HABERLER>ASTROLOJİ
2 Ocak 2023 Pazartesi - 11:27

2023'te hangi burcu, neler bekliyor?

2023, Mars ve Merkür retrosu ile başlayıp, yine Merkür retrosu ile bitireceğimiz çok hareketli bir yıl olacak.

2023 te hangi burcu, neler bekliyor?

2022’ye Boğa-Akrep tutulmaları eşlik etti. Yıl boyunca psikolojik olarak bizi zorlayan, görmek istemediğimiz olumsuzluklar üzerinden gelen deneyimleri yaşadık. Bizleri hayattan geride tutan konuları bitirmemiz için, tozu dumana katan olaylara şahit olduk. Sabırlı olmayı deneyimlerken, değerlerimize de net bir şekilde sahip çıkmamız gereken bir yılı geride bıraktık.

2023 ise 2022’nin öğrettikleri ile senaryoyu yeniden belirleyeceğimiz bir yıl olacak. Boğa-Akrep tutulmalarının kapanışını yapıp Koç-Terazi tutulmalarına geçeceğiz. 2025’e kadar kendine güvenerek yola devam edebilmek ve cesaretle hareket etmek önemli olacak.

2023 Plüton’un Kova burcuna göz kırpışını karşılamak için hepimizin cesurca ilerlemesi gereken bir yıl. Plüton, Satürn ve Jüpiter’in burç değiştireceği bu yıl hepimiz için fark yaratacak.

7 Mart’ta Satürn Kova burcunda Balık burcuna geçecek. Mayıs 2025’e kadar merhamet göstermemiz gereken alanlardan sınanacağız.

16 Mayıs’a kadar Jüpiter Koç burcunda ilerlerken bizlere hedeflerimiz konusunda girişimci olmamız adına destek verecek. Doğum haritalarımızda Koç burcunun bulunduğu ev konularında özgüvenimiz daha kuvvetlenirken, bu alanlarda harekete geçme isteğimiz artacak. Bir yandan da 16 Mayıs’a kadar cesaretin dozunu iyi ayarlamak ve abartılı davranışlardan kaçınmak önemli olacak. Jüpiter’in Koç geçişi Koç, Aslan, Yay, İkizler ve Kovaları olumlu etkileyecek.

16 Mayıs sonrası Jüpiter’in Boğa burcu seyrinde, Mayıs 2024’e kadar hayatımızda aldığımız riskleri daha somut hale getirmeyi isteyeceğiz. Bu sefer de doğum haritalarımızın Boğa burcuna denk gelen ev konularında, 2022’de başlattığımız işleri daha verimli hale getirme fırsatı bulacağız. Bu geçişten de Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç ve Balıklar daha çok faydalanacaklar.

23 Mart’ta ise Plüton, 2008’den bu yana ilerlediği Oğlak burcundan Kova burcuna geçecek. 11 Haziran’a kadar burada kalacak Plüton, bizlere önümüzdeki 21 senenin küçük bir fragmanını gösterecek. 11 Haziran 2023-21 Ocak 2024 arasında son kez Oğlak burcuna geri dönüp 2008’den beri süregelen konuların tamamlanmasına yol açacak bir dizi olay yaşayacağız.

20 Nisan’da ilk Koç burcu tutulmasını yaşayacağız. Hibrit tutulma dediğimiz, sık görülmeyen bu tutulma hem dünya, hem ülke, hem de bireysel anlamda oldukça etkili bir tutulma olacak.

28 Ekim’de ise Boğa burcundaki son tutulma ile Boğa-Akrep tutulmalarını tamamlayacağız.

Tutulmaların etkin olduğu Nisan, Mayıs ve Ekim ayları, yıl içinde öne çıkan aylar olacak. Nisan ve Mayıs ayları daha sert etkiler barındırırken, Ekim emeklerimizin karşılığını alacağımız bir ay olacak.

Haziran ve Temmuz ayları da gökyüzünde gergin enerjilerin hakim olduğu zamanlar.

22 Temmuz- 5 Eylül arasında ise Venüs Aslan burcunda retro yapacak. 23 Ağustos- 17 Eylül arasında Başak burcunda retro yapan Merkür’ün de eşlik etmesi ile yazın son kısımlarında ilişkiler ve finansal süreçler gündemde olacak.

YÜKSELEN KOÇ

2022 boyunca finansal konular ve kazançlar üzerine yoğunlaşan Koçlar, 2023’ün ilk üç ayında emeklerinin karşılıklarını alacaklar. Özellikle 20 Şubat-17 Mart dönemi sosyal hayat ve bireysel girişimler hızlanacak. Planları hayata geçirmek için uygun bir zaman olacak.

16 Mayıs’a kadar abartılı seçimler yapmamaya dikkat edilmeli. Bu süreçte kilo almaya da yatkınlık olabilir. 20 Nisan tutulması, 2024 sonuna kadar devam edecek kişisel tercihlere öncelik verilecek bir dönemin başlangıcı olacak. 2023 Koçların yeniden yapılanacağı bir sene diyebiliriz. 22 Temmuz-5 Eylül arasında aşk hayatı masaya yatırılacak. Senenin son ayları ise maddi konularda ve ilişkilerde istenilen düzen kurulmuş olacak.

YÜKSELEN BOĞA

2022 bireysel seçimlerinizi ön planda tutmanızı gerektiren olaylarla sizi oldukça yordu. 2023’te ise yeniden yapılanmanızı tamamlayacak ve hayatınızdaki fazlalıklardan kurtulacaksınız. Şubat ayında son sorgulamalarınızı yapıp artık hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. 17 Mart-11 Nisan arasında fiziksel görünümünüzde değişikliğe gitmek isteyebilirsiniz. 16 Mayıs sonrası yeni girişimler içinde olmanız, ürettiklerinizin daha görünür olması mümkün. Ağustos-Eylül aylarında ikili ilişkiler, ailevi konular ya da gayrimenkullerle ilgili durumlar sizi zorlayabilir. Fakat 28 Ekim tutulması hem aşk hayatında hem de ileri dönük planlarınızı hayata geçirme konusunda size destek verecek.

YÜKSELEN İKİZLER

Korkularınızın tetiklendiği, günlük hayatınızı tekrardan düzenlemek zorunda kaldığınız ve sağlık konuları ile ilgilendiğiniz bir seneyi geride bırakıyorsunuz. 16 Mayıs’a kadar gruplar içinde daha aktif olabilir, ileri dönük planlarınız için girişimlerde bulunabilirsiniz. Özellikle Şubat ve Nisan ayları güzel dönüşler alabilirsiniz. 20 Nisan’daki tutulma hayat görüşünüzü genişletecek fırsatlar getirebilir. 11 Haziran’a kadar olaylara daha esnek bakarak, hayatınıza pek çok alanda yenilikler katmanız mümkün. Temmuz- Ağustos aylarında ilişkilerinizdeki iletişim sorunlarını çözümlemeye odaklanabilirsiniz. Ekim tutulmaları ise aileyle ilgili güzel gelişmeleri, yeni aşkları gündeme getirebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

2022 sosyal çevrenizi ve aşk hayatınızı yeniden şekillendirdi. İleri dönük planlarınızla ilgili çok çabaladınız. 2023’te artık bu konuları bir netliğe kavuşturacaksınız. İşiniz, toplumsal statünüz ve aile hayatınız gündeminizde olacak. 16 Mayıs’a kadar olan süre kariyer hayatınızda değişimler için cesur davranacaksınız ama tedbirli olmaya dikkat edin. 7 Mart sonrası Satürn’ün Balık burcuna geçişiyle eğitimlerde, hukuki süreçlerde, yurt dışı faaliyetlerinde daha kararlı ve üretken olabilirsiniz. 16 Mayıs’tan sonra ise sosyal hayatınız hareketlenecek. Sosyal çevrenizden işinizi destekleyecek kişilerle temas halinde olabilirsiniz. Özellikle Ekim-Kasım ayları sizlere finansal konularda rahatlık getirecek.

YÜKSELEN ASLAN

2022 işle ve aileyle ilgili konularda sizleri sıkıştırdı, üstlendiğiniz sorumluluklar arttı. Bu sene Şubat ve sonrası üzerinizdeki baskı azalacak. Jüpiter’in de desteği ile hayata daha pozitif bakacak, isteklerinizi gerçekleştirmek için motivasyonunuz yüksek olacak. 20 Nisan tutulması eğitim hayatında, yurt dışı ile ilgili durumlarda ve hukuki süreçlerde yeni adımlar attırabilir. 16 Mayıs sonrası ise iş hayatınızda pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz. 23 Mart-11 Haziran arasında ikili ilişkilere bakışınız farklı olabilir. 22 Temmuz-5 Eylül arasındaki Venüs retrosu da ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olacak. Ekim ayında gerçekleşecek tutulmalar işinizle ve kazançlarınızla ilgili önemli gelişmeleri hayatınıza getirecek.

YÜKSELEN BAŞAK

Hayat felsefenize, eğitimlere ve yurt dışı ile ilgili işlere odaklandığınız 2022 geride kalırken, 2023’te bu konulara dair net sonuçlar alacaksınız.16 Mayıs’a kadar harcamalarınız konusunda abartıya kaçmamaya dikkat edin. 7 Mart sonrası Satürn’ün Balık burcuna geçişi ile ikili ilişkilerinizi ve işbirliği içinde olduğunuz işleri daha çok sorgulayacaksınız.

16 Mayıs’tan sonra olaylara iyimser bakacak, seyahat planları yapacak ve ticari hayatta fırsatlar yakalayacaksınız. Özellikle Ekim-Kasım ayları bu konulardaki akışın daha da olumlu olacağı aylar. Koç-Terazi tutulmaları da 2025’e kadar maddiyatı ve başkalarından gelen kaynakları kullanmayı konu edecek.  

YÜKSELEN TERAZİ

Sizler için önemli geçecek bir dönemin başındasınız. 2022 daha çok giderleri, paylaşımlı paraları, kayıpları belki de operasyonları gündeme getirdi. 2023’te ise ağırlıklı konularınız ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliği gerektiren süreçler olacak. İlkbaharda yeni bir ilişki yaşayabilir, ilişkinizi farklı bir noktaya taşıyabilirsiniz. 20 Nisan tutulması ise iki senelik iddialı bir sürecin ilk adımlarını attıracak. 16 Mayıs sonrası 2022’deki emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Ağustos’ta sosyal çevrenizle geçmişe dönük hesapları kapatmanız gerekebilir. Ekim ve Kasım ayları ise temponuzun yüksek olacağı ve hayatınızda önemli değişimler yapacağınız zamanlar.

YÜKSELEN AKREP

2022’nin bir diğer yorgun grubu da sizsiniz. İkili ilişkilerinizde, ortak sürdürülen işlerde ve sağlık konularında oldukça sınandınız. Şubat 2023 sonrası artık rahat nefes alacaksınız.

16 Mayıs’a kadar olan süreçte sağlıkla ilgili olumlu gelişmelerle, çalışma hayatında güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 2023 daha çok gündelik hayatınızı yeniden organize edeceğiniz ve iş ortamınızı farklılaştıracağınız bir sene olacak. Satürn sizlerin 2,5 sene boyunca daha görünür olmasına destek verecek. 16 Mayıs sonrası da, özellikle de Kasım ve Aralık aylarındason 1,5 senedir zorlandığınız konularda rahat edecek, uğraşlarınızın sonuçlarını alacaksınız.

YÜKSELEN YAY

2022 boyunca çalışma hayatınızı, gündelik akışınızı ve sağlığınızı ilgilendiren olaylarla ilgili çabalarınızın karşılığını 16 Mayıs sonrası almaya başlayacaksınız. Şubat-Mayıs arasında çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz, aşk hayatınız hareketlenebilir.

Nisan ve Mayıs aylarında tanıtım faaliyetleri, iletişim ve teknoloji alanında güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 20 Nisan tutulması 2024 sonuna kadar sürecek yeni bir dönemi başlatacak. Keyif aldığınız alanlara odaklanmak, yeteneklerinizi değerlendirmek önceliğiniz olacak. Bu yıl bir yandan da ailenize karşı sorumluluklarınız artacak. Ekim sonrası, sosyal hayatın hızlandığı, yeni hedefler belirlediğiniz bir dönem olacak.

YÜKSELEN OĞLAK

2023, 2008’den beri sizi zorlayan bir dönemi bitireceğiniz yıl olacak. Yıl genelinde gerçekleşecek toprak grubundaki Merkür retroları da, son 14 senenin yarım kalmış konularını tamamlayacak.16 Mayıs’a kadar ailevi süreçlerde, gayrimenkul konularındaki yatırımlarda önemli kararlar alabilirsiniz. 16 Mayıs sonrası ise sizler için daha şanslı bir dönem. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olacak. Çocuk sahibi olmak isteyen Oğlakları yılın ikinci yarısı gökyüzü desteliyor. Ağustos ayında ikili ilişkilerde temkinli olmakta fayda var. Ekim sonrası ise iş hayatınızda güzel değişimler olabilir.

YÜKSELEN KOVA

Mart 2023 sonrası, Satürn’ün son 2,5 senedir üzerinizdeki baskısı sona erecek. Bireysel yapılanmanızı tamamlayıp üstlendiğiniz sorumlulukları, aile ve iş hayatında aldığınız önemli kararları artık hayata geçireceksiniz. 16 Mayıs’a kadar iletişim konuları, yakın çevrenizden aldığınız destek ön planda olacak. 23 Mart-11 Haziran arasında ise 2024 ve sonrasındaki 20 senenin bir nevi fragmanını yaşayacaksınız. Hayatınızda önemli dönüşümlerin arifesindesiniz. 22 Temmuz-5 Eylül arasında ikili ilişkilerinize odaklanacaksınız. Bu dönem yeni bir ilişkiye başlamaktan ziyade mevcut ilişki sorunlarını çözmek için değerlendirilmeli. Ekim sonrası ise yurt dışı ile ilgili işlerinizde, eğitimle ilgili konularda ve hukuki süreçlerde daha aktif olacaksınız.

YÜKSELEN BALIK

İletişim, yakın çevre ilişkileri, eğitimler ve seyahatler 2022’nin öne çıkan konuları oldu. Bakış açınızı değiştirmeniz gereken pek çok olayla karşılaştınız. 2023’te ise bu konuları neticelendirip daha çok finansal süreçlere odaklanacaksınız. Özellikle 16 Mayıs’a kadar maddi konularda şanslısınız. Kazançları geliştirme motivasyonunuz da yüksek olacak.

7 Mart sonrası Satürn’ün burcunuza geçmesiyle birlikte 2,5 senelik bir yapılanma dönemine başlayacaksınız. 16 Mayıs sonrası fikirleri hayata geçirmek, kısa seyahatlere çıkmak ve iletişim faaliyetlerinde girişimde bulunmak için şanslı dönem olacak.  (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
Gürültü yönetmeliği değişti... 5 gün kuralı!
 
Ege Denizi'nde korkutan deprem!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
19-25 Aralık Haftası burç yorumları
Yeni haftayı, Jüpiter’in Koç burcuna geçişi ve Oğlak Yeniayı şekillendirecek. ...
12-18 Aralık Haftası burç yorumları
12 Aralık haftası Merkür’ün ve Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte ...
28 Kasım-4 Aralık Haftası burç yorumları
28 Kasım haftası Yay Yeniayı vurgularını hissetmeye devam edeceğiz. Hafta ...
 
21-27 Kasım Haftası burç yorumları
21 Kasım haftası gökyüzünde Yay burcunun yoğunluğunu ve Yay Yeniayı etkilerini ...
Pembe yalanların ustası 5 burç! İnanmadan önce bir daha düşünün
Yalan söylemek ve insanları kandırmak çok kötü bir davranış biçimidir. ...
14-20 Kasım Haftası burç yorumları
14 Kasım haftası, ilk yarısı sert geçen Kasım ayının biraz nefes aldıracak ...
 
24-30 Ekim Haftası burç yorumları
24 Ekim haftası gökyüzünde Akrep teması baskınlaşacak. Etkilerini 10 gündür ...
17-23 Ekim Haftası burç yorumları
17 Ekim haftası ikili ilişkilerin ön planda olacağı bir hafta. 25 Ekim’de ...
Koç Dolunayı ve burçlara etkisi
Hedeflerimize ulaşmak için çok çalıştık. Yorulduk, düşüp-kalktık, yaralandık ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva