HABERLER>POLİTİKA
25 Mayıs 2018 Cuma - 19:16

CHP İzmir'de SKM yola çıktı: Yücel'den 'manifesto' çıkışı!

CHP İzmir İl Örgütü Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında buluştu. Açılışta konuşan İl Başkanı Deniz Yücel, “24 Haziran’a kadar kapı kapı dolaşacağız. Güneş İzmir’den doğacak” dedi.

CHP İzmir de SKM yola çıktı: Yücel den  manifesto  çıkışı!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nün seçim çalışmalarının koordinasyonu sağlamak amacıyla için kurduğu merkezin açılışı yapıldı.

Açılışa CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Milletvekilleri Atilla Sertel ile Özcan Purçu, SKM Başkanı Alaattin Yüksel, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı ile milletvekili adayları ile çok sayıda parti yöneticisi ve vatandaş katıldı.

AK PARTİ'NİN SEÇİM MANİFESTOSUNA TEPKİ
Açılışta konuşan İl Başkanı Yücel, 24 Haziran’a dek kapı kapı dolaşacaklarını belirtti. Yücel, şunları söyledi:

"24 Haziran 2018 tarihi, ülkeyi yönetemediğini kendileri de itiraf eden ve apar topar erken seçime sarılan AKP iktidarından kurtuluşun tarihi olacaktır.

Halkımız, 16 yıldır sürdürülen ayrımcılık ve çatışma politikalarından, ekonomide ülkenin çöküşünü hazırlayanlardan, her demokrasi dediklerinde artan baskılardan ve zorbalıklardan, devletin  sahte cemaatlere ve terör örgütlerine teslim edilmesinden, daha fazla cezaevi inşa etmeyi ve yargıyı tüm kurumlarıyla esir almayı adalet zannedenlerden, kadınlarımızı ikinci plana atıp,  özgürlük ve gelecek isteyen gençlerimizi hain ve çapulcu diye yaftalayanlardan kurtulmak için gün saymaktadır.

Asgari ücreti arttırmayı,  yıllarca yok saydıkları Emeklilerimize 2 ikramiye vermeyi ancak CHP bunları yapacağını söyleyince gerçekleştirenlerin, yıllardır faizcilere ödenen yüz milyarlarca lira parayı, CHP gündeme getirince hatırlayıp çözüm arayanların, bu ülkeyi uzun yıllardır CHP politikaları ve vaatleriyle yönetmeye çalıştıkları ancak bunu bile beceremedikleri apaçık ortadadır.

16 yıldır bu ülke de sanki başka parti iktidardaymış gibi, sanki enflasyonu onlar yükseltmemiş, Dolar ve Euro sanki AKP iktidarın da  uçup gitmemiş, cari açık tarihi rekorlar kırmamış gibi, 24 Haziran için açıkladıkları manifesto, adeta kendilerinin 16 yıldır bu ülkeyi nasıl beceriksiz  yönettiklerinin ilanıdır.

Hükümete ‘vaat çalma’ çıkışında bulunan Yücel, “AKP iktidarının ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni politikası “16 yıllık berbat yönetimi unutturmak ve CHP’nin politikaları ve vaatlerini çalarak” 24 Haziran’da bir mucizeyi gerçekleştirmektir. Elbette bunu yaparken, yine CHP’yi ve kendilerini eleştiren herkesi suçlamaktan ve hakaret etmekten geri durmuyorlar” 

HERKESİN EVİ OLACAK
SKM’nin bir halk merkezi gibi çalışacağını söyleyen Yücel, “İzmir Seçim Koordinasyon Merkezimiz tüm çalışmalarımızın koordine edileceği, bizlere destek vermek veya bilgi almak için gelecek vatandaşlarımızın ağırlanacağı, sosyal medya ve bilişim ekibimizin çalışacağı, 24 Haziran’da Türkiyem kazanacak, biz kazanacağız ve 16 yıllık beceriksiz yönetim sona erecek diyen herkesi evi olacaktır. Bu merkez CHP’nin değil İzmir’in buluşacağı, dileyen herkesin gelip çalışacağı, bilgi alacağı, gönüllü olacağı bir halk merkezidir” dedi.

ADAYLARDAN MADDİ DESTEK İSTEDİ
Diğer yandan İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekili adaylarıyla bir araya geldi. İl yöneticilerinin de katıldığı iki toplantıda birinci ve ikinci bölgeden aday gösterilen isimlerden propaganda süreci için maddi destek istendi.  Strateji çalışmalarını ve yol haritasını belirlemek için düzenlenen kritik zirvelerde önemli kararlar alındı. Genel merkezden ayrılacak kaynağın yanı sıra İzmir yerelinde oluşturulan kasaya adayların maddi destek sunacağı öğrenildi.

 
Halk Bankası'na para cezası iddiasına soruşturma
 
Başbakan Yıldırım partisinin adaylarını tanıttı: Bu ekiple biz İzmir’i şaha kaldırırız!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meral Akşener: Kayseri'yi Milano yapacağım
İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Kayseri'de ...
CHP İzmir'de 'alternatif SKM' tartışmasında söz Başak'ta: Ben gelince mi sorun oldu?
CHP Konak ilçe örgütü tarafından açılan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin ...
İnce: Çocuk sayısına karışmam, bezine karışırım!
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Uşak'ta konuştu. İnce, "Ben ...
 
AK Parti İzmir'in listesindeki BBP'li isim Gürhan: Gidip orada askerlik yapacağız!
İzmir 1. Bölge 8. sıra milletvekili adayı Gürhan, “Bizler önce ülkenin ...
AK Parti'den Bayraklı buluşması: İzmir'de birinci parti olacağız!
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığının düzenlediği sahur programına binlerce ...
CHP’li Engin’den liste çıkışı: Kimlerin aday olduğu önemli değil
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Adayı Ali Engin seçimlerin ...
 
AK Parti Buca'dan 2000 kişilik iftar
AK Parti seçim beyannamesi Buca'nın da gündemi oldu. Buca-Koop'ta düzenledikleri ...
CHP ve MHP aynı saatte açıklıyor
24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, seçime girecek siyasi partiler ...
CHP İzmir İnce için ateşledi!
CHP İzmir İl Başkanlığı, partilerinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva