HABERLER>ASTROLOJİ
21 Kasım 2022 Pazartesi - 10:13

21-27 Kasım Haftası burç yorumları

21 Kasım haftası gökyüzünde Yay burcunun yoğunluğunu ve Yay Yeniayı etkilerini hissedeceğiz. Merkür ve Venüs’ten sonra Yay burcuna geçen Güneş ile iyimser ve değişimlere açık olacağız. İlişkilerimizde daha esnek davranırken sosyal hayatımız da hareketlenecek.

21-27 Kasım Haftası burç yorumları

21 Kasım Pazartesi Güneş ve Jüpiter’in olumlu etkileşimi bizleri hoşgörü göstermede, hastalıklara şifa bulmada, eğitimle ya ticari konularda yarım kalan işlerimizi tamamlamada destekleyecek. Önem verdiğimiz görüşmeleri ya da yeni bir konu ile ilgili başlangıçları 14:00’e kadar tamamlamak daha iyi sonuç almamıza yardımcı olabilir.

22 Kasım Salı Güneş Yay burcuna geçecek. Tüm Yay burçluların yeni yaşlarının mutluluk getirmesini dilerim. İletişim ve eğitim faaliyetlerini destekleyen Salı günü fikirlerimizi özgürce ifade edebilir, ilişkilerimize dair farklı haberler alabiliriz. Akşamüstü saatlerinde geçmişe dönük konularla karşılaşabiliriz.

23 Kasım Çarşamba geri hareketinde olan Jüpiter durağan konuma geçecek. Gün genelinde maneviyat ön planda olacak. Sezgilerimizin yüksek olacağı bugünü ruhsal çalışmalarla ya da ilham gerektiren işlerle değerlendirebiliriz. 21:15 sonrası ise gereksiz eşyalarımızdan kurtulmak, memnun olmadığımız alışkanlarımızı bırakmaya niyet etmek için uygun saatler.

24 Kasım Perşembe Yay burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeni başlangıçları ifade eden bu yeniay uzun zamandır zorlandığımız konulara iyimser bakabilmemizi ve olayları daha geniş bakış açısı ile değerlendirmemizi sağlayacak. Nisan-Mayıs aylarında karşılaştığımız fırsatları değerlendirebildiysek olumlu sonuçlarını hissedebiliriz. Yay yeniayı değişken burçları (Yay, İkizler, Balık, Başak) daha çok etkileyecek.

25 Kasım Cuma ileri harekete geçecek olan Jüpiter 19 Aralık’a kadar 25-29 derece arasında Yengeç, Akrep, Balık, Boğa ve Oğlak burcunda önemli yerleşimleri olanları, farkındalık geliştirme ve büyüme konusunda olumlu etkileyecek.

25-27 Kasım tarihlerinde eski konuların çözümlenmesi, yaraların sarılması, anlaşmazlıkların giderilmesi mümkün.

Hafta sonu Ay Oğlak burcunda ilerlerken sorumluluk duygumuz ön planda olacak. İkili ilişkilerimizde ve düşüncelerimizdeki iyimser yaklaşımımızı mantıkla dengeleyebiliriz.

21 Kasım haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Yurt dışıyla ilgili konularda, eğitim ve tanıtım alanlarında güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bir hafta. Hafta başında finansal konulardaki sıkıntıları çözümleyebilirsiniz. Kendinizle ilgili olumsuz düşüncelerinizi değiştirebilir, hayata daha farklı bir pencereden bakmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde sorunlar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN BOĞA

Haftaya sosyal çevrenizden destek alarak başlıyorsunuz. Hafta genelinde sorunlu konuları çözümleme, psikolojinizi toparlama hali ön planda olacak. Maddi konularda fazla risk almamaya özen gösterin. Bilinçaltınıza ittiğiniz konularla yüzleşip rahatlayabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

İkili ilişkilerin gündemde olacağı bu haftaya iş hayatınızda yaşayacağınız olumlu etkilerle başlıyorsunuz. İlişkinizde kendinizi rahatsız hissettiğiniz noktaları dile getirip çözümleyebilirsiniz. Otorite figürü olarak gördüğünüz kişilerle çatışmaya girmemeye gayret edin.

YÜKSELEN YENGEÇ

Haftaya kendinizi iyi hissederek ve yaptığınız işlerden keyif alarak başlayacaksınız. Hafta genelinde çalışma ortamınız ve sağlıkla ilgili konular ön planda olacak. İşinizle ya da iş arkadaşlarınızla olan sorunlarınızı çözümleyebilirsiniz. Gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmaya gayret edin.

YÜKSELEN ASLAN

Ebeveynlerinizden destek alarak başlayacağınız bu hafta ağırlıklı konu çocuklarınız ya da aşk hayatınız olacak. Hayata daha keyif alır şekilde bakmak isteyebilirsiniz. Bakış açınızı genişletmeniz mümkün. Arkadaşlarınızla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Haftaya yakın çevrenizden destek alarak, akıcı bir iletişimle başlıyorsunuz. Hafta genelinde aileniz, eviniz ya da ebeveynleriniz gündeminizde olacak. Ailevi sorunları konuşarak halletmeniz, ailenizle ya da evinizde keyifli vakit geçirmeniz mümkün. İşinizde birlikte sorumluluk üstlendiğiniz kişilerle ilgili yanıltıcı gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Eğitimlerin, sözleşmelerin ve kardeşlerinizin gündemde olacağı bu haftaya işiniz ve kazançlarınızla ilgili güzel gelişmelerle başlayacaksınız. İkili ilişkilerinizdeki sorunları masaya yatırıp çözümlemeniz mümkün. Yurt dışı bağlantılı ya da hukuki konularda pürüzler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Kazançların, yatırımların ön planda olacağı bu haftaya aşk hayatınızda kendinizi iyi hissederek başlayacaksınız. Maddi konularda daha geniş düşünmek, gerekirse risk almak isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Çocuklarla ilgili sorunlar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YAY

Kendinizi hayatınızın dümeninde hissedeceğiniz bu hafta fiziki görünümünüzü değiştirebilir, ailenizle ilgili ya da evinizin düzenine dair yeni kararlar alabilirsiniz. Sürüncemede kalan durumları netleştireceksiniz. İkili ilişkilerinizde ise kararsızlığa düşebilir, detaylı düşünmediğiniz konularda çatışma yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında arkadaşlarınızla kendinizi iyi hissedeceğiniz bu haftanın devamında akışını kontrol edemediğiniz olaylar sebebiyle biraz yalnız kalmak, içinize dönmek isteyeceksiniz. Ailevi konulardaki sorunları çözümlemeniz mümkün. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili bazı huzursuzluklar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN KOVA

Haftaya işle ilgili konularda yeteneklerinizi ortaya koyabilecek bir etkiyle başlıyorsunuz. Hafta genelinde ise gruplar içinde aktif olacaksınız. Maddi konularda, ileri dönük planlarınız için yeni kararlar alabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla fikir alışverişi yapacaksınız. Aşk hayatınızda ise yanılgıya düşmemek için hızlı karar vermemeye gayret edin.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında olaylara farklı yaklaşabilmek, sizin için olumlu sonuçlar doğuracak. Hafta genelinde kariyer hayatınız, sorumluluklarınız gündemde olacak. Kazançlarınızı geliştirmeniz mümkün. Ebeveynlerle ilgili yanlış anlaşılmalara bağlı sorunlar gündeme gelebilir. 8Astrolog Aslıhan Doktoroğlu - Milliyet

 

 
Akdeniz foku yavrularına 'mağara' tehdidi!
 
İşte en çok elektrik harcayan ev aletleri!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pembe yalanların ustası 5 burç! İnanmadan önce bir daha düşünün
Yalan söylemek ve insanları kandırmak çok kötü bir davranış biçimidir. ...
14-20 Kasım Haftası burç yorumları
14 Kasım haftası, ilk yarısı sert geçen Kasım ayının biraz nefes aldıracak ...
24-30 Ekim Haftası burç yorumları
24 Ekim haftası gökyüzünde Akrep teması baskınlaşacak. Etkilerini 10 gündür ...
 
17-23 Ekim Haftası burç yorumları
17 Ekim haftası ikili ilişkilerin ön planda olacağı bir hafta. 25 Ekim’de ...
Koç Dolunayı ve burçlara etkisi
Hedeflerimize ulaşmak için çok çalıştık. Yorulduk, düşüp-kalktık, yaralandık ...
Günlük burç yorumları: 5 Ekim 2022 Çarşamba
5 Ekim 2022 Çarşamba, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. ...
 
3-9 Ekim Haftası burç yorumları
3 Ekim haftasına Merkür’ün retro hareketinden çıkıp düz seyrine geçmesi ...
Dolunay veya yeniay doğumlu olmak ne anlama geliyor?
"İçinde bulunduğunuz ayın potansiyellerini, nasıl geçebileceğini, dinamiklerini ...
26 Eylül-2 Ekim Haftası burç yorumları
26 Eylül haftası, Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile başlıyor. Hem ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva