HABERLER>ASTROLOJİ
12 Aralık 2022 Pazartesi - 10:29

12-18 Aralık Haftası burç yorumları

12 Aralık haftası Merkür’ün ve Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte düşüncelerimizde, iletişimimizde ve maddi konularda ciddi olma eğilimindeyiz.

12-18 Aralık Haftası burç yorumları

12 Aralık Pazartesi ilgilendiğimiz konulara daha kararlı ve ciddi yaklaşacağız. Çevremize istikrarlı bir izlenim yaratabilir, otorite konumunda gördüğümüz kişilerden yardım alabiliriz.

13 Aralık Salı Ay Aslan burcunda ilerlerken akşamüstü saatlerinde kendimizi daha ön planda görmek isteyebiliriz. Fakat bir yandan da engelleniyormuş hissi çevremizle çatışmaya sebep olabilir. Önemli işlerimizi ve görüşmelerimizi 18:50’den önce tamamlamak daha iyi verim almamıza destek olacaktır.

14 Aralık Çarşamba 11:45’e kadar dikkatimizi toplamakta zorlanabiliriz. Gün genelinde gerçekçi davranmak konusunda temkinli olmak önemli. Aklımızın karışması, konuları farklı değerlendirmemiz mümkün. Önemli kararlar vermek yerine, geçmiş tecrübelerimizden faydalanarak sadece durum analizi yapabiliriz.

15 Aralık Perşembe Ay Başak burcunda ilerleyecek. İletişimin keskinleşebileceği perşembe ve cuma günleri ani çıkışlar, beklenmedik haberler, fikir çatışmalarının haddini aşması gündemde olacak. Akşam saatleri enerjimizi üretken olmaya kanalize edelim.

16 Aralık Cuma devam eden gergin enerjiler sebebiyle sert söylemlerden uzak durmaya, trafikte sakin kalmaya dikkat edilmeli. Sosyal medya ile ilgili beklenmedik aksilikler de yaşanabilir.

Hafta sonu Ay Terazi burcunda ilerlerken ağırlıklı gündemimiz ilişkiler olacak. Daha sosyal olmak isterken, konuşmalarımız olayların farklı yönlerine odaklanabilir. Değişik fikirler üretebilir, yeni bir şeyler öğrenmeye hevesli olabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde geçmiş sorunlu konuları çözümlemek mümkün. Pazar ise ilişkilerimizde kendimizi kandırmamaya dikkat edelim.

12 Aralık haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Projelerinizi, ileri dönük planlarınızı daha ciddiye alarak başladığınız bu hafta yurt dışı bağlantılı işlerde, ticari faaliyetlerde bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu konularda hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi hareket etmek önemli olacak. İşinizde yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz bu hafta, çalışma ortamınızda gergin diyaloglardan uzak durun.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında işinizdeki stresli konuları yönetme beceriniz yüksek olacak. Giderlerinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz. Kendi değerinizi sorgulayacağınız bu hafta kaybettiklerinizden ziyade kazanma ihtimaliniz olan konulara odaklanmak size iyi gelecek. Özellikle hafta sonu olaylara daha farklı bakış açısı ile yaklaşabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Dolunayın etkisi sürerken ikili ilişkilerinizde önemli kararlar vermek isteyebileceğiniz bu hafta sorumluluklarınızla ilişkinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz. Hafta ortası alacağınız sürpriz haberler kurmak istediğiniz dengeleri bozabilir. Sağlığınız konusunda da temkinli davranmanız gerekebilir. Hafta sonu ise problemlere daha yapıcı yaklaşıp çözüm üretebileceksiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında günlük akışınızı, beslenme alışkanlıklarınızı düzene koymak isteyebilirsiniz.  Sağlıkla ilgili sorunlarınıza çözüm bulmanız mümkün. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerde belirsizlikler, güvensizlikler yaşanabilir. İş hayatınızda rekabeti yoğun hissedeceksiniz. Bu süreçte eşinizden destek alabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

İkili ilişkilere ve çocuklarla ilgili konulara odaklanarak başlayacağınız bu hafta alacağınız kararlarda kendinizi kandırmamaya dikkat etmeniz önemli. Çalışma arkadaşlarınızla olan iletişimde acele karar vermemeye gayret edin. İşinizle ilgili güzel fikirler geliştirebilirsiniz. Sağlıkla ilgili planda olmayan harcamalar çıkabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında evle, ebeveynlerle ilgili konulara odaklanıp, sonuçlanmış işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Aile içinde adaleti sağlamaya çalışırken zorlanmanız mümkün. İş hayatında riskli kararlar almamaya özen gösterin. Hafta sonu ise keyif aldığınız konulara yoğunlaşıp, aşk hayatınızda ya da hobilerinizle ilgili güzel vakit geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Fikirlerinizi hayata geçirme, yaratıcılığınızı ortaya koyma isteği ile başlayacağınız bu hafta yakın çevrenizle olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Finansal konularda beklemediğiniz fırsatlar yakalamanız mümkün. Aile içindeki fikir çatışmalarının sertleşmemesine gayret edin.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında maddi konularda aileden yardım alabilirsiniz. Finansal süreçlerin belirsiz olacağı bir hafta. Kardeşler ya da yakın arkadaşlarınızla beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. İkili ilişkiler olumlu bir havada geçerken, hafta sonu yeni tanışmalar da olabilir.

YÜKSELEN YAY

Sizleri de yoğun etkileyen dolunay süreci devam ederken, hafta başında kendinizle ilgili fikirlerinizi hayata geçirmeye kararlı olacaksınız. Aileniz aklınızı karıştırabilir. Çalışma hayatınızda kazancınızı arttırmanız olası. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde değerinizi sorgulayacaksınız.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında yaşadığınız maddi belirsizlikleri netleştirebilirsiniz. Hafta genelinde duyduklarınıza çok inanmamaya, internette kandırılmamaya dikkat edin. Stres sebebiyle sağlığınıza zarar vermemeye çalışın. Hafta sonu ise aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında gruplar içinde daha etkin olacak, olumlu etki yaratacaksınız. İleri dönük maddi planlarınızla ilgili atacağınız adımlarda yanılgılar yaşayabileceğinizden acele karar vermeyin. Gizli kalmış konuları öğrenebilirsiniz. Hafta sonu ise ebeveynlerle ya da evle ilgili konulardaki belirsizlikleri sonlandırabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

İş hayatınızda ya da toplum önünde kendinizi güçlü hissederek başlayacağınız bu hafta ara ara kendinizle ilgili güvensizlik de yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda fevri davranmamaya dikkat edin. Hafta sonu sosyal ilişkileriniz, fikir paylaşımlarınız gündemde olacak. 8Milliyet -  Aslıhan Doktoroğlu)

 
Büyükşehir'in Arkas planları askıda!
 
Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını anlattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
28 Kasım-4 Aralık Haftası burç yorumları
28 Kasım haftası Yay Yeniayı vurgularını hissetmeye devam edeceğiz. Hafta ...
21-27 Kasım Haftası burç yorumları
21 Kasım haftası gökyüzünde Yay burcunun yoğunluğunu ve Yay Yeniayı etkilerini ...
Pembe yalanların ustası 5 burç! İnanmadan önce bir daha düşünün
Yalan söylemek ve insanları kandırmak çok kötü bir davranış biçimidir. ...
 
14-20 Kasım Haftası burç yorumları
14 Kasım haftası, ilk yarısı sert geçen Kasım ayının biraz nefes aldıracak ...
24-30 Ekim Haftası burç yorumları
24 Ekim haftası gökyüzünde Akrep teması baskınlaşacak. Etkilerini 10 gündür ...
17-23 Ekim Haftası burç yorumları
17 Ekim haftası ikili ilişkilerin ön planda olacağı bir hafta. 25 Ekim’de ...
 
Koç Dolunayı ve burçlara etkisi
Hedeflerimize ulaşmak için çok çalıştık. Yorulduk, düşüp-kalktık, yaralandık ...
Günlük burç yorumları: 5 Ekim 2022 Çarşamba
5 Ekim 2022 Çarşamba, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. ...
3-9 Ekim Haftası burç yorumları
3 Ekim haftasına Merkür’ün retro hareketinden çıkıp düz seyrine geçmesi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva