HABERLER>ASTROLOJİ
27 Şubat 2023 Pazartesi - 13:25

27 Şubat Haftası burç yorumları

Şubat ayını geride bırakıp yeni bir ayı karşılayacağımız bu hafta önemli kararların alındığına şahit olacağız.

27 Şubat Haftası burç yorumları

27 Şubat Pazartesi sabah saatlerinde, vereceğimiz kararlarda mantık-duygu ikilemi yaşayabiliriz. Günün ikinci yarısı daha rahat bir akış içinde olacağız.

28 Şubat Salı günün ilk yarısında daha çok tamamlanması gereken işlerle, geçmişten gelen sorunlarla uğraşmak zorunda kalabiliriz. Akşamüstü ise belli bir konuya odaklanmada zorlanacağımızdan yoğun dikkat gerektiren işlerden uzak durabiliriz.

1 Mart Çarşamba Ay Yengeç burcunda ilerlerken ailemize, ebeveynlerimize hassasiyetimiz artabilir. Daha duygusal olacağımız bugün, akşam saatlerini evimizde, sevdiklerimizle geçirmek bize iyi gelecek.

2 Mart Perşembe iletişim gezegeni Merkür ile Satürn kavuşumu var. Gün genelinde konuşmalar, düşünceler ciddileşecek, kararlılık ön planda olacak. Ticari konularda ve eğitimle ilgili alanlarda sıkışma, engellenme hissedilebilir. Aynı zamanda genişleme yaratan Jüpiter ile kavuşan Venüs, ilişkilerde ve maddi konularda ısrarcı olma hali verecek. Atacağımız adımlar güzel sonuçlar getirebilir.

3 Mart Cuma iletişim şeklimizi belirleyen Merkür 3 Nisan’a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. Bu dönemde dikkatimizi toplamada zorlanabiliriz. Detaylardan, analitik düşünce tarzından uzaklaşıp, sezgilerimize, yaratıcı fikirlere öncelik vereceğiz. Alacağımız kararlarda duygusal davranıp fedakarlık gösterme ya da bekleme eğilimimiz artabilir.

Hafta sonu Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Aşk hayatın, hobileri ve çocuklar ön planda olacak. Cumartesi, günün ikinci yarısı başlayacağımız işler, konuşmalar için daha destekli.

Pazar sabah saatlerinde hareketli olacağız. Akşam ise abartılı tepkilerden, aşırı gururlu davranışlardan uzak durmaya çalışalım.

27 Şubat haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle ya da gruplar içindeki iletişiminizin ön planda çıkacağı bu hafta pek çok konuda kendinizi gösterme isteğiniz baskın olacak. Hafta sonu ise önceliğiniz aşk hayatınız ve keyif aldığınız konular.

YÜKSELEN BOĞA

İş hayatınızda ve finansal konularda kendinizi baskı altında hissedebileceğiniz bu hafta üstlendiğiniz sorumlulukları sorgulayabilirsiniz. İlham gerektiren işlerle uğraşmak size iyi gelebilir. Beklemediğiniz kişilerden de destek görebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya kişisel seçimlerinizi hayata geçirme konusunda istekli olarak başlayacaksınız. Yurt dışı bağlantılı işlerde, ticari konularda ya da seyahatlerde sorunlar yaşanabilir. Arkadaşlarla ve sosyal hayat içinde aktif olacaksınız.

YÜKSELEN YENGEÇ

Haftanın ilk günleri ön planda olmaktan kaçınabilirsiniz. Giderlerle ilgili ciddi kararlar almak isteyecek ve iş hayatınızda daha aktif olacaksınız. Hafta sonu ise harcamalarda aşırıya kaçılmamalı.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başında gruplar içinde gerginlikler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de iletişimi sakin bir şekilde sürdürmekte zorlanabilirsiniz. Uzaklardan alacağınız haberler ya da eğitimle ilgili konular size moral olacak.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında iş hayatında rekabet ön planda olacak. Çalışma ortamınızla ya da sağlığınızla uğraşmanız gerekebilir. Finansal konularda da olumlu gelişmelerle karşılaşacaksınız. Hafta sonu ise farkındalık, dönüşüm konuları ile ilgilenmek size iyi gelebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Eğitimle ve ticaretle ilgili süreçlerin hızlanacağı bu hafta çocuklarınızla olan iletişimde zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızı da sorgulayacaksınız. Hafta sonu gruplar içinde daha çok yer almak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında harcamalarınızda artış olabilir. Ailenizle ya da evinizle ilgili konularda sorumluluklarınız sizi zorlayacak. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alacaksınız. Hafta sonu ise işle ilgilenmeye devam etmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN YAY

İkili ilişkilerin olumlu gideceği bu hafta yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Anlaşmalarda, sözleşmelerde aksamalar olabilir. Riskli yatırımlardan uzak durun. Hafta sonu ise olaylara daha iyimser bakacaksınız.

YÜKSELEN OĞLAK

Gündelik akışınızın hızlanacağı bir hafta. Maddi konularda kısıtlanma hissedebilir, olaylara karamsar yaklaşabilirsiniz. Evinizde ya da ailenizle vakit geçirmek size iyi gelecek. Hafta sonu ise olaylara bakışınız daha anlayışlı olacak.

YÜKSELEN KOVA

Haftaya risk alacağınız alanlara odaklanarak başlıyorsunuz, temkinli olmaya özen gösterin. Sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın arkadaşlarınız ve kardeşlerinizle daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında evinizle ilgili konulara öncelik vereceksiniz. Korkularınız, geri plana attığınız düşünceler sizi rahatsız edebilir. Maddi konularda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu ise yeme içme konusunda aşırıya kaçmamaya gayret edin.( Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
CHP'den depremzedeler için kanun teklifi
 
DASK'ın hasar ödemesi 1,1 milyar TL'yi geçti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
16 Ocak Haftası burç yorumları
Geçen hafta Mars retro hareketini bitirip ileri pozisyona geçmişti. Bu ...
2023'te hangi burcu, neler bekliyor?
2023, Mars ve Merkür retrosu ile başlayıp, yine Merkür retrosu ile bitireceğimiz ...
19-25 Aralık Haftası burç yorumları
Yeni haftayı, Jüpiter’in Koç burcuna geçişi ve Oğlak Yeniayı şekillendirecek. ...
 
12-18 Aralık Haftası burç yorumları
12 Aralık haftası Merkür’ün ve Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte ...
28 Kasım-4 Aralık Haftası burç yorumları
28 Kasım haftası Yay Yeniayı vurgularını hissetmeye devam edeceğiz. Hafta ...
21-27 Kasım Haftası burç yorumları
21 Kasım haftası gökyüzünde Yay burcunun yoğunluğunu ve Yay Yeniayı etkilerini ...
 
Pembe yalanların ustası 5 burç! İnanmadan önce bir daha düşünün
Yalan söylemek ve insanları kandırmak çok kötü bir davranış biçimidir. ...
14-20 Kasım Haftası burç yorumları
14 Kasım haftası, ilk yarısı sert geçen Kasım ayının biraz nefes aldıracak ...
24-30 Ekim Haftası burç yorumları
24 Ekim haftası gökyüzünde Akrep teması baskınlaşacak. Etkilerini 10 gündür ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva