iddia okulu karıştırdı
Alsancak’daki Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde erkek öğrenci S.Y. ...
 
Büyükşehir İddianamesinde flaş gelişme!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen operasyon sonrası davaya bakan ...
Bursa'da doktora 'yok artık' dedirten soruşturma!
Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, yılbaşında ameliyat ettiği hastası 8 yaşındaki ...
Namazını camide kıl, hediyeni kap!
Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde Seydişehir Çevre, Kültür, Gençlik ve Sosyal ...
 
Mustafa Balbay ile hakim arasında tartışma çıktı
İkinci Ergenekon Davası’nın 150. duruşmasında tutuklu sanık Mustafa Balbay, ...
Boşanmak isteyen eşinin arabasını kurşunladı
Bornova’da, Hakkari Dağ Komando Tugay Komutanlığı'nda görev yapan Astsubay ...
'Aliağa Termik Santrali, İzmir için tehlike'
Aliağa’da kurulması planlanan termik santralin kentin gelecek 200 yılı ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yükselen trend; Ucuzluk
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İş ahlakı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir tatlı huzur almaya geldik ‘Göztepe’den!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva