HABERLER>ASTROLOJİ
28 Kasım 2022 Pazartesi - 10:15

28 Kasım-4 Aralık Haftası burç yorumları

28 Kasım haftası Yay Yeniayı vurgularını hissetmeye devam edeceğiz. Hafta genelinde Merkür, Venüs ve Mars seçimlerimizde, söylemlerimizde ve davranışlarımızda bizi bir nevi sınava tabi tutacak. Abartılı tepkiler ve kararlar vermeye yatkınız. Bir yandan da yeniay enerjisinin olumlu etkisini sakin kalarak hayatımıza çekme şansımız var. O yüzden bu haftanın dürtüsel davranışlardan uzak kalanlar için verimli geçme ihtimali yüksek.

28 Kasım-4 Aralık Haftası burç yorumları

28 Kasım Pazartesi üzerinde çalıştığımız, emek verdiğimiz konuların sonucunu almak için destekli bir gün. Mevcut konularda yeni fikirler geliştirebilir, deneyimli kişilerden yardım alabiliriz. Sabah saatleri görüşmeler, fikir alışverişleri için daha destekli olacak.

29 Kasım Salı gün genelinde yeni bir işe başlamak ya da önemli bir karar almak yerine devam eden konular üzerine çalışmayı tercih edebiliriz. Fikir çatışmalarından uzak durmaya, iletişimde fevri davranmamaya dikkat edilmesi gereken bir gün. İkili ilişkilerde de beklenmedik tepkilerle karşılaşabiliriz.

30 Kasım Çarşamba Ay Balık burcunda ilerleyecek. Karar verirken duygularımızla mantığımızın çatışmasını yaşamamız mümkün. Sağduyulu davranıp otorite figürleriyle çatışmaya girmek yerine onların fikirlerini anlamaya çalışmak gün genelinde bizi destekleyen bir davranış olacak. Özellikle günün ikinci yarısında gerilimden uzak durmaya gayret edilmeli.

1 Aralık Perşembe ikili ilişkilerin gündemde olacağı bir gün. İddialı konuşmalar, meydan okumalar ve restleşmeler yaşanabilir. Bu etkinin bilincinde olup önemli konuşmalar ve kararlardan uzak durmak önemli. Estetikle ilgili işlemlerden, finansal konularda riskli adımlardan da sakınılmalı. Akşamüstü belli bir konuya odaklanmada zorlanabiliriz. Aldanmaya da müsait olacağız.

2 Aralık Cuma karar vermekte zorlanma yaşayabiliriz. Duyduğumuz haberlerin doğruluğunu sorgulamamız gereken bir gün.

Hafta sonu ise ikili ilişkiler ön planda olacak. Düşüncelerimiz, hislerimiz yanılgıya çok müsait. Kendimizi ya da karşı tarafı aldatma eğiliminde olabiliriz. Olayları yanlış anlayabilir ya da yanlış anlaşılabiliriz. Bir yandan da sağlık sorunlarımıza şifa bulmak için olumlu etkiler var. Bu etkileri de değerlendirmeye çalışalım.

28 Kasım haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında iletişim hareketli olacak. Eğitimler, görüşmeler, projeler, tanıtım faaliyetleri için planlama yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunmak size iyi gelecek. Hafta genelinde düşüncelerinizi hayata geçirirken önyargıdan ve aşırı iyimserlikten uzak durmanızda fayda var. İddialı sözler vermemeli, her verilen söze de inanmamalısınız.

YÜKSELEN BOĞA

İşinizle ilgili konularda çalışmalarınızın olumlu geri dönüşünü alabilirsiniz. Otorite figürü olarak gördüğünüz kişilerin sizi destekleyeceği bir hafta olacak. Harcamalar konusunda kontrollü olmaya gayret edin. Hafta sonu psikolojik sıkıntılarınızı çözümlemenize yardımcı olacak olaylarla ya da kişilerle karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Haftanın ilk günleri yurt dışı ile ilgili konularda ya da fikirlerinizi hayata geçirecek girişimlerde olumlu etki altındasınız. İkili ilişkilerde de hayatınızda yeni bir evreye geçme ihtimaliniz yüksek. Hayal kırıklığı yaşamamak için karşınızdaki kişiyi idealize etmemeye dikkat edin.

YÜKSELEN YENGEÇ

Gündelik hayatınızın temposunun hareketleneceği, iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerin öne çıkacağı bu hafta belirsiz durumları netleştirmeye çalışabilirsiniz. Sağlık konusunda sorun yaşıyorsanız iyileşme sürecinde olacaksınız. Hafta genelinde işinize odaklanmada, yoğun tempoya ayak uydurmada zorlanabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta genelinde aşk hayatı, çocuklar, hobiler gibi size eğlenceli gelen konulara odaklanacaksınız. Planlarınız konusunda partnerinizden destek alabilirsiniz. Arkadaş çevresinde kriz yaratan olaylara, sert söylemlere şahit olmanız mümkün. Hafta sonu ise aşk hayatında gerçekçi davranmakta zorluk yaşayabilir, bu sebepten de kendinizi zorlu durumlar içinde bulabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Sizler için hareketli geçecek bu hafta enerjinizi daha çok aile hayatınız ile iş hayatınızı dengelemek için kullanacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Aile büyüklerinin sağlık konuları gündeminizde olabilir. Hafta sonu olayları doğru gözlemlemeye ve kendinizi kandırmadan karar vermeye dikkat edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Düşüncelerinizin, tanıtım faaliyetlerinin ve yakın çevrenizle ilişkilerinizin hareketli geçeceği bu hafta, yaratıcılığınız da ön planda olacak. Trafikte, iletişimde temkinli olmaya özen gösterilmeli, hızlı ve aceleci davranılmamalı. Hafta sonu ikili ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Fakat sağlığa ve işle ilgili önemli karar almamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN AKREP

Yatırımlarınıza, gelirinize odaklanacağınız bir hafta. Finansal konularda aile büyüklerinden ya da kadın figürlerden destek alacaksınız. Gelir gider dengesine dikkat etmeniz gerekebilir. Özellikle hafta sonu eğlence ya da çocuklarınız sebebiyle fazla harcama yapabilirsiniz. Aşk hayatında da mantıktan ziyade tutku ile alınacak kararlar sizi zor duruma sokabilir.

YÜKSELEN YAY

Yay yeniayının yoğun etkileri devam ederken hayatınızda yeni adımlar atmaya devam ettiğiniz bir hafta olacak. Sosyalleşmek, görünümünüzle ilgili değişiklikler yapmak, ilişkilerinize dair kararlar vermek gündeminizde. Vereceğiniz kararlar için yakın arkadaşlarınızdan, kardeşlerinizden fikir alabilirsiniz. İkili ilişkilerde gergin tepkilere karşılık vermemeye özen gösterin.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında üzerinde çalıştığınız konuyla ilgili olumlu geri dönüş alabilirsiniz. İşinizle ilgili belirsizlikler, kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Özellikle çalışma ortamınızda yanlış anlaşılmalar sebebiyle bazı huzursuzluklar gündeme gelebilir. Hafta sonu kaygılar, yakın çevrenizde kendinizi rahat hissedememe yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında gruplar içinde kendiniz ortaya koyma, aşk hayatında daha hareketli olma enerjiniz yüksek. Hafta genelinde sosyal çevrede aktif olacaksınız. Yeni planlar belirleyebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Aşk hayatınızda aceleci karar vermemek ve harcamalarınızda aşırıya kaçmamak önemli.

YÜKSELEN BALIK

Uzun zamandır belirsizlik yaşadığınız konuları netleştirerek hafta başlayacaksınız. İş hayatınızın ön planda olacağı bu hafta zihninizi üstlendiğiniz sorumluluklara odaklayabilirsiniz. Hafta sonu çalışma ortamınızdaki kadın figürlerle ilgili fikirleriniz aklınızı karıştırabilir. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
Zehir tacirlerine operasyon: 9 kişi yakalandı
 
Depremde doğal gaz ve elektrikte bekleyen tehlikeye dikkat!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
21-27 Kasım Haftası burç yorumları
21 Kasım haftası gökyüzünde Yay burcunun yoğunluğunu ve Yay Yeniayı etkilerini ...
Pembe yalanların ustası 5 burç! İnanmadan önce bir daha düşünün
Yalan söylemek ve insanları kandırmak çok kötü bir davranış biçimidir. ...
14-20 Kasım Haftası burç yorumları
14 Kasım haftası, ilk yarısı sert geçen Kasım ayının biraz nefes aldıracak ...
 
24-30 Ekim Haftası burç yorumları
24 Ekim haftası gökyüzünde Akrep teması baskınlaşacak. Etkilerini 10 gündür ...
17-23 Ekim Haftası burç yorumları
17 Ekim haftası ikili ilişkilerin ön planda olacağı bir hafta. 25 Ekim’de ...
Koç Dolunayı ve burçlara etkisi
Hedeflerimize ulaşmak için çok çalıştık. Yorulduk, düşüp-kalktık, yaralandık ...
 
Günlük burç yorumları: 5 Ekim 2022 Çarşamba
5 Ekim 2022 Çarşamba, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. ...
3-9 Ekim Haftası burç yorumları
3 Ekim haftasına Merkür’ün retro hareketinden çıkıp düz seyrine geçmesi ...
Dolunay veya yeniay doğumlu olmak ne anlama geliyor?
"İçinde bulunduğunuz ayın potansiyellerini, nasıl geçebileceğini, dinamiklerini ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva